Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar canım yumurtlama olabilir bence akıntını takip et o günden sonra başka gelmedi mi? Koyu sarı kıvamlı akıntı yumurtlama belirtisi ama herkeste farklo seyrediyor. Olabilir bence

Baş ağrısı susuzluktan da olabilir. Ama aç kalomca göğüsler şişmez ki canım. O hormonlarla alakalı.

Merhabalar canım yumurtlama olabilir bence akıntını takip et o günden sonra başka gelmedi mi? Koyu sarı kıvamlı akıntı yumurtlama belirtisi ama herkeste farklo seyrediyor. Olabilir bence
Yok canım o günden sonra gelmedi 3 4 damlaydı o da. Koyu sarı kıvamlı akıntıdan ziyade saydam uzayan bir akıntı var

Baş ağrısı susuzluktan da olabilir. Ama aç kalomca göğüsler şişmez ki canım. O hormonlarla alakalı.
Bilmiyorum canım. ramazan da vücut şişiyor derler ya ondan hoş ben birkaç kilo verdim sadece karnım şiş.

Yumurtlama olması yüksek canım, yoğun kıvamlı akıntın varsa vücut sıcaklığından da anlaşılıyormuş ama düzenli ölçmek gerekmiş. Takip et sen değerlendir bu haftayı

Yumurtlama olması yüksek canım, yoğun kıvamlı akıntın varsa vücut sıcaklığından da anlaşılıyormuş ama düzenli ölçmek gerekmiş. Takip et sen değerlendir bu haftayı
Akıntı şuan yok canım öğleden sonra vardı fakat 2 3 saattir yok vücut sıcaklığını da düzenli ölçmüyorum. Amaaan belirtiler bize kafayı yedirecek ya gün aşırı kuralını uygulayıp batı beklemek en iyisi Sen nasılsın, napiyosun kür uyguluyor musun ovulasyona başladın mı?

Aslında aynen dediğin gibi yapmalıyız ya ama kafaya yakıyoruz işte istemsiz Ben soğan kürü yapacaktım bu ay ama hala başlayamadım canım akşam yatarken sabah başlıcam diyorum ertesi gün yine unutuyorum. Ovulasyona da biraz önce başladım

Bnd senin gibi aynı moddayim ama hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar duzenli ovulasyon takibi yapanlar şunu yazabilir mi merak ettim pozitif olan gun ve regl gununuz arasinda kac gun var? Ya da ovulasyon kacinci gun olmus regl kacinci onu da yazabilirsiniz. 14 gun oluyormuş çünkü en fazla 1 ya da 2 gun oynuyormuş dogru mu bir test etsek

Herkesin yumurtlaması farklı günler olabiliyor diye biliyorum adetin 14.16.21. Günü falan gibi yani herkesin başka

Herkesin yumurtlaması farklı günler olabiliyor diye biliyorum adetin 14.16.21. Günü falan gibi yani herkesin başka
Evet yumurtlama farkli gunlerde oluyor ama yumurtlama olduktan sonra 14 gun sonra regl oluyor diyor dr lar kadinlarda regl doneminin degismesinin sebebi yumurtlama olana kadar olan surecmis gerisi ayni gidiyormuş

Evet yumurtlama farkli gunlerde oluyor ama yumurtlama olduktan sonra 14 gun sonra regl oluyor diyor dr lar kadinlarda regl doneminin degismesinin sebebi yumurtlama olana kadar olan surecmis gerisi ayni gidiyormuş
Hmm anladım canım ben hiç ne gün yumurtluyorum bilmiyorum bilsem o kadar uğraşıyorum hamile kalabilirdim herhalde diye düşünüyorum

Canım ben 12.13. Günleri yumurtlama görüyorum üzerinden tam 14 gün geçince regl oluyorum ama iki gündür ovulasyon testim baya negatif bugün 10.günüydü. Geçen aylara göre çok silik. bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…