Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi doktora danış istersen kuzum. Ben de pek bilmiyorum
Canım ben en iyisi oruca devam edeyim zaten o lekelenme şu an bitmiş gibi duruyor ayın 1 de adet olmazsam bir gebelik testi yaparım negatif ise bu adet dönemi derim hayırlısı artık. Kadın olmak çok zor.

Amin hayırlısı inş ç. Allah isteyen her kadına abbe olmayı nasip etsin inşallah cabımeşim Covid aşısı olduğu için korkuyorum açıkçası.
Onda kadınlar için doktorlar her dozdan sonra bir ay düşünmeyin diyorlarmış sordunuz mu onu canım erkekler için öyle bir durum var mıymış öğrenelim biz de

Onda kadınlar için doktorlar her dozdan sonra bir ay düşünmeyin diyorlarmış sordunuz mu onu canım erkekler için öyle bir durum var mıymış öğrenelim biz de
Yok canım sormadık birde alman aşısı oldu inşallah kötü bir şey olmaz. İnsan korkuyor sonuçta. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bana da aynisi yazıldı bunun yaninda agizdan antibiyotik. Bunlari kullanirken hamile kalmak problem olur mu acaba

Araştırmaktan Henüz tecrübe edemesem de öğrendim
Canim tabiki sabırsız ben dayanamadım predictor erken gebelik testi yaptım çok çok silik çıktı hemen çıktı ama herkes bu testin böyle çıkardığını söylemiş olmasada zaten bende elimde zor görüyorum

Eklentiler

• 20210423_111338.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 45
Hahahaa hepimiz sabirsiziz normal Baska test var mi? Pazar yaparsinn varsa yoksa pztsi kanda cikcak zaten hamilesin bence sen predictor guvenilir arkadasim 2 hamileligini de ondan öğrenmişti sanmam yanıldığını, kimyasal degilse hamilesin inş

Ah canım ya ne güzel söylüyosun keşke öyle olsa ama bu testte hep bu çizgiler negatif cıkmış okadar çok baktımki erken yok ama normal kaset testim var 50 tane almıştım trendyoldan uygun fiyata hamile çıkarsam hepsini birine hediye edicem

Hayırlısı olsun inşallah kimyasal gebelik olunca diğer ay hamile olma ihtimali çok yüksek oluyormuş
Valla canım normalde 5 gün sürer regl ilk gün hem çok ağrım hem çok kanamam oldu 2. gün lekelenme bugün 3. Gün hiç bişey yok kimyasal olup olmadığını da bilmiyorum testlerim silik çıkıyordu hep ama yine de bilmiyorum ne kadar doğru testlere verdiğim paranın haddi hesabı yoktu bu ay önümüzdeki ay olursa olur olmazsa olmasın modundayim

İnşaallah canım inşaallah
İnşallah canım hayırlısı tabi bu arada benim lekelenme durmuş. Ovulasyon testi yaptım düne göre biraz daha net ama pik değil tabi. Adetin 23.Günü devam etsem mi acaba.

İnşallah canım hayırlısı tabi bu arada benim lekelenme durmuş. Ovulasyon testi yaptım düne göre biraz daha net ama pik değil tabi. Adetin 23.Günü devam etsem mi acaba.
Devam et canım piki görüp silikleşince bırak bence.inşaallah hamileliktendir bunlar hep

Kızlar hayırlı günler ben bu güne göğüs hassasiyeti ile başladım ve yumutalıklarımda şişkinlik var az önce masaj yaparken de her zamanki gibi yapamadım hafif bir sızı oluyordu bende üstten daha hassas şekilde tamamladım masajı. Bu gün adetin 14. Günü ovulasyon takibi yapmadım sizce yumurtlama belirtisi olabilir mi? Şöyle bişey de var düzenli adet olmuyorum pko var birde 3 gün önce pembeden biraz koyu akıntım oldu 3 4 damla kadar

Pazar yaparsan onda da cikar silik de olsa

Devam et canım piki görüp silikleşince bırak bence.inşaallah hamileliktendir bunlar hep
İnşallah canım ama sanmam. Ama birkaç gündür bel ve kasık ağrısından ölüyorum desem yeridir. Birde çok aşırı baş ağrısı var ve göğüslerimde ağrı yok ama kocaman şişmiş ler. ama bence ramazandan dolayıdır.vücut aç kalıyor birde ben sahur yapmıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…