Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mümkün olduğunca az düşünüyorum kiloyu vs canım. Bebiş iyi olsun da kilo verilir ama tabi elimden geldiğince de az kilo alıcam o ayrı

Sende erken yumurtlayanlardansin kuzum kaç gün sürüyor adet böyle 11i falan yumurtluyosunuz ben 14 15ten aşağı görmüyorum yumurtlama
Hahah yaa vallaaa benim adetiö az geldi bu ay ben anlamadim 2 gün geldi az sonea kesildi sonra leke olarak geldi böyle erken oldu adetim normalde 28 gün döngüm ama son aylar hep 25 26 gün sürmüs demekki erken yumurtladikca böyle aza düstü gecen ay bende aylar sonra 14.gün görmüstüm

Canım iki gün yumurtlama olmuş maaşallah böyle olunca daha iyi diyorlar önceki aylat da böyle miydi
Yaa insallah ama bende ilk defa böyle net ypgun kirmiz7 gördüm bu ay stres yapmadim belkide ondan oldu normalde hep hafif cikardi ama yazdim ya testin taze halini akillara zarar yumurtlamisim diye yumurtlama gününü degerlendirdim dün asi oldugum icin kol agrim varsi bide sersem gibiydim dünü es gectim 13.günü degerlendiricem yani koca ayda sadece 8.gün 11.gün ve 13.günü degerlendirmis olucam

Bende bekleyince de beklemeyince de akıyor canım ya ben anlamadım bu işi

Öyle valla adete çok var görmen lazım bekle bekle görürsün geliyo koyuluklar ☺ kızlar naptınız bi biz mı yapıyoruz ovulasyon takip yumurtlayan varmı
Ben bu ay test yapmıyorum canım kendi haline bıraktım düzenli şekilde denemeye karar verdik test stres yapıyor bizde

Ben bu ay test yapmıyorum canım kendi haline bıraktım düzenli şekilde denemeye karar verdik test stres yapıyor bizde
Ya en iyisi ama aklımda gün aşırı mi yoksa hergün mü sorusu var yumurtlama pik çatlama peş pesemi degerlendiriceksin yoksa 1 günü ara koyucak mısın

Kizlar buda 13.gün yani bugünün bugeceyi degerlendirivektim sizce gecmi kaldim ? 11.gün ve 13.günü degerlendirmis olucam

Eklentiler

• 20210529_174104.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 47
Ya en iyisi ama aklımda gün aşırı mi yoksa hergün mü sorusu var yumurtlama pik çatlama peş pesemi degerlendiriceksin yoksa 1 günü ara koyucak mısın
Valla canım yumurtlamamı tahminen biliyorum o yüzden o güne kadar 2 günde bir o günlerde de sıkıntı olmazsa hergünü değerlendireyim diyorum

Dün mü silikleşmişti ? Değerlendir canım kaçırma bugünü
Bu test bugün öglen yaptim kuzummm dün de öglen pikti aksam siliklesmeye basladi dün cok kol agrim vardi asidan dolayi degerlendiremedim ama bugün degerlendiricem insallah kacirmamistirim

Bu test bugün öglen yaptim kuzummm dün de öglen pikti aksam siliklesmeye basladi dün cok kol agrim vardi asidan dolayi degerlendiremedim ama bugün degerlendiricem insallah kacirmamistirim
Sen değerlendir canım çatlamanın tam ne zaman saati bilmiyoruz sonuçta olumlu düşün

Kızlarr Merhaba 19 mayıs da iğne vuruldum etkisi kalmamıştır inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20210531-072624_WhatsApp.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210531-072631_WhatsApp.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 33
Benim asagiya vuran bi sancim var sol kasik agrisi böyle adet olacakmisim gibi ,gecen aya göre bu ay catlamayla birlikte baslayan gögüs agrim var sanci uclarina vuruyo ama uclarini elleyince bisi yok bugünde seffaf uzayan yumurtlamadaki gibi gelen akintim oldu,ama asi oldugum icin Biontech hakkinda gögüs hassasiyeti iste kadin hastaliklari hakkinda düzensizlik yapabilcegini yazmislardi asi karsitlari belkide ondan böyle oldum buay emin degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…