Başka erken gebelik testim yok canım. Dün erken gebelikde silik çıkan kaset testte daha çıkmaz diye düşündüm bu gün bekleyip yarın yapıcamYa inşallah kalmamıştırSilik bir çizgi var değil mi? Bugün nasıl tekrar test yaptın mı?
İnşallah hayırlısıyla pozitif olsunBaşka erken gebelik testim yok canım. Dün erken gebelikde silik çıkan kaset testte daha çıkmaz diye düşündüm bu gün bekleyip yarın yapıcam
GünaydııınnCanım kızlar günaydıııniğnenin 14. Günü ve tetim böyle Ben çok olsun istediğim için mi görüyorum bilemedim bi bakın hele şuna ölecek gibiyim heyecandan Rhea Silvia s_gofret cimicimi
Kuzum eşim işte şuan olay olmazsa erken gelecek gidecez test içinGünaydııınn
Ben de silik çizgi görüyorumHemen kan testi vermelisin bence, onda da pozitifi görelim
Heyecanlı bekleyişKuzum eşim işte şuan olay olmazsa erken gelecek gidecez test için
Ay evet çok heycanlı bir an önce akşam olsunHeyecanlı bekleyişHaberini bekliyoruz
Bugün zor geçer artık:))Ay evet çok heycanlı bir an önce akşam olsun
Kan testi ver canımCanım kızlar günaydıııniğnenin 14. Günü ve tetim böyle Ben çok olsun istediğim için mi görüyorum bilemedim bi bakın hele şuna ölecek gibiyim heyecandan Rhea Silvia s_gofret cimicimi
Yaa hala çıkmadı mıı? Artık çıkmıştır pozitif inşallahKızlar kanı iki saat önce verdim sonuç e nabız düşmedi daha eşim şimdi acile girdi belki çıkmıştır diye arabada bekliyorum heyecanlı heyecanlıRhea Silvia s_gofret
Maalesef canım ya negatifYaa hala çıkmadı mıı? Artık çıkmıştır pozitif inşallah
Canım demek ki vakti gelmemiş. Allah en tez zamanda en hayırlısını nasip etsin.Maalesef canım ya negatif
Maalesef canım ya negatif
Amin canım inşallahCanım demek ki vakti gelmemiş. Allah en tez zamanda en hayırlısını nasip etsin.
Yok canım ya <1.20 çıktı bu değerin kaset testte çıkma ihtimali yok bence test bozuktu büyük ihtimalletestte silik olması iğnenin etkisi miydi acaba hala
İnşallah bir dahaki ay sağlıkla nasip olsun
Evet olabilir.Yok canım ya <1.20 çıktı bu değerin kaset testte çıkma ihtimali yok bence test bozuktu büyük ihtimalle
Moralim ister istemez bozuldu canım çok heveslendim çok moda girmiştim ilk kez ikinci çizgi gördüm diye sanırım. Bu da bana ders olur artık adet gecikmeden test net çıkmadan sevinmeye başlamamEvet olabilir.
Moralini bozma inşallah en kısa zamanda nasip olur sağlıkla
Canım çok geç gördüm yaa üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş de, inşallah en kısa zamanda testte kopkoyu kırmızı çizgileri görürüzMaalesef canım ya negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?