Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah faydalı olur güzel yumurtlama görürsün benide kokular rahatsız ediyor artık sentetik şeylere gelemiyorum. Yumurtlama yaklaştıkça insan heyecan yapıyor ya

Çok az kalmış Heyecanlı bekleyiş

Öyle valla adete çok var görmen lazım bekle bekle görürsün geliyo koyuluklar ☺ kızlar naptınız bi biz mı yapıyoruz ovulasyon takip yumurtlayan varmı
Ohhooooo ben yumurtlayip catladim bile sol taraftan sanirim baya agrim vardi gectii rahatladim bugünü es gecip yarini degerlendiriyorum her ay farkli taktik ama zateb 7 haziranda asilama ön glrüsmem var olmasada olur nasip

Eklentiler

• 16222288499207919475915799606528.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 29
Inşallah faydalı olur güzel yumurtlama görürsün benide kokular rahatsız ediyor artık sentetik şeylere gelemiyorum. Yumurtlama yaklaştıkça insan heyecan yapıyor ya
Off evet yaa ayım 31inde başlıycam test yapmaya iğnenin etkisi geçer inşallah o zamana ya ben yine düştüm belirti bataklığına çırpınıyorum Nasılsın bişeyim bende anlamadım hem deli gibi belirti arayıp hemde hamile hissetmiyorum kendimi benim devreler yandı iyice

Çok az kalmış Heyecanlı bekleyiş
Çok heycanlııı ama hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta eşime olmadı bu ay hamile değilim bile dedim ama yine de belirti arayıp duruyorum kendimde delirdim sanırım kendimle çelişiyorum

Çok heycanlııı ama hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta eşime olmadı bu ay hamile değilim bile dedim ama yine de belirti arayıp duruyorum kendimde delirdim sanırım kendimle çelişiyorum
Çok az kalmış canım hayırlo haberlerini bekliyorum. Belirti arama boşver yanıltıcı oluyor genelde. Akışına bırak olur inşallah

Deneyeceğim akışına bırakmayı aklımdan çıkmıyor ki sürekli aklımda
Boşver yaaa olursa olur olmazsa diğer ay Ben öyle düşünüp olmazsa da iyi olur biraz daha kilo veririm gebelik için fırsat oluştururum diyodum ki o ay hamile kaldım. Sen de sal gitsin en güzeli olacağı varsa olur yoksa denemeye devam

Aynen öyle canım bende kilo veriyordum iğneden sonra sıfır hareket spor falan yapamıyorum. Anca ev işleri yaparken hareket ediyorum o kadar.

Test yapayım da yine devam edicem evde spora bidaha ki iğneye kadar 2 kilo daha versem güzel olur

Test yapayım da yine devam edicem evde spora bidaha ki iğneye kadar 2 kilo daha versem güzel olur
Aynen canım kilo hamilelikte çok sıkıntı oluyormuş verirsen sana da iyi olur daha rahat geçirirsin hamileliğini. Bebiş yoksa da kilo verir daha sağlıklı yatak yaparsın ona

Sen yapma zaten bebişi büyüt ye iç gez dolaş pamuk büyüsün bakalım cinsiyeti ne olacak
Aman sağlıklı olsun da canım korkum var hala önceki düşüğümden dolayı.
Önceki düşük haftamı sağsalim geçirirsem cinsiyetini falan merak edicem inşaallah

Aynen canım kilo hamilelikte çok sıkıntı oluyormuş verirsen sana da iyi olur daha rahat geçirirsin hamileliğini. Bebiş yoksa da kilo verir daha sağlıklı yatak yaparsın ona
Bazı insanlarda hamileliğin başında kilo verip aynı kilosuna doğum yapıyorlar. Benim eşimin kuzeninin eşi ilk 4 ayda bir kilo verdi kızı tanıyamaz hale geldik sonra kendi kilosunda doğum yaptı. Şimdide doğumdan sonra 4 ay geçti emzirirken verdi biraz kilo çok iyi oldu diyor Bende yok gibi hissediyorum ya yada olmazsa fazla üzülmeyeyim diye beynim bana oyun mu oynuyor bilemedim ama iğneden sonra aklımda sanki kesin hamile kalacağıma iğne oldum klomen falan kullandım kesin oldu diye bi düşünce oluştu. Sonradan dedim kendine gel bunları kullanıp da hamile kalmayanlar var. Sonra attım o düşünceyi. Neticede herşey Allah'tan rabbim hayırlısını versin

O arkadaşının mide bulantısı fena olmuştur o zaman. Benim şu ana kadar pek olmadı kilomu koruyorum sadece☺ ama insan yemediğinde vicdan yapıyor bebeği aç mı bırakıyorum diye saçma bi düşünce Her şey Allah’tan canım doğumun vakti zamanı değişmez çabalayalım ama tevekkül edelim Sonunda

Canım ilk aylarda bebek anne vücudundan her besini alıyor yani öyle çok çok aç susuz kalmadıkça sorun olmuyor. Bazı doktorlar ilk 4 ayda çok kilo almamayı tavsiye ediyor son aylarda zaten alacaksın fazlasıyla kilo Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmene yardım etsin inşallah Sonra doğum biraz acı ama en son cennet kokusu gelecek bütün acı çile endişe gidecek o ana odaklan güzel düşün annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…