Inşallah faydalı olur güzel yumurtlama görürsünCanım ben iğnenin 9. Günündeyim 12. Gün test yapmaya başlıycam hayırlısı neyse o olsunsabah mide bulantısı vardı eşime tostu zor yaptım normalde parfüm kokusuna bayılırım o bile beni rahatsız etti.
Çok az kalmışCanım ben iğnenin 9. Günündeyim 12. Gün test yapmaya başlıycam hayırlısı neyse o olsunsabah mide bulantısı vardı eşime tostu zor yaptım normalde parfüm kokusuna bayılırım o bile beni rahatsız etti.
Ohhooooo ben yumurtlayip catladim bile sol taraftan sanirim baya agrim vardi gectii rahatladimÖyle valla adete çok var görmen lazımbekle bekle görürsün geliyo koyuluklar ☺ kızlar naptınız bi biz mı yapıyoruz ovulasyon takip yumurtlayan varmı
Sende erken yumurtlayanlardansin kuzum kaç gün sürüyor adet böyle 11i falan yumurtluyosunuzBuayki testler bukadar sira beklemede
Off evet yaa ayım 31inde başlıycam test yapmaya iğnenin etkisi geçer inşallah o zamanaInşallah faydalı olur güzel yumurtlama görürsünbenide kokular rahatsız ediyor artık sentetik şeylere gelemiyorum. Yumurtlama yaklaştıkça insan heyecan yapıyor ya
Canım iki gün yumurtlama olmuş maaşallah böyle olunca daha iyi diyorlar önceki aylat da böyle miydiBuayki testler bukadar sira beklemede
Çok heycanlıııÇok az kalmışHeyecanlı bekleyiş
Çok az kalmış canım hayırlo haberlerini bekliyorum. Belirti arama boşver yanıltıcı oluyor genelde. Akışına bırak olur inşallahÇok heycanlıııama hiç hamile gibi hissetmiyorum hatta eşime olmadı bu ay hamile değilim bile dedim ama yine de belirti arayıp duruyorum kendimde delirdim sanırım kendimle çelişiyorum
Deneyeceğim akışına bırakmayı aklımdan çıkmıyor ki sürekli aklımdaÇok az kalmış canım hayırlo haberlerini bekliyorum. Belirti arama boşver yanıltıcı oluyor genelde. Akışına bırak olur inşallah
Boşver yaaa olursa olur olmazsa diğer ayDeneyeceğim akışına bırakmayı aklımdan çıkmıyor ki sürekli aklımda
Aynen öyle canım bende kilo veriyordum iğneden sonra sıfır hareket spor falan yapamıyorum. Anca ev işleri yaparken hareket ediyorum o kadar.Boşver yaaa olursa olur olmazsa diğer ayBen öyle düşünüp olmazsa da iyi olur biraz daha kilo veririm gebelik için fırsat oluştururum diyodum ki o ay hamile kaldım. Sen de sal gitsin en güzeli olacağı varsa olur yoksa denemeye devam
Ben pek ev işi de yapmıyorum hiç takmıyorum da kafan rahat olsun gerisi önemli değilAynen öyle canım bende kilo veriyordum iğneden sonra sıfır hareket spor falan yapamıyorum. Anca ev işleri yaparken hareket ediyorum o kadar.
Test yapayım da yine devam edicem evde spora bidaha ki iğneye kadar 2 kilo daha versem güzel olurBoşver yaaa olursa olur olmazsa diğer ayBen öyle düşünüp olmazsa da iyi olur biraz daha kilo veririm gebelik için fırsat oluştururum diyodum ki o ay hamile kaldım. Sen de sal gitsin en güzeli olacağı varsa olur yoksa denemeye devam
Sen yapma zaten bebişi büyüt ye iç gez dolaşBen pek ev işi de yapmıyorum hiç takmıyorum da kafan rahat olsun gerisi önemli değil
Aynen canım kilo hamilelikte çok sıkıntı oluyormuş verirsen sana da iyi olur daha rahat geçirirsin hamileliğini. Bebiş yoksa da kilo verir daha sağlıklı yatak yaparsın onaTest yapayım da yine devam edicem evde spora bidaha ki iğneye kadar 2 kilo daha versem güzel olur
Aman sağlıklı olsun da canım korkum var hala önceki düşüğümden dolayı.Sen yapma zaten bebişi büyüt ye iç gez dolaşpamuk büyüsün bakalım cinsiyeti ne olacak
Bazı insanlarda hamileliğin başında kilo verip aynı kilosuna doğum yapıyorlar. Benim eşimin kuzeninin eşi ilk 4 ayda bir kilo verdi kızı tanıyamaz hale geldik sonra kendi kilosunda doğum yaptı. Şimdide doğumdan sonra 4 ay geçti emzirirken verdi biraz kilo çok iyi oldu diyorAynen canım kilo hamilelikte çok sıkıntı oluyormuş verirsen sana da iyi olur daha rahat geçirirsin hamileliğini. Bebiş yoksa da kilo verir daha sağlıklı yatak yaparsın ona
O arkadaşının mide bulantısı fena olmuştur o zaman. Benim şu ana kadar pek olmadı kilomu koruyorum sadece☺ ama insan yemediğinde vicdan yapıyor bebeği aç mı bırakıyorum diye saçma bi düşünceBazı insanlarda hamileliğin başında kilo verip aynı kilosuna doğum yapıyorlar. Benim eşimin kuzeninin eşi ilk 4 ayda bir kilo verdi kızı tanıyamaz hale geldik sonra kendi kilosunda doğum yaptı. Şimdide doğumdan sonra 4 ay geçti emzirirken verdi biraz kilo çok iyi oldu diyorBende yok gibi hissediyorum ya yada olmazsa fazla üzülmeyeyim diye beynim bana oyun mu oynuyor bilemedim ama iğneden sonra aklımda sanki kesin hamile kalacağıma iğne oldum klomen falan kullandım kesin oldu diye bi düşünce oluştu. Sonradan dedim kendine gel bunları kullanıp da hamile kalmayanlar var. Sonra attım o düşünceyi. Neticede herşey Allah'tan rabbim hayırlısını versin
Canım ilk aylarda bebek anne vücudundan her besini alıyor yani öyle çok çok aç susuz kalmadıkça sorun olmuyor. Bazı doktorlar ilk 4 ayda çok kilo almamayı tavsiye ediyor son aylarda zaten alacaksın fazlasıyla kiloO arkadaşının mide bulantısı fena olmuştur o zaman. Benim şu ana kadar pek olmadı kilomu koruyorum sadece☺ ama insan yemediğinde vicdan yapıyor bebeği aç mı bırakıyorum diye saçma bi düşünceHer şey Allah’tan canım doğumun vakti zamanı değişmez çabalayalım ama tevekkül edelim Sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?