Amin canim insallahCanım hoşgeldin ay lütfen kavuşalım artık
Aynı benimde öyle oldu 3 günde bitti adetm doktor ilaç olarak ne önerdi. Benim up tan sonra yumurtalamaya devam edince iptal edilmişti. İki adet ertelendi ikinci adet de kist gördü şimdi ilaç kullanıyorumKizlar bisi danisicam size ben Regl oldum ama öylr yogun gelmiyo 3 cm kist varmis az gelmesinin sebebi kist mi acaba ? Yani önceki regl miktarina bakinca bu normal yani önceden yogun olurdum bugün ilk günüm ama afedersinz 2 ped anca doldu nerde kesildimkist mi yapiyo bunu ?
Silik cikiyosa vardır canım tebrik ederimbende hiçbişey çıkmıyo
Benim de silik çıktı 5 gun gecikti kn verdim sonra ki gün kanamam oldu kimyasal gebelik dedilerCanım kahverengi akıntım kanamaya döndü maalesef
Hoşgeldin canım. Ben topiği açmıştım sonra hesapla ilgili sıkıntılar yaşadım. Şimdi bundan devam edeceğim. Diğeriyle yine eşleşmez umarım.Benimki de 13 mayıs bu ay bi kimyasal gebelik geçirdim bende sizinle beklemek istiyorum
Ben yarın basliyorum 10.gunSelam kızlaaradeti bitenler ovulasyona hemen başladınız mı naptınız?
Aa seni obur topicten hatirliyorum konusmustuk pozitifti di mi.. kimyasalmis oyle miBenimki de 13 mayıs bu ay bi kimyasal gebelik geçirdim bende sizinle beklemek istiyorum
Benim leke bitti tamamen bugün test yaptım ama yok adette gelmiyo bakalım nolucakBenim de silik çıktı 5 gun gecikti kn verdim sonra ki gün kanamam oldu kimyasal gebelik dediler
Ben bugün başladımSelam kızlaaradeti bitenler ovulasyona hemen başladınız mı naptınız?
Benim adet bitiminden 2 gün gecti yani 9. Gün:) kasık batmaları oluyor acaba psikolojik midir ya ? Testimde belirgin cizgi var silik ama belirgin acaba yumurtlama yaklaşmış olabilirmiBen de bugün başlayayım diyorum 7.gün
Belki yerleşme kanaması da olabilir canım gelmese sen 4 gün sonra kan verBenim leke bitti tamamen bugün test yaptım ama yok adette gelmiyo bakalım nolucak
Aynen canım öyleydi ama kimyasal olduAa seni obur topicten hatirliyorum konusmustuk pozitifti di mi.. kimyasalmis oyle mihayirlisi olsun cnm ya hoşgeldin
HosbuldukHoşgeldin canım. Ben topiği açmıştım sonra hesapla ilgili sıkıntılar yaşadım. Şimdi bundan devam edeceğim. Diğeriyle yine eşleşmez umarım.
Benim de büyük ihtimalle kimyasal olduBenim de silik çıktı 5 gun gecikti kn verdim sonra ki gün kanamam oldu kimyasal gebelik dediler
Olabilir canım ben düşük yaptığımda adet bitiminin ertesi günü hamile kalmıştım. Demek ki o zaman yumurtlama olmuş.Benim adet bitiminden 2 gün gecti yani 9. Gün:) kasık batmaları oluyor acaba psikolojik midir ya ? Testimde belirgin cizgi var silik ama belirgin acaba yumurtlama yaklaşmış olabilirmi
Test için ctsi mi demistim ben hesaplamistim seninkini..Benim leke bitti tamamen bugün test yaptım ama yok adette gelmiyo bakalım nolucak
Öyle cnm hayırlısı olsun, vücudun biliyor saglikli degilse gebelik istemiyor iste dogal surecin bir parcasi.. eger tekrarlarsa baktirmak lazım sperm dna testine bildigim kadari ile..Aynen canım öyleydi ama kimyasal olduhayırlısı olsun
Cnm foto atabilirsinBenim adet bitiminden 2 gün gecti yani 9. Gün:) kasık batmaları oluyor acaba psikolojik midir ya ? Testimde belirgin cizgi var silik ama belirgin acaba yumurtlama yaklaşmış olabilirmi
Cnm ismin değişmiş kurtaramadin mi hesabiSelam kızlaaradeti bitenler ovulasyona hemen başladınız mı naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?