Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy tez zamanda gelir geçer umarım. Beklemek çok yorucu. Benim döngüm uzun sürüyor canım 29 mayıs gibi bekliyorum bende.
Sen de regl olmuşsun galiba canım bu ay hep beraber bekleyip güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah

Önceden yemekten sonra bi yürüyüşe çıkardık hem hava alıp hem kalori yakardık vakit de geçerdi şimdi sokağa çıkma yasağı olunca yemekten sonra evde otur otur vakit de geçmiyor ki
Çok şanslısınız kendinize vakit ayırabiliyorsunuz ben çalışıyorum düzgün kahvaltı bile yapamıyorum öğlende dışardan yiyorum akşam işten gelince koşturarak iftara hazırlık yapıyorum hamile kalsam daha zor olacak

Selam kızlaar adeti bitenler ovulasyona hemen başladınız mı naptınız?

Reactions: Mof
Hayırlı akşamlar kızlar size birley soracağım ben bu ay soğan kürü kullanıyorum ilk kez söylemiştim daha öncede ve bu gün 6.günüm az önce kırmızıya yakın pembeden koyu bi kanama az biraz şuan yok bişey. Soğan kürü uygulayıp böyle bi durumla karşılaşanınız oldu mu? Napmalıyım sizce kürü bıraksam mı?

Canım bazılarında kanamaya sebep olmuş soğan kürü. Adeti geciktirmiş vs. Etkisini hesaplayamadığımdan yapmadım ben. Bence bi doktora danışıp öyle kullanmak daha mantıklı

Selamm kizlar ben geldim z bu ay bat 15 mayis . Reglim biter bitmez calismalara basliyacagim. Umarim topikdeki herkez bu ay bebisine kavusur

Reactions: Mof
Evet öyle adet geciktirmesi yada erken adet olma gibi durumlar oluyormuş ama zaten ben pko olduğum için adet düzenim de bozuk daha ne kadar bozulabilir demiştim diğer yandan da çok olumlu sonuç alanlar var diye umut etmiştim belki hamile kalırım diye işte umut

Selamm kizlar ben geldim z bu ay bat 15 mayis . Reglim biter bitmez calismalara basliyacagim. Umarim topikdeki herkez bu ay bebisine kavusur
Canım hoşgeldin ay lütfen kavuşalım artık

Adet düzenini bozması hormonlarla alakalı aynı zamanda canım. Sadece adet düzenini bozmuyor o yüzden. Yani ne bileyim ben cesaret edemiyorum açıkcası

Kızlar merhaba ben experla
O hesabıma giriş yaparken sorun yaşadım. O yüzden bu hesabı açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…