• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bisi danisicam size ben Regl oldum ama öylr yogun gelmiyo 3 cm kist varmis az gelmesinin sebebi kist mi acaba ? Yani önceki regl miktarina bakinca bu normal yani önceden yogun olurdum bugün ilk günüm ama afedersinz 2 ped anca doldu nerde kesildim😏 kist mi yapiyo bunu ?
Aynı benimde öyle oldu 3 günde bitti adetm doktor ilaç olarak ne önerdi. Benim up tan sonra yumurtalamaya devam edince iptal edilmişti. İki adet ertelendi ikinci adet de kist gördü şimdi ilaç kullanıyorum

Benimki de 13 mayıs bu ay bi kimyasal gebelik geçirdim bende sizinle beklemek istiyorum

• Beğen
Reactions: Mof
Benim adet bitiminden 2 gün gecti yani 9. Gün:) kasık batmaları oluyor acaba psikolojik midir ya ? Testimde belirgin cizgi var silik ama belirgin acaba yumurtlama yaklaşmış olabilirmi
Olabilir canım ben düşük yaptığımda adet bitiminin ertesi günü hamile kalmıştım. Demek ki o zaman yumurtlama olmuş.

Aynen canım öyleydi ama kimyasal oldu 😔hayırlısı olsun
Öyle cnm hayırlısı olsun, vücudun biliyor saglikli degilse gebelik istemiyor iste dogal surecin bir parcasi.. eger tekrarlarsa baktirmak lazım sperm dna testine bildigim kadari ile..

Back