- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Ya o hesabımda birşeyler oluyor çıkış yapıyorum tekrar giriş yaparken böyle bir kullanıcı yok diyor sonradan zorla giriyorum iyice uğraştırdı diye değiştirdim
Cnm foto atabilirsin
Hayırlısı olsun inşallah kimyasal gebelik olunca diğer ay hamile olma ihtimali çok yüksek oluyormuşBenim de büyük ihtimalle kimyasal oldu
Aynn inşallah bu ay tutar sağlıklısiÖyle cnm hayırlısı olsun, vücudun biliyor saglikli degilse gebelik istemiyor iste dogal surecin bir parcasi.. eger tekrarlarsa baktirmak lazım sperm dna testine bildigim kadari ile..
Canım konu sahibi benim o hesabıma giriş yaparken sorun yaşıyordum değiştirdim.Konu sahibi üyeliğini mi iptal ettirdi?
Iyi yapmissinYa o hesabımda birşeyler oluyor çıkış yapıyorum tekrar giriş yaparken böyle bir kullanıcı yok diyor sonradan zorla giriyorum iyice uğraştırdı diye değiştirdim
Alışırsınız ya bu da iyi benceIyi yapmissinalışırız ya artik napalim
Bana 7. Olmus gibi geldi ama neden net değil testler, kac damla koyuyorsunuz 3 4 yeterli cok olmus sankiMerhabalar benimde 10 Mayıs .Ovulasyon testi ile takipteyim inşallah uğur getirir güzel sonuçlar alırız . Sizce benim yumurtlamam olmuşmu guzel anne adayları
3 damla sadeceBana 7. Olmus gibi geldi ama neden net değil testler, kac damla koyuyorsunuz 3 4 yeterli cok olmus sanki
Fotoyu görünce yabancilamiyorum da taglerken yabanciladimAlışırsınız ya bu da iyi bence
Merhabalar hoşgeldinMerhabalar benimde 10 Mayıs .Ovulasyon testi ile takipteyim inşallah uğur getirir güzel sonuçlar alırız . Sizce benim yumurtlamam olmuşmu guzel anne adayları
7. Koyumuydu t cizgisi c den? Oyle goruyorum ama.. yarin belli olur eger bugunku kadar pembe olursa t cizgisi olmamis demektir3 damla sadece
İkisi eşit koyuluktaydi7. Koyumuydu t cizgisi c den? Oyle goruyorum ama.. yarin belli olur eger bugunku kadar pembe olursa t cizgisi olmamis demektir
Hoşbuldumm Değerlendirdim canımMerhabalar hoşgeldin7de olmuş canım bugünü değerlendir bence
Bu şekilde canım7. Koyumuydu t cizgisi c den? Oyle goruyorum ama.. yarin belli olur eger bugunku kadar pembe olursa t cizgisi olmamis demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?