Canım seninde mi akıntın varGeçenlerde vermistim çok üzülmüştüm canım şimdi kaset testte çıkarsa veriyim yine hüsrana uğramak istemiyorum2 gun önce çıkmadi bugün tekrar yapıcam
Akıntı değilde canım 2 gün çok az miktarda kahverengi leke geldiCanım seninde mi akıntın var
Canım aynı durumdayım ama regl değilim kaset testlerim de silik çıkıyor bugün kan vermeye gidicektim gidemedimAkıntı değilde canım 2 gün çok az miktarda kahverengi leke geldi
Silik cikiyosa vardır canım tebrik ederimCanım aynı durumdayım ama regl değilim kaset testlerim de silik çıkıyor bugün kan vermeye gidicektim gidemedim
Kaset testte cikmayabilir ama daha tahminim cuma ctsi en erken cikarGeçenlerde vermistim çok üzülmüştüm canım şimdi kaset testte çıkarsa veriyim yine hüsrana uğramak istemiyorum2 gun önce çıkmadi bugün tekrar yapıcam
Canım kahverengi akıntım kanamaya döndü maalesefSilik cikiyosa vardır canım tebrik ederimbende hiçbişey çıkmıyo malesef
InsaAllah canım ya çok saol valla benimle çok ilgilendin Allah razı olsun sendenKaset testte cikmayabilir ama daha tahminim cuma ctsi en erken cikar
Canım eğer testlerin silik cikiyosa gebelik olabilir resmi varsa atarmısin eger varsa bi doktora git istersenCanım kahverengi akıntım kanamaya döndü maalesef
Benimde karnım ağrıyo gelicek muhtemelenCanım kahverengi akıntım kanamaya döndü maalesef
Ne demek ya keşke mutlu haberler cogalsa da bize de umut olsaInsaAllah canım ya çok saol valla benimle çok ilgilendin Allah razı olsun senden
Gelicek sanki ama ağrılarım arttı malesef :/Ne demek ya keşke mutlu haberler cogalsa da bize de umut olsa
Canım kanama başladı ama şimdi gitsem de bişey ifade etmez belim çok ağrıyor şuan sadece bı gerginlik hsisediyorum bilmiyorumCanım eğer testlerin silik cikiyosa gebelik olabilir resmi varsa atarmısin eger varsa bi doktora git istersen
Bildiginiz regl gibi mi? Kimyasal gebelik olmustur belki mümkünCanım kanama başladı ama şimdi gitsem de bişey ifade etmez belim çok ağrıyor şuan sadece bı gerginlik hsisediyorum bilmiyorum
Olabilir bilmiyorum çünkü yaptığım tüm testler silik te olsa pozitif sonuç verdi Rabbim hayırlısı neyse onu yasatsınBildiginiz regl gibi mi? Kimyasal gebelik olmustur belki mümkün
Anladım canım belkide kimyasal oldu öyle bişey varmış hakkımızda hayırlısı olsun InsaAallahCanım kanama başladı ama şimdi gitsem de bişey ifade etmez belim çok ağrıyor şuan sadece bı gerginlik hsisediyorum bilmiyorum
Hoşgeldin aramizaaaaBenimde geldi kızlar regli mayısta birlikteyiz
Amin inşallah bı dahaki aya inşallahAnladım canım belkide kimyasal oldu öyle bişey varmış hakkımızda hayırlısı olsun InsaAallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?