Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde akintim cogaldi beyaz akintim var yarin adet olurum sancim falan yok ara ara sol kasigimda batma var birazda bas agrim sirt agrim var

Reglin geçti mi canım
Normal döngüm 26 gün canimm bugün 28.günüm ama yumurtlama 13.14 ve 15.gün oldu ondan dolayi 30.gün regl görmem lazim 18-19 sanirim Bat günüm benim bi kac sefer seffaf yumurta aki seklinde akinti geldi bayramin 1 ve 2.günü sonra kesildi kupkuruydu bugün yine basladi akintim beyaz kivamli bi akinti bayada yogun gelmis

Kızlar size ne dicem arkadaşım bu internetten araştırmış çamaşır suyuyla denemiş bakmış köpürmüş baya sonra gebelik testi yapmış pozitif kan da vermiş bugün gerçekten hamile bizlerde yapalım mı

Yok canısı ben yaptım evde testim yok yarın okula giderken alıcam eczaneler açık olursa tabi testi de okulda yapıcam yaptığım yere bakın ya
Aamaaan şu erken gebelik zimbirtisindan alma bence. Sayfalarca baktım. Çok fazla silik çizgi görüp de negatif olan var. En iyisi adet tarihini beklemek. Zaten regl gelecekse kaçış yok. Gelecek yani bir şekilde

Kız belki hamilesin en son ne zaman test yaptın yumurtlaman geç olmuş ki 26 ise döngün reglin geçmesini beklemen lazım

Aamaaan şu erken gebelik zimbirtisindan alma bence. Sayfalarca baktım. Çok fazla silik çizgi görüp de negatif olan var. En iyisi adet tarihini beklemek. Zaten regl gelecekse kaçış yok. Gelecek yani bir şekilde
Hayırlısı olsun hakkaten boş kaldıkça habire test ypıyoruz

Kız belki hamilesin en son ne zaman test yaptın yumurtlaman geç olmuş ki 26 ise döngün reglin geçmesini beklemen lazım
Kuzummm pek ümidim yok bu sabah test yaptim normal test negatifti yani ama testi aldiktan sonra okudum hakkinda hamile olup göstermeyende olmus hamile olmadan cizgi gösterende olmus en iyisi adet gününü beklemek zaten doktor 24 üne kadar adet görmezsen bana gel dedi ,adet görmezsem orda cikar ki zaten gerekde kalmaz gecte olsa gelir ama hayatimda ilk defa 30.gün adet olucam

Çamaşır suyuyla bi denesene bakalım köpürüyor mu

Kızlar sizinde fikrinizi almak istedim bata 7 gün kala beta 2 çıktı sizce yükselmeye meyilli bir değermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…