Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haydi ilk denemede olsun inşaallah Ben de 1.5 yıllık evliyim şubatta başladık ama takip ve düzen yoktu. Bu 3.ay olacak onu saymazsak.
yumurtlama döneminde yani o bir hafta boş durmaksızın değerlendireceğiz bakalım sonra dinlenmeye alıcaz ama yumurtlama dönemine kadar 2 günde bir mutlaka ilişki şart

Merhaba kızlar benim son bat 20 Nisandı yani dün akşam 6 civarı iki damla açık renk kan geldi saat şuan , gecenin 3 ü ama henüz gelen giden yok geldi ve kesildi yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası ilişkim oldu yüksek dönemlerde ovu takip etmiyorum uygulama üzerinden görüyorum sadece reglim düzenli 28 29 günde bir oluyorum bat günü 3 test yaptım 3 ü de silik çizgi çıktı yarın sabah ta regl olmazsam sizce kan vermeli miyim çok fazla bel ve kasık ağrım var bat günü yerleşme kanaması olur mu

yumurtlama döneminde yani o bir hafta boş durmaksızın değerlendireceğiz bakalım sonra dinlenmeye alıcaz ama yumurtlama dönemine kadar 2 günde bir mutlaka ilişki şart
İnan öyle yaptık ama olmadı Nasip işte.

Merhaba canım son sorundan başlayayım olur tabi ki. Döllenme üzerinden 6-12 gün geçince kanama geliyor. o da bat gününe denk gelebilir pek tabi. Silik de olsa pozitifsin demek ki. (testte sorun yoksa ) Bence testin varsa yarın tekrarla hafif de olsa koyulaşacaktır. Sonrasında kan verebilirsin. Kan vermekten zarar gelmez muallakta kalmamış olursun hem ☺

Çok fazla bel ve kasık ağrım var her an regl olucakmis gibi hissediyorum normalde regl kahvrengi akıntıyla başlayıp kırmızıya dönerdi ama hemen kırmızı iki damla gördüm duş almıştım giyinirkenn farkettim sonrası zaten hiç gelmedi öyle bı akıntı da yok ilk defa başıma geliyor ve dün uyanmamla birlikte çok sık tansiyon düşüklüğü hissettim ne yapacağımı bilmiyorum umutlanmak istemiyorum

Yarın kan ver bence canım günün de geçmiş. Varsa kanda çıkar zaten. İnşaallah vardır

Muhtemel bat 10 Mayıs.. inşallah hayırlısı olur. Dualar ediyorum ki artık negatif görmeyeyim diye

Muhtemel bat 10 Mayıs.. inşallah hayırlısı olur. Dualar ediyorum ki artık negatif görmeyeyim diye
Hayırlısıyla bu ay pozitif haberlerimizi veririz birbirimize sen kaç aydır deniyorsun canım?

İnşallah canım. Silik çizgi gördüysen vardır bence ama
Günaydın canım kan vermeye gidicektim ama maalesef gidemedim dün iki damla kan sonrası hiç bişey gelmedi sabahta sadece kahverengi akıntı geldi peceteye sildikce gelen koyduğum ped hala tertemiz şimdiye kadar normalde regl olmam gerekiyordu sadece kasık ve bel ağrım var onun dışında hiç bişey yok göğüs hassasiyetim giderek azaldı yok denicek kadar az ben gebeliğe yormak istemiyorum ama yine de şüpheliyim bilmiyorum olma ihtimali var mıdır diye regl gününde yerleşme kanaması olur dendi ama yine de olur mu olmaz mı mersk içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…