Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk defa pembelik gördüm ve gerisi gelmedi adet sancimda var hiçbişey anlamadım test yaptım 3gUn kala negatif beklemekten başka çare yok malesef erken gebelikte çıkabilir belki yinede en iyisi 18i bekle canım

Uygulamaya göre benimde tutmadı canım senin erken gebelikte bile bu kadar çok silik çizgi ciktisya gün olarak 18 mayıs bat olanlar için idrarda çıkma ihtimali düşük boşa kaset test yapmışım

Bende ilk defa pembelik gördüm ve gerisi gelmedi adet sancimda var hiçbişey anlamadım test yaptım 3gUn kala negatif beklemekten başka çare yok malesef erken gebelikte çıkabilir belki yinede en iyisi 18i bekle canım
Yarın da gelmezse belki yerleşme kanamasıdır istersen yarın bi test yap canım
Yarın artık yapacağım adet değilse ve sökülmezse kesin

Merhaba sonuç negatif mi çıktı? Benim de predictor early ile silik çizgi çıktı ama güvenemedim.
Başka test yapamadım testim yok eelimde batı da geçtik bugün 3 günüm hala adet yok emin olmak istiyorum pazartesi test yapıcam duruma göre yazarım inşallah buraya da

Benim bu ay da geçen ay olduğu gibi adetime 1 hafta kala 3 gün lekelenme oldu, daha önce de aynısını yaşadım ama adet günümde adet oldum. 18-19 Mayıs'ta test yaparım adet olmazsam. Bu ay yumurtlama döneminde tek ilişki yaşadığım için tek seferde olmaz zaten diye düşünüyorum.

Ben bu ay pik görmedim sol kasık ağrım var muhtemelen adet olacağım. Testin en koyu olduğu günden 11 gün geçti. Elimde gebelik testi vardı yaptım negatif büyük ihtimalle yoktur degilmi? Ovulasyon testine devam edeyimmi önümüzdeki ay sizce ya

Günaydinnn bende az önce yaptim bugün 12.gün negatif adetimi beklicem gecikicek sanirim

Ben senin testlerde pik hatirliyorum cnm ya sanki

Şans cnm ya duzenlide de olmayabiliyor gördüğümüz üzere biraz da şans yani

Kafam rahat olsun bu ay düşünmek istemiyorum dersen ovülasyon testi yapma iki günde bir ilişkiye devam et belki onun rahatlığıyla olur

Ben senin testlerde pik hatirliyorum cnm ya sanki
Ayın 5 i çok koyulastı ama pik görmedim. Belki akşamı olmuştur kaçırmışımdır ama görmedim yani testlerde. 11 gün gecti test yaptım negatif çıktı

Kafam rahat olsun bu ay düşünmek istemiyorum dersen ovülasyon testi yapma iki günde bir ilişkiye devam et belki onun rahatlığıyla olur
Stres çok yaptım ya. koyulaştı koyulaştı bi sonraki gün silikleşti falan derken düşünmekten yoruldum gerçekten

Ayın 5 i çok koyulastı ama pik görmedim. Belki akşamı olmuştur kaçırmışımdır ama görmedim yani testlerde. 11 gün gecti test yaptım negatif çıktı
11 gunde cikmayabilir 14 15. Gunler daha iyi denemen için. Bir de kesin idrar testi sonucu icin bat tarihinden 1 hafta sonrasinda çıkar diyorlar. Aslinda kanda cikiyor erkenden ama her seferinde kim gitcek

Stres çok yaptım ya. koyulaştı koyulaştı bi sonraki gün silikleşti falan derken düşünmekten yoruldum gerçekten
Eger duzenli iliskin varsa 2 gunde 1 yapmaya hic gerek yok aslinda bende ilk ovulasyon yaptığımda strese giriyordum kacti mi fln diye.. o ay normalde de bunyede lh hormonu oluyormuş onu öğrendim bu ay da bazi lh testlerinin hcg ile benzer çalıştığını öğrendim. Iki hormonu ayirt edemiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…