Canım 18i olman gerekiyor benimde 4Ü çatladı bende 17 veya 18 bekliyorumCanım valla benim ilk ay denemem. Halen biraz cahilim. 23 nisan SAT. 4 mayıs çatlama tarihim. Ben ne zaman adet olucam simdi
Bende ilk defa pembelik gördüm ve gerisi gelmedi adet sancimda var hiçbişey anlamadım test yaptım 3gUn kala negatif beklemekten başka çare yok malesef erken gebelikte çıkabilir belki yinede en iyisi 18i bekle canım18 Mayıs BAT günüm. Fakat bugün , 3 gün varken , sabah kahverengi akıntım oldu . Bir iki damla . Akşama kadar da sildikçe geldi. Şuan hiç lekelenme yok . Hiç erkenden adet olmazdım . Bu adet habercisi mi yoksa gebelikle bağlantısı var mıdır ? Test de yapmadım henüz
Uygulamaya göre benimde tutmadı canım senin erken gebelikte bile bu kadar çok silik çizgi ciktisya gün olarak 18 mayıs bat olanlar için idrarda çıkma ihtimali düşük boşa kaset test yapmışımBen de flo kullaniyorum canım. Oradaki ovulasyon bende 5’i görünüyordu ama ben 3’ü pik gördüm. 4’ü çatlama gibi geldi bana. Bu arada bu test bana hiç pozitif gelmiyor. 5 güne belli olur zaten, güncellerim
Bende ilk defa pembelik gördüm ve gerisi gelmedi adet sancimda var hiçbişey anlamadım test yaptım 3gUn kala negatif beklemekten başka çare yok malesef erken gebelikte çıkabilir belki yinede en iyisi 18i bekle canım
Yarın artık yapacağım adet değilse ve sökülmezse kesinYarın da gelmezse belki yerleşme kanamasıdır istersen yarın bi test yap canım
Başka test yapamadım testim yok eelimde batı da geçtik bugün 3 günüm hala adet yok emin olmak istiyorum pazartesi test yapıcam duruma göre yazarım inşallah buraya daMerhaba sonuç negatif mi çıktı? Benim de predictor early ile silik çizgi çıktı ama güvenemedim.
Son 2 gün hala gelen yok hafif belimde sızlama var gelicek galibaKizlar ne yaptiniz gelen giden varmi ?
Bendede simdi basladi adet belirtileri 28.gün adet olucam sanirim eski döngüme döndüm bugünSon 2 gün hala gelen yok hafif belimde sızlama var gelicek galiba
Gunaydin cnm henuz bende gelen giden yok bekliyorum bugun olmam lazim normaldeGünaydinnn bende az önce yaptim bugün 12.gün negatif adetimi beklicem gecikicek sanirim
Ben senin testlerde pik hatirliyorum cnm ya sankiBen bu ay pik görmedim sol kasık ağrım var muhtemelen adet olacağım. Testin en koyu olduğu günden 11 gün geçti. Elimde gebelik testi vardı yaptım negatif büyük ihtimalle yoktur degilmi? Ovulasyon testine devam edeyimmi önümüzdeki ay sizce ya
Şans cnm ya duzenlide de olmayabiliyor gördüğümüz üzere biraz da şans yaniBenim bu ay da geçen ay olduğu gibi adetime 1 hafta kala 3 gün lekelenme oldu, daha önce de aynısını yaşadım ama adet günümde adet oldum. 18-19 Mayıs'ta test yaparım adet olmazsam. Bu ay yumurtlama döneminde tek ilişki yaşadığım için tek seferde olmaz zaten diye düşünüyorum.
Kafam rahat olsun bu ay düşünmek istemiyorum dersen ovülasyon testi yapma iki günde bir ilişkiye devam et belki onun rahatlığıyla olurBen bu ay pik görmedim sol kasık ağrım var muhtemelen adet olacağım. Testin en koyu olduğu günden 11 gün geçti. Elimde gebelik testi vardı yaptım negatif büyük ihtimalle yoktur degilmi? Ovulasyon testine devam edeyimmi önümüzdeki ay sizce ya
Ayın 5 i çok koyulastı ama pik görmedim. Belki akşamı olmuştur kaçırmışımdır ama görmedim yani testlerde. 11 gün gecti test yaptım negatif çıktıBen senin testlerde pik hatirliyorum cnm ya sanki
Stres çok yaptım ya. koyulaştı koyulaştı bi sonraki gün silikleşti falan derken düşünmekten yoruldum gerçektenKafam rahat olsun bu ay düşünmek istemiyorum dersen ovülasyon testi yapma iki günde bir ilişkiye devam et belki onun rahatlığıyla olur
11 gunde cikmayabilir 14 15. Gunler daha iyi denemen için. Bir de kesin idrar testi sonucu icin bat tarihinden 1 hafta sonrasinda çıkar diyorlar. Aslinda kanda cikiyor erkenden ama her seferinde kim gitcekAyın 5 i çok koyulastı ama pik görmedim. Belki akşamı olmuştur kaçırmışımdır ama görmedim yani testlerde. 11 gün gecti test yaptım negatif çıktı
Eger duzenli iliskin varsa 2 gunde 1 yapmaya hic gerek yok aslinda bende ilk ovulasyon yaptığımda strese giriyordum kacti mi fln diye.. o ay normalde de bunyede lh hormonu oluyormuş onu öğrendimStres çok yaptım ya. koyulaştı koyulaştı bi sonraki gün silikleşti falan derken düşünmekten yoruldum gerçekten
Bence bu ay hepsinden uzaklaş sadece isteyerek birliktelik yaşaStres çok yaptım ya. koyulaştı koyulaştı bi sonraki gün silikleşti falan derken düşünmekten yoruldum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?