- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Kac dk sonra ciktiMerhaba kızlar
Bugün predictor early ile test yaptım. Beklenen adete 5 gün var. Bu test güvenilir değil sanırım. Aranızda yapan var mı? Kendi testimi de paylaşıyorum. Siz de silik de olsa çizgi görüyor musunuz?
3-5 dakika sonra sanırım. Ne kadar da negatif diye başka bir başlığa yazmak için çektim hemen. Sonra baktım o kadar da negatif değilKac dk sonra cikti
En kalitelisi predictor diyorlar sanirim alman markasi miydi? Ben de görüyorum hayalet bir cizgi canim senin testinde3-5 dakika sonra sanırım. Ne kadar da negatif diye başka bir başlığa yazmak için çektim hemen. Sonra baktım o kadar da negatif değilyine de bana negatif gibi geliyor. Sizce güvenilir mi bu test?
Umarım vardir. Bir beş gün var mi yok mu merakla geçecek sanirim :)En kalitelisi predictor diyorlar sanirim alman markasi miydi? Ben de görüyorum hayalet bir cizgi canim senin testinde
Ovulasyon testi yapmis miydin?Umarım vardir. Bir beş gün var mi yok mu merakla geçecek sanirim :)
Yumurtlamayı turturmak için mi yoksa şimdi mi?Ovulasyon testi yapmis miydin?
Yumurtlamayi tutturmak icin canim. Benim de catlamaya gore 20si bat. Catlamayi ayin 6sinda görmüştüm. Erken gebelik icin pazartesiye sabretmeye çalışıyordum. Su an var ya seninkini gorunce asiri heyecanlandimYumurtlamayı turturmak için mi yoksa şimdi mi?
Ben çatlamayi ayın 4’ünde gördüm canım testlerden. Uygulamaya göre ise 5’i ovulasyon tarihiydi. İnsallah benim de senin de vardır. 20’sinde adet falan olmayız umarımYumurtlamayi tutturmak icin canim. Benim de catlamaya gore 20si bat. Catlamayi ayin 6sinda görmüştüm. Erken gebelik icin pazartesiye sabretmeye çalışıyordum. Su an var ya seninkini gorunce asiri heyecanlandiminsallah vardir ve pozitiftir
0 hicbirsey yok normalde olur ama.. yarin çıkar kokusuYa hiç mi yok miden falan nasıl benim regl sancıları başladı pazartesiyi bekleyebilsek herşey ortaya çıkıcak Ya.
Canım senin gebelik var gibi . 4ü Catlama olduysa 20sinden önce adet olman gerekir benimde 4ü Çatlama oldu 17si gösteriyor takvimBen çatlamayi ayın 4’ünde gördüm canım testlerden. Uygulamaya göre ise 5’i ovulasyon tarihiydi. İnsallah benim de senin de vardır. 20’sinde adet falan olmayız umarım
Hmmm anladım canım ben 2 ay önce hormonlarıma baktırdım sorun yoktu ama gidersem yine yaptırırımDevlette nasıl bilmiyorum ama özelde direkt yapıyorlar. Hatta söyleyebilrsin de yumurtlama takibi istediğini. Ama ilk muayeneye reglin 3. Günü gidip hormon testleri yaptırabilirsiniz. Sonrasında zaten hangi günler gideceğini doktor söyleyecek
Cnm 2 gün sonra tekrar yaparsan koyulasir insBen çatlamayi ayın 4’ünde gördüm canım testlerden. Uygulamaya göre ise 5’i ovulasyon tarihiydi. İnsallah benim de senin de vardır. 20’sinde adet falan olmayız umarım
Canım valla benim ilk ay denemem. Halen biraz cahilim. 23 nisan SAT. 4 mayıs çatlama tarihim. Ben ne zaman adet olucam simdiCanım senin gebelik var gibi . 4ü Catlama olduysa 20sinden önce adet olman gerekir benimde 4ü Çatlama oldu 17si gösteriyor takvim
Canım öncelikle ben de gördüm çizgiyi sende hadi hayırlısı, eğer 4ünde çatladıysa 14gün koy üstüne 18 olarak hesaplıyorum ben, mesela benim takvimde 5i yumurtlama 6sı çatlama diye işaretledim, 20si bat olarak takvimi düzenledi uygulama flo’yu kullanıyorum benCanım valla benim ilk ay denemem. Halen biraz cahilim. 23 nisan SAT. 4 mayıs çatlama tarihim. Ben ne zaman adet olucam simdi
19u cnm bat seninCanım valla benim ilk ay denemem. Halen biraz cahilim. 23 nisan SAT. 4 mayıs çatlama tarihim. Ben ne zaman adet olucam simdi
18 MayısCanım valla benim ilk ay denemem. Halen biraz cahilim. 23 nisan SAT. 4 mayıs çatlama tarihim. Ben ne zaman adet olucam simdi
Ben de flo kullaniyorum canım. Oradaki ovulasyon bende 5’i görünüyordu ama ben 3’ü pik gördüm. 4’ü çatlama gibi geldi bana. Bu arada bu test bana hiç pozitif gelmiyor. 5 güne belli olur zaten, güncellerimCanım öncelikle ben de gördüm çizgiyi sende hadi hayırlısı, eğer 4ünde çatladıysa 14gün koy üstüne 18 olarak hesaplıyorum ben, mesela benim takvimde 5i yumurtlama 6sı çatlama diye işaretledim, 20si bat olarak takvimi düzenledi uygulama flo’yu kullanıyorum ben
18 Mayıs BAT günüm. Fakat bugün , 3 gün varken , sabah kahverengi akıntım oldu . Bir iki damla . Akşama kadar da sildikçe geldi. Şuan hiç lekelenme yok . Hiç erkenden adet olmazdım . Bu adet habercisi mi yoksa gebelikle bağlantısı var mıdır ? Test de yapmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?