Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka test yapamadım testim yok eelimde batı da geçtik bugün 3 günüm hala adet yok emin olmak istiyorum pazartesi test yapıcam duruma göre yazarım inşallah buraya da
Hadi bakalım. Senden güzel haber bekliyorum. Benim durumum da aynı ama sanki hamile değilim gibi geliyor. Senin de benzer miydi?

Eklentiler

• 4B3FF0F6-7739-48AD-8DB3-9F5A62532AAD.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 48
Günaydinnn bende az önce yaptim bugün 12.gün negatif adetimi beklicem gecikicek sanirim
Günaydın Benimde gece iğne batması gibi hissiyat oldu karnımda sabah tuvalette baya adet sancısı geldi ha oldum olucam sanırım pazartesiyi bekliyorum bugün olmucam sanırım

Bence bu ay hepsinden uzaklaş sadece isteyerek birliktelik yaşa
Haklısınız. Emin olmak icin erken gebelik testini de yaptım çıkmadı adeti bekliycem bakalım gun aşırı iliski sogan kürü yapacağım sadece ovu testi beni strese sokuyor

Hormon testi yaptircan mi olunca
Ben geçen ay yaptırdım 2. Ay da olmayınca sabırsız doktora kostum normal cıktı hormonlar normal dedi işte hemen olmasını bekleme zaten yüzde 20 ihtimal var 1 ayda dedi eşime keciboynuzu önerdi yolladı beni ya 8 ay 1 sene öncesini hem ciddiye almiyolar hem hormonda ve rahimde sıkıntı yoksa diğer tüplere falan bakmıyorlar dene öyle gel kafasindalar ben 6 ay deneme müddeti koydum kendime bu 3. Ay bakalım. Teorik olalarak bi kadın anca 4 ayda 100 de 100 şansa ulaşıyor zaten beklemek gerek birazda :/

Reactions: Mof
O çizgiyi ben de gördüm işte ama böyle çıkıp da negatif olan da varmiş. Pozitif olan da olmuş. Kafalar karışık Adetime kaç gün var o da muallak. SAT 23 nisan, uygulamaya göre ovulasyon 5 idi ama ben kendin takip ettim. Bence 3 mayıs idi. Sanırım 18 mayısta adet olmam gerekli.

Canım sen kaç yaşındaydın? Benim eşim de pazartesi sperm testi yaptiracak. Ben biraz garanticiyim. Problem varsa söylesinler bosuna uğrasmayayım kafasındayım

Canım sen kaç yaşındaydın? Benim eşim de pazartesi sperm testi yaptiracak. Ben biraz garanticiyim. Problem varsa söylesinler bosuna uğrasmayayım kafasındayım
27 yaşındayım canım 8 aylık evliyim daha. 3 ay bu işte denememiz ben 5 aylık evliyken başının etini yedim eşimin hadi deneyelim deneyelim diye yoksa o erken buluyordu hatta ilk aydan olucak kafasindaydik şimdi iyiki bırakmışım diyorum en azından 1 yılın sonuna kadar öylesine deneme süresi verdim kendime doktorsuz sonra spermlere baktircam eşimde 27 yaşında bilmiyorum yaslada alakası yok hiçbirşeyin bence. Ama kafa rahatligiyla sadece takviyelerle 6 ayı tamamlamak istiyorum keciboynuzu kullanıyoruz bidahaki ay ari sutu bal polense alırım diyorum prowomen falan böyle atlatayım kendi çabalarımla tutucakmi bakalım. Canım bende senin gibi düşünüyorum ama doktorlar sadece teorik bakıyor zaten gidince ilk üç soruyu yoneltiyo sana hemen kaç yaşındasın ne zamandır deniyosun bide hangi yöntemle korundun bunları söyleyince ona göre tavır alıyorlar

Bizim senle çatlama aynı ben kaset yaptım negatif cıktı senin bu kadar kaliteli bi testte bile bu kadar silik çıktıysa benim kasette hiç bişey cikmaz ben çatlamadan sonra 14.gün bekliyorum

Sen gençsin zaten canım denemeye devam et. Ben 34 yaşındayım. 1 sene deneyemem, sıkılırım

Hahahahaa ben de oyle diodum hileli %100 benim de normal hormonlar da 6 ay oldu bidaha bakitirayim dedim

Hadi bakalım. Senden güzel haber bekliyorum. Benim durumum da aynı ama sanki hamile değilim gibi geliyor. Senin de benzer miydi?
Bu da ikinci testim aynı marka test ile. Emin olamadım. Pazartesi başka marka ile denicem bakalım

Eklentiler

• F9F51321-0652-41D1-8C58-4824734BB17C.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 45
Aslında benzer görünüyor ilk testim ile ama emin değilim ne seni ne de kendimi umutlandırmak istemem benim ilk denemem daha tecrübeli arkadaşlar vardır eminim

Ayniyiz ben skldm bile ya.. Doğal yolla olsun cok istiyorum ama bekleyecek sabir kalmayacak heralde 2 3 aya bende
Ne zamandır deniyorsunuz? Ben de doğal olsun çok istiyorum. Yoksa tedaviler maddi manevi yorucu olacak. Tabi kısmet. Kaderde var ise yaşayacağiz ama insallah olur doğal yoldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…