Peki bizim gibi insanların suçu ne.Cok sevip değer vermek mi .Içim çok açıyor ya ne umutlarla evlendim. Kıskanmak değil de imreniyorum mutlu çiftlere. Yeni evlenen bi insan görüncede düğüne bişeye gitsem gözüm doluyor hemenKendiniz yazmışsınız başlığa baştan sona problemli evlilik diye...bitti...soruda cevapta sizde.bence oturup artılarıyla eksikeriyle hayatınızı gözden geçirin.mutlumuyum,yaşadıklarımı hakediyormuyum,ben nasılım,bundan sonrası ne olur,daha önceki bekarlık hayatınızla kıyasladığınızda çokmu mutsuzsunuz,yani diyceğim oki kendiniz değerlendirmesini yapıcaksınız.su akar yolunu bulur,öylede böylede.biz olayın içinde değiliz bu bildiğimiz kısmı.mutsuzsanız kendinize daha fazla eziyet etmeyin çünkü o geçen günler geri gelmiycek yaşamak güzel eğer mutluysanız.bakın 5 sene flört 10 sene evliliğimi çocuk olmasına rağmen çöp ettim,çünkü ben kalıp mücadele ettikçe o benim ezik olduğumu düşündü vazgeçemiyo diye düşündü asla kıymetim zerre dahi kalmadı.baktımki kendimden ödün vermeye başladım hergün huzursuzluk,adam geliyo bi nasılsın demezmi bi günün nasıl geçti demezmi yemek yiyip eline sağlık demezmi yüzüne bakmazmı sen varmısın yokmusun adam yerine koymazmı hakaretler eleştiriler ben bunları yaşadım.bak dediğim gibi artısına eksisine karar ver.kimse için deymez.allaha emanet olun
Peki bizim gibi insanların suçu ne.Cok sevip değer vermek mi .Içim çok açıyor ya ne umutlarla evlendim. Kıskanmak değil de imreniyorum mutlu çiftlere. Yeni evlenen bi insan görüncede düğüne bişeye gitsem gözüm doluyor hemen
Adam bastan asagi mal....Esine bundan hoslaniom dio hee...Bende şöyle yakisiklisindan zenci fena olmazdi ama Turkiye sartlari sen denk geldin deseydinArkadaşlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Evliliğimde o kadar çok problem var ki. Mutsuzum .Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. 1 yıl oldu evleneli. Her problemde ,küçük sıkıntılarda,işine gelmeyince boşanmaktan bahseden bi insan.E bu kadar basitse niye evlendin diyorum,seninle ilgili değil benim yapım böyle ben sorunla problemle uğraşamam diyor.Bana evlendiğimizden beri söylediği bişey var dış görünüşün için değil,huyun suyun iyi diye seninle evlendim. Ben kendimi gayet güzel buluyrm. 1.70 boyundayım . 51 kiloydum hamilelik öncesi şu an 56.Kendimi övmek için söylemiyorum etrafımda da beğenilen bir insanım. Fakat kendisi daha uzun boylu,balık etli,beyaz tenli insanlardan hoşlanıyormuş. Yani konusmalarindan anlaşılıyor.Benim boyum belli uzatamam ,balık etli de değilim beyaz tenlide. E evlenirken de kılık falan değiştirmedim.Sevilmemek zoruma gidiyor .Çok kötü bi insan diyemem .Hastalanırım yemeğimi yapar,hamileyim ev işlerine yardım eder .Ama iki özelliği ikiyse,geriye kalanlar hep kötü. Kendisi dikkat çeken bi insan .Ben de dış görünüşe çok önem veren biriydim. Çok aşık olduğum için yanlışlarını göre göre evlendim . Tabi evlenince kötü huyları daha da kötü oldu. Onun dışında ailesine bağlılık problemi de bir dert zaten .Daha önce konu da açmıştım . Bisey alıyoruz giyiyorum memleketine gidiyoruz diyelim git anneme göster beğenmiş mi diyor .E tamam da adam sen beğendiysen güzeldir kocam sensin. Annen beğense ne beğenmese ne. Sürekli böyle . Sac boyatirim onay ister,kıyafet alırız onay ister .Hep ailesinden tabi .Bir kere de kendi kendisi bir şeye güzel demiyor. Insanın bir fikri zikri olmaz mi ya.Ailesinden uzakta yaşıyoruz. Başımın etini yiyor tayin tayin diye .Benim isimden dolayı gidemiyoruz. Er ya da geç bir yolunu bulup gidecm diyor .Mutlu çiftlere ,karısına sayğı gösteren kadın olarak değer veren insanlara imrenerek bakıyorum .Çoğunlukla susarım ama bazen sabrım taşıyor. Imrendigin insanları örnek gösteriyorum. Biliyrm yanlış ama onun yüzünden yapyrm bunu .Bu sefer de benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .Bu zamanin kizlari bana gore degil,her zaman söylüyorum soyliycem de evlendiğime bin pişmanım diyor .Bunları hak edecek insan değilim bunu da biliyorum. Bazen düşünüyorum acaba dış görünüş olarak tam istediği gibi bi insan olsam ,kadın olarak bir değer görecek miydim bu evlilikte. Çok uzun oldu k.bakmayın. Içimi dökmek istedim .Lütfen boşan diyecekler ya da kırıcı yorum yapacaklar yazmasın. Benim yaşadığımı yaşayan,benim durumum da olanlar varsa onlar yorum yapsın.
Nasıl atlattın peki boşanma sürecini?Anliyorum seni ben canım. Bende evlendim boşandım benim eski eşim de narsist kişilik bozukluğuydu. Oda yakışıklı bir erkekti 188 boyunda model gibi. Kendi yakisiklilignda çok farkindaydi ama bana bebek gibi kızlarla oldum şeklinde küçümsemedi hiç yalnız hep vardı onda da. Mesela elimi sallasam ellisi modu. Ama o bende de vardı. Bende çirkin bir kiz değilim çok şükür.
Yalnız benim eski vicdansız eşimde seu vardı. Aynanin karşısına geçer çok şanslısın çook derdi. Kendini o kadar beğenirdi ki yani anlatılmakla olmaz derler ya gormen lazım o derece.
Inanılmaz egosu yüksek kendini beğenmişti.
Benim kısa süreli oldu evlilik. Cok çapkındı. Çok yanlış bir evlilikti. Ben allah'tan cok kısa sürede ayrıldım. Çocuğum yok. Hic pisman olmadim ayrildigm icin. Senin çocuğun olacağı için onunla muhattap olmak durumundasın. Psikologa git lütfen. Bu skeilde kendini ezdirme. Ben hiç kendimi ezdirmedim.
Aradığım yorum boydu. Türkiye de 170 boyunda 55 kilo olanlar ya manken ya oyuncu oluyor. Adam saçmalamış yani. Bu erkeklerde ne kadar güzel olsanda illa bir bahane buluyor.eşiniz kendini kuzey avrupa ülkelerinden birinde yaşıyor sanırım. burda kadınların boy ortaması 160. siz de bu ülkede gayet manken kategorisine girersiniz bu ölçülerde.kendi boyu posu nasıl merak ettim.
Peki bizim gibi insanların suçu ne.Cok sevip değer vermek mi .Içim çok açıyor ya ne umutlarla evlendim. Kıskanmak değil de imreniyorum mutlu çiftlere. Yeni evlenen bi insan görüncede düğüne bişeye gitsem gözüm doluyor hemen
Rabbim tez vakitte daha güzel günler göstersin size evlatlarınizla beraberCanım bu bizim sınavımız.sabır varya
Canım ban bu bizim sınavımız.zaten önemli olanda o değilmi sınanıyoruz sabrımız.biz kuluz biz bu dünyada ölüm dahi herşey hak şerde hayırda.isyan etmiyceğiz.şu durumda bile hamd olsun diyceğiz.bak cnm ben komşularıma özenirdim hepsinin evinde akşam yemeği ramazan yemeği bıçak çatal sesleri gelirdi sofrada toplanırlardı bende tek başıma yerdim.birlikte gezen çiftlere çocuğu parka götürdüğümde karı koca eşlerin çocuklarını birlikte getirdiğini gördüğümde bi düğünde dedipim gibi iç çekiyodum neden ben diye.cnm yanındaki adam değilki senin yanında gezdirdiğin adam adam olmayınca onlamı övüncen.hayatın sonu değil.bak 2 çocuğum var ikiside küçük bi beni göz önüne al duymadığım hakaret kalmadı eş kişisinden.ben böyle değildim ben ailemden bir fiske yememişim düşün.neydim ne oldum.şuanda kafam çok rahat hayat devam ediyo el neder elalem neder diyerek hep içimize atıyoruz ama şuanda herkeste bi sorun var artık kimse ah vah demiyo öünkü herkesin başında var eskiden dedikodu oluyodu şimdi çok normal.krndine eziyet etme bak durumunu değerlendir kendin.
boşanmaktan ödün koptuğunu belli etmiceksin işte ve sende onu eleştir artık beğenmiyormuş gibi illa eleştirecek bişeyleri vardırBoyu falan uzun yani gerçekten yakışıklı her ortamda dikkat çeker .Ben de ona kandım zaten .Ama ben de çirkin değilim işte. Bebek gibi kızlar bebek gibi kızlar e yeter benim neyim eksik .Artık bana yaptığı terbiyesizlikleri tipi kapatamıyor . Kaf dağında görüyor kendini. Sanki dünyadaki tek güzel insan kendisi. Ama yaptığı bu saygisizliklarda onu ne kadar sevdiğimi boşanmaktan ödümün patladığını biliyor.
O manken gibileri beğenmiyor işte. Etine dolgun beyaz tenli ve daha uzak kıstas bu hiçbiri de bana uymuyorAradığım yorum boydu. Türkiye de 170 boyunda 55 kilo olanlar ya manken ya oyuncu oluyor. Adam saçmalamış yani. Bu erkeklerde ne kadar güzel olsanda illa bir bahane buluyor.
İnsana sevdiği güzel gelir o sizi sevmiyor ki beğenmemiş. Ben sorunun siz de olduğunu sanmıyorum. Eşiniz tek başına bir birey olamamış. Siz de tipi iyi diye evlenirseniz kötü huylarının mucizevi bir şekilde iyileşmesini bekleyemezsiniz.
Amin sağ olun.Keşke böyle karakter yoksunu gibi davranmasa.kanu sahibi bu adamla evli kaldığınız sürece sizde özgüven namına birşey kalmayacak. adam resmen sizi kendisine sunulmuş bir lutuf gibi görüyor. sanki o daha iyilerine layık da lutfedip sizinle evlenmiş gibi. bir de hamilesiniz. gerçekten çok zor bir durum. evlenmeden önce görülen arızalar evlendikten sonra katlayarak devam ediyor. ne tip ne para huzur olmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor. siz tipine bakmışsınız. bir de parası kariyeri için evlenip bin pişman olanlar var. Allah yardımcınız olsun.
Aynen öyle. Hep derlerdi eşle evlenmezsin yalnızca ailesiyle de evlenirsin O kadar doğruymuş ki. Benim ki aynı babası. Kaynana dyr bir gün değer görmedim. Onları da Allaha havale ettim .Mutlu olsunlar işte. Oğlu da bana değer vermiyor . Gurur duysun yetiştirdiği şaheserle.Bide anne baba sevgisi almamış dayak yemiş yada babası bırakıp gitmiş yani aile olamamış çocuklarda farklı saldırganlık türleri olabiliyor evliliğe yansıyor.benimde eş kişisinin babası annesini çocuklarıyla bırakıp gitmiş.sevgisiz büyümüş.evleniceğiniz kişiyi seçerken temeline inmeye çalışın lütfen
29 yaşında ama beynini hangi yaşta bıraktı onu bilmiyorumKuzum eşinin yaşı kaç? Tavırları öyle cocukca ki.. Senin ayriliktan korktugunun farkindadir buyuk ihtimalle, o yuzden seni de surekli boyle tehdit ediyordur. Karşısında dik dur, kavga et demiyorum sana ama o sana nasıl yaklaşıyorsa sen de ona gore davran. Sen karşısında biraz daha sert durursan o da bu kadarını yapamaz. Bunlar hic aşılamayacak problemler deği.
Mesela sana kızdığında "ayrilmak istiyorum mu" dedi, sen de ver cevabını, " keyfin bilir, yolun açık olsun" de kapıyı goster. Bak bakalım gidebiliyor mu, kolay mi o kadar.
Ayrica ne kendini ne de aldigin seyleri bir baskasina begendirmek zorunda degilsin. O ya da annesinin neyi begendigi hic onemli degil. Açıkça belirt, onlar da bilsinler.
Bu arada böyle tavsiye vermeyi cok sevmem ama simdi hamilesin, hormonların zaten tavan yapmıştır. E hamile kadının tepesi atabilir, eskiye gore fazla tepkiler verebilir, degil mi? Cunku belli ki tatlı dilden cok anlamayacak eşin.
Tam bir brncillik seni tanıdığında etine dolgun beyaz tenliydinde,evlendikten sonra esmer zayıfmı oldunuz.şaka gibi eşiniz sizinle dalga geçiyo benceO manken gibileri beğenmiyor işte. Etine dolgun beyaz tenli ve daha uzak kıstas bu hiçbiri de bana uymuyor
İyi de sizin de kv den farkınız yok.Aynen öyle. Hep derlerdi eşle evlenmezsin yalnızca ailesiyle de evlenirsin O kadar doğruymuş ki. Benim ki aynı babası. Kaynana dyr bir gün değer görmedim. Onları da Allaha havale ettim .Mutlu olsunlar işte. Oğlu da bana değer vermiyor . Gurur duysun yetiştirdiği şaheserle.
O size çamur atmak icin diyor bence. Dış görünüsünüzde bir sorun olduğunu d7şünmüyorumO manken gibileri beğenmiyor işte. Etine dolgun beyaz tenli ve daha uzak kıstas bu hiçbiri de bana uymuyor
Kesinlikleİyi de sizin de kv den farkınız yok.
Haliyle bebeğinizin de babasına benzeme ihtimali yüksek.
Çünkü şimdiden çok güçsüz ve pasifsiniz kocanızın karşısında.
Yalnızca 1 senede bu adam özgüveninizi tüketmiş, kendisine bağımlı hale getirmiş. Her şeyi kocanıza göre düşünüp ona göre yaşıyorsunuz. Çok tehlikeli sulardasınız.
Ayrıca size bir şey söyleyeyim. Kocanız 1.80 boyunda beyaz tenli kilolu kadınları falan beğenmiyor. Sizi mahvetmek için sizde olmayan özellikleri sıralıyor sadece. Siz 1.80 boyunda beyaz tenli kilolu biri olsaydınız, adım gibi eminim ki 1.50 boyunda kara kaş kara göz minyon kadınları beğenirim diyecekti.
Kocanız sizi eş değil bir oyuncak olarak görüyor. Güzel anlarımız da var diyorsunuz ya hani, o anları uyanıp kaçmayın diye yaşatıyor.
Hani meşhur kurbağa hikayesi vardır. Suyu yavaş yavaş ısıtılır ve farketmediği için kaynar suda haşlanır.
Sizi işte böyle yavaş yavaş çekiyor o girdaba. Siz sevdiğiniz için farkında değilsiniz.
İnanın dışarıdan çok üzücü görünüyorsunuz.
Üzülün öyleyse ne diyeyim .Ben sizi yorumlarınızdan biliyorum. Eyvallahsiz bir insansiniz belli .Ama ben öyle değilim.İyi de sizin de kv den farkınız yok.
Haliyle bebeğinizin de babasına benzeme ihtimali yüksek.
Çünkü şimdiden çok güçsüz ve pasifsiniz kocanızın karşısında.
Yalnızca 1 senede bu adam özgüveninizi tüketmiş, kendisine bağımlı hale getirmiş. Her şeyi kocanıza göre düşünüp ona göre yaşıyorsunuz. Çok tehlikeli sulardasınız.
Ayrıca size bir şey söyleyeyim. Kocanız 1.80 boyunda beyaz tenli kilolu kadınları falan beğenmiyor. Sizi mahvetmek için sizde olmayan özellikleri sıralıyor sadece. Siz 1.80 boyunda beyaz tenli kilolu biri olsaydınız, adım gibi eminim ki 1.50 boyunda kara kaş kara göz minyon kadınları beğenirim diyecekti.
Kocanız sizi eş değil bir oyuncak olarak görüyor. Güzel anlarımız da var diyorsunuz ya hani, o anları uyanıp kaçmayın diye yaşatıyor.
Hani meşhur kurbağa hikayesi vardır. Suyu yavaş yavaş ısıtılır ve farketmediği için kaynar suda haşlanır.
Sizi işte böyle yavaş yavaş çekiyor o girdaba. Siz sevdiğiniz için farkında değilsiniz.
İnanın dışarıdan çok üzücü görünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?