Baştan sona problemli evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bizim gibi insanların suçu ne.Cok sevip değer vermek mi .Içim çok açıyor ya ne umutlarla evlendim. Kıskanmak değil de imreniyorum mutlu çiftlere. Yeni evlenen bi insan görüncede düğüne bişeye gitsem gözüm doluyor hemen

Lütfen güçsüz görünerek onun ekmeğine yağ surmeyin.sizin ezilmenizle besleniyir bile olabilir.
Eş kişisinin turlü vicdansizliklarina kendini ustun görmelerine,kendini aşırı begenmeleri, ailesine kil kadar laf ettirmemeler,hastalansan orali olmamalar,ki benim ciddi rahatsızlıkların vardı...oooo neler neler.bende gördüm tecrube ettim çoğu şeyi.

Sana şunu diyebilirim ki ,bak koy önüne takkeni düşün.şurda nekadar zamandır bu herif senin hayatinda ve o kimki seni manipule edebiliyor,eminim onun aklını kırk kere satin alabilecek kapasiten vardir,öyle oluyorlar çünkü nerde eksik hissediyorlarsa kurbanlarinda oralara vuruyorlar ,tıpkı düşmanları gibi..seni manevi olarak alt etmek veta ettiğini düşünmek yani elinin altjndakj kişiye hukemdebilmek sonsuz başarı onlar için..

Kendine bunu yapma.yaptirtma...
Ben tam 3 sene mucadele ettim.uc yilin sonunda farkettimki bi arpa boyu yollalamamışım..kendimi kendi değerini farketmem sen benden önemli ve değerli değilsin diyebilmem acı ve gozyasiyla gecen 3 koca yilkma maloldu...şuan varsa yoksa kendim ve oğlum icin yaşıyorum.kapi orda çıkabilirsin yalniz tez davran fazla açık birakma ceryan yapmasın diyebiliyorum...

Sorunu ve çözümü kendinde aramak sana hiçbişey kazandırmayacak.benjm gibi yılların gitmesin.sen erken uyan!!

Adam bastan asagi mal....Esine bundan hoslaniom dio hee...Bende şöyle yakisiklisindan zenci fena olmazdi ama Turkiye sartlari sen denk geldin deseydinYolun sonu ne bilemem ama gelismemis kisiligi ileri ki yas zamanda ins annesine danismayacak kadar gelismesini umup Allah yardimcin olsun diyorum.

Nasıl atlattın peki boşanma sürecini?

eşiniz kendini kuzey avrupa ülkelerinden birinde yaşıyor sanırım. burda kadınların boy ortaması 160. siz de bu ülkede gayet manken kategorisine girersiniz bu ölçülerde.kendi boyu posu nasıl merak ettim.
Aradığım yorum boydu. Türkiye de 170 boyunda 55 kilo olanlar ya manken ya oyuncu oluyor. Adam saçmalamış yani. Bu erkeklerde ne kadar güzel olsanda illa bir bahane buluyor.
İnsana sevdiği güzel gelir o sizi sevmiyor ki beğenmemiş. Ben sorunun siz de olduğunu sanmıyorum. Eşiniz tek başına bir birey olamamış. Siz de tipi iyi diye evlenirseniz kötü huylarının mucizevi bir şekilde iyileşmesini bekleyemezsiniz.

Canım bu bizim sınavımız.sabır varya

Canım ban bu bizim sınavımız.zaten önemli olanda o değilmi sınanıyoruz sabrımız.biz kuluz biz bu dünyada ölüm dahi herşey hak şerde hayırda.isyan etmiyceğiz.şu durumda bile hamd olsun diyceğiz.bak cnm ben komşularıma özenirdim hepsinin evinde akşam yemeği ramazan yemeği bıçak çatal sesleri gelirdi sofrada toplanırlardı bende tek başıma yerdim.birlikte gezen çiftlere çocuğu parka götürdüğümde karı koca eşlerin çocuklarını birlikte getirdiğini gördüğümde bi düğünde dedipim gibi iç çekiyodum neden ben diye.cnm yanındaki adam değilki senin yanında gezdirdiğin adam adam olmayınca onlamı övüncen.hayatın sonu değil.bak 2 çocuğum var ikiside küçük bi beni göz önüne al duymadığım hakaret kalmadı eş kişisinden.ben böyle değildim ben ailemden bir fiske yememişim düşün.neydim ne oldum.şuanda kafam çok rahat hayat devam ediyo el neder elalem neder diyerek hep içimize atıyoruz ama şuanda herkeste bi sorun var artık kimse ah vah demiyo öünkü herkesin başında var eskiden dedikodu oluyodu şimdi çok normal.krndine eziyet etme bak durumunu değerlendir kendin.

Rabbim tez vakitte daha güzel günler göstersin size evlatlarınizla beraber

Canim o bulmusta bulaniyor sopası eksik kalmış. Valla benim boy 1.65 kilo 87kg oldu. Eşim sarı sekerim diye sever beni.

boşanmaktan ödün koptuğunu belli etmiceksin işte ve sende onu eleştir artık beğenmiyormuş gibi illa eleştirecek bişeyleri vardır

kanu sahibi bu adamla evli kaldığınız sürece sizde özgüven namına birşey kalmayacak. adam resmen sizi kendisine sunulmuş bir lutuf gibi görüyor. sanki o daha iyilerine layık da lutfedip sizinle evlenmiş gibi. bir de hamilesiniz. gerçekten çok zor bir durum. evlenmeden önce görülen arızalar evlendikten sonra katlayarak devam ediyor. ne tip ne para huzur olmadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor. siz tipine bakmışsınız. bir de parası kariyeri için evlenip bin pişman olanlar var. Allah yardımcınız olsun.

O manken gibileri beğenmiyor işte. Etine dolgun beyaz tenli ve daha uzak kıstas bu hiçbiri de bana uymuyor

Amin sağ olun.Keşke böyle karakter yoksunu gibi davranmasa.

Aynen öyle. Hep derlerdi eşle evlenmezsin yalnızca ailesiyle de evlenirsin O kadar doğruymuş ki. Benim ki aynı babası. Kaynana dyr bir gün değer görmedim. Onları da Allaha havale ettim .Mutlu olsunlar işte. Oğlu da bana değer vermiyor . Gurur duysun yetiştirdiği şaheserle.

29 yaşında ama beynini hangi yaşta bıraktı onu bilmiyorum

O manken gibileri beğenmiyor işte. Etine dolgun beyaz tenli ve daha uzak kıstas bu hiçbiri de bana uymuyor
Tam bir brncillik seni tanıdığında etine dolgun beyaz tenliydinde,evlendikten sonra esmer zayıfmı oldunuz.şaka gibi eşiniz sizinle dalga geçiyo bence

İyi de sizin de kv den farkınız yok.
Haliyle bebeğinizin de babasına benzeme ihtimali yüksek.
Çünkü şimdiden çok güçsüz ve pasifsiniz kocanızın karşısında.
Yalnızca 1 senede bu adam özgüveninizi tüketmiş, kendisine bağımlı hale getirmiş. Her şeyi kocanıza göre düşünüp ona göre yaşıyorsunuz. Çok tehlikeli sulardasınız.

Ayrıca size bir şey söyleyeyim. Kocanız 1.80 boyunda beyaz tenli kilolu kadınları falan beğenmiyor. Sizi mahvetmek için sizde olmayan özellikleri sıralıyor sadece. Siz 1.80 boyunda beyaz tenli kilolu biri olsaydınız, adım gibi eminim ki 1.50 boyunda kara kaş kara göz minyon kadınları beğenirim diyecekti.
Kocanız sizi eş değil bir oyuncak olarak görüyor. Güzel anlarımız da var diyorsunuz ya hani, o anları uyanıp kaçmayın diye yaşatıyor.
Hani meşhur kurbağa hikayesi vardır. Suyu yavaş yavaş ısıtılır ve farketmediği için kaynar suda haşlanır.
Sizi işte böyle yavaş yavaş çekiyor o girdaba. Siz sevdiğiniz için farkında değilsiniz.
İnanın dışarıdan çok üzücü görünüyorsunuz.

O size çamur atmak icin diyor bence. Dış görünüsünüzde bir sorun olduğunu d7şünmüyorum

Kesinlikle
Psikolojik şiddetin dik alası
Kadın kendinden önce kocam bunu ister mi beğenir mi sever mi diye düşünmeye başlamış bile
Bazı boşanmış hanımlar oluyor yıllarca bu adama nasıl katlandın denildiğinde ben ben olmaktan çıkmıştım diyorlar o mesele

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okudum.Hiçte öyle çok özgüvenli kendini beğenmiş bir adam belirmedi ben de.Tam tersi yapay egosunun altında, son derece özgüvensiz ve kompleksli bir adam.Farkli kadınları örnek göstererek sizi ezmeye çalışıyor ve başarmış.Bu kadar güzellik takıntılı bir adam asla beğenmediği yada sadece huyunu beğendiği biri ile evlenmez.Sizin güzelliğinizin farkında ve sizi komplekse sokmaya çalışıyor.Muhakkak geçmişinde bir takım özgüven problemleri yaşamış.Gercekten özgüvenli ve kendi ile barışık bir adam o cümleleri kurmaz, karşısındaki kişiyi ezmeye çalışmaz aksine yüceltir ve bundan gocunmaz.Lutfen eşinizin sizi manipüle etmesine izin vermeyin..

Üzülün öyleyse ne diyeyim .Ben sizi yorumlarınızdan biliyorum. Eyvallahsiz bir insansiniz belli .Ama ben öyle değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…