BAŞLIKSIZ...

Gözlemlerim, Kesinlikle bilimsel değil ; rahat uyuyamayan gebelerin bebekleri de gece çok uykusuz oluyor.

Kipirdanirken , hareket ederken yavaş olun , huzursuz etmeyin yavruyu.

Rahat uyku şart. Nasıl rahat edecekseniz öyle yapın. Alismaz bence.

Bizim iki çocuk var onları uyuturken bazen yanlarında uyuyup kalıyoruz, bazı geceler onlar bizim yatağa koşup geliyor. Bu durumda ben ya da eşim boş kalan çocuk yatağına gidip yatıyoruz. Bırakın yatak ayırmayı beraber yattığımız gün sayılı :) ama hiç soğukluk olmadı aramızda ilk günkü kadar taze her şey :))

zaten bebek genelde hep geceleri daha hareketli
hareket ederken dediniz de ne iyi dediniz bazen soldan sağa art arda dönerken bebek çok hareketleniyor çırpınıyor gibi. Özellikle bu sabah öyle oldu. Acaba rahatsız olduğu için mi ?

herkes o kadar şanslı olamıyor işte. Bende işimi şansa bırakmak istemiyorum açıkçası

Bence öyle. Uyanıyor. Gece huzurlu uyuyan, gündüz stresi az olan annelerin bebekleri çok huzurlu oluyor.

Hırçın anneler , hızlı hareket ediyor, öfkeli oluyor, Gece uyuyamıyor ; bu bebeklerde öyle oluyor işte. Istisna vardır

eyvahhh ben 2. Secenektekiyim yandık desene

Bulantin ne zaman geçti ...ayrı yatmanda sıkıntı yok dırdır etme sadece bence bikmasin

doğuma kadar diyor doğuma 2 ay var. bu rahatlığa alışıp doğumdan sonra da bebek var siz rahat olun aman ben çıkayım da der diye tedirgin oluyorum.
doğumdan sonra zaten sen kovacaksin odadan traktor gibi horluyosun cocuk horultuna uyaniyor uyuyamiyorum diye

Bzde bu konuda takintiliyiz ben salonda uyuyakaldiysam esim de salonda uyur ben rahatsiz degilim su anda hamilelikten bnde uyuyamiyorum esim ayak uyduruyor karar veriyoruz nerde uyusak diye onunda benimde ayrilasim gelmiyor bencde ayrilmamali diye dusunuyorum kotu hissediyorum da degil ama sıkılıyorum cok hamilelikte daha da takar oldum bunu

çocuğu kendim gibi yapmıcam her sese alışsın. Ben çok sıkıntısını çekiyorum valla
bende oyleyim ustte ki komsunun isigi acmak icin bastigi priz dugmesinin sesini duyarim uykuda.
cocuguda kendim gibi sandigim icin odasinin kapisini acik birakip kendi odasinda yatiriyorum gecen kizin odasinda yatayim dedim esim yatak odasinda yatiyo ama sanki kizimla oeramizda horluyo kiz uyuyo koca uyuyo ama ben yine uyuyamiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…