BAŞLIKSIZ...

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.765
Hepinize iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar.
ya Allah bismillah deyip konuma mı desem sorunuma mı hemen giriş yapıyorum.

Artık yavaştan ağırlaşmaya başladım nasıl bir ağırlık hemde yürüyen silindir mübarek. Bu ağırlık yaşam alanımın her yerinde beni engelliyor. Özellikle yatakta.
Bir zamanlar sağdan sola dönerken karnımla inşallah eşimi aşağı ittiririm diyordum. Öyle oluyor sanırım ama hiç hoş değil.

Sabahtan başlıyorum yatana kadar aynı babaannem gibi eşime boyuna söyleniyorum. Ay aman bacaklarım ağrıyor yürüyemiyorum özellikle yatakta sağa dönemiyorum pelviklerim sızlıyor, sola dönemiyorum kolum felc oldu, sırt üstü yatamıyorum kaburgalarım sökülecek gibi..

Gerçekten bu saydıklarımın yüzünden sabahı sabah ediyorum oda yetmiyormuş gibi eşim pancar motoru çalışır gibi horluyor özellikle benim hamileliğimden sonra bu durumu çığrından çıktı. Öyle de derin horluyor ki ağzının açık kalan kısmına çorap tıktığımı bilirim.

Yataktan ayrılmak hic huyum degilken 2 günden 1 yastık yorgan alıp salona geçiyorum belki uyurum diye ama yok olmuyor. Yatak ayırma konusunda takıntılı olduğumu bildiği için eşim sesini pek çıkaramasa da gecen dediki
"hayatım evin içerisinde göçebe hayati yaşıyorsun bence buna gerek yok bu yatak sana ait sen rahat uyu ben içeride uyurum. Doğuma kadar idare edelim birbirimizi", dedi. Ben tabi parlaaadım. " ben çıkarım bu yataktan ama sen çıkamazsın tabiii rahatlık işine geliyor değil mi zaten sende dünden razısın yatak ayırmaya" gibilerinden.

Şimdi diyeceksiniz amma abarttın noluyor yatak ayırınca bilmem ne.
Arkadaşlar ben bu ayrı yatılınca araya soğukluk girer durumuna aşırı takıntılıyım ve inanıyorum da.
Ama gel gelelim ne ben ne de o rahat edemiyoruz beraberken. Azıcık horlamaya başlasa tekmeyi basıyorum dizine sürekli uykusu bölünüyor.
Ben desen zaten os.rktan nem kapıyorum. Çıt sesinde uykum bölünüyor.

Sizce ayrı mı yatmalıyız gerçekten? Yada var mı bir öneriniz?

Yahu deli misin, gönder adamı rahat rahat yayılarak yat. Sırf ayrı yattınız 3 5 gün diye aranıza soğukluk girecekse girsin zaten.
doğuma kadar diyor doğuma 2 ay var. bu rahatlığa alışıp doğumdan sonra da bebek var siz rahat olun aman ben çıkayım da der diye tedirgin oluyorum.

doğuma kadar diyor doğuma 2 ay var. bu rahatlığa alışıp doğumdan sonra da bebek var siz rahat olun aman ben çıkayım da der diye tedirgin oluyorum.

Ben en iyisi tavsiye vermeyeyim bu konuda, 1 senedir eşimle ayrı yatıyoruz kızım onunla aynı odada uyuyamıyor çünkü horlamasına uyanıyor
Ama hamileyken yaz dönemi olduğu için, yatak odamız da çok sıcak olduğundan en serin odadaki köşe koltuğun bir tarafına ben bir tarafına o yatıyordu :) aynı odadaydık yine ama dip dibe yatamıyordum ben.

Eşim gece yanılda yatsa sabah kesin bulamam. Gece yoksa sabah gelir. Bazen hiç gelmez. Bazen evin tüm yatılacak yerlerini tavaf eder yastık elinde iki saat çalışma odası iki saat salon filan en son yatağa gelir.
O yokken bende rahat ediyorum ne horlaması nede sarsıla sarsıla yatakta yer değiştirmesi oluyor. Kafam rahat oluyor.
Bence rahat olun hamilesiniz doğumdan sonra eskiye dönersiniz. Hemen soğukluk girmez korkmayın

buralarda çok konu okudum eşimle yatak ayirdigimizdan beri doğru düzgün iletişimimiz yok.araya soğuk girdi bilmem ne gibilerinden. ayyy şu devhormonlu halimle asla öyle bir şeyi kaldıramam

İki hamileliğim son 2 ayında eşimi ssalona gönderdim benim yavrularım sağolsunlar gece 20 defa uyandıkları için dogumlarımdan sonra da arar ayrı yattık eşimle. Hala öyle bakıyorum ki oğlum yarım saatte uyandığı mükemmel performanslı gününde, alıp başımı salona gidiyorum

Hicbir açından sorun yaşamadık öyle diyeyim ☺

Eşiniz çalışmıyor mu? Sizin yüzünüzden o da uyuyamıyor demek ki. Bu şekilde birbirinizi rahatsız edince aranız daha mı iyi oluyor? Bence bir süre ayırın ve uyumaya çalışın. Bebek doğunca da lohusalık dönemi ayrı kalınabiliyor. En azından biraz daha dinç olursunuz belki. 2 ay boyunca düzensiz uyku sinir, stres yapar insanda.

Lohusa sonrası bebekle aynı yatakta uyumayı saçma buluyorum sadece. Beşik al ya da yan odaya al bebeği. Yeğenim 3 yaşında onunla uyuyor kuzenim. Bana doğru gelmiyor. Evlilikleri de berbat. Her gün daha kötü oluyorlar. Tatile bile ayrı ayrı gidiyorlar artık. Yapanlar varsa diye yazdım ki bıraksınlar..

buralarda çok konu okudum eşimle yatak ayirdigimizdan beri doğru düzgün iletişimimiz yok.araya soğuk girdi bilmem ne gibilerinden. ayyy şu devhormonlu halimle asla öyle bir şeyi kaldıramam
Biraz eşe bağlı ama ne din alimleri ne de psikoloji uzmanları önermiyor ayrılmayın diyor.

ya girmezsek

Bir rahatsızlığınız mi var henüz 2 ay var doğumunuza. Şimdiden boyleyseniz son 2 hafta düşünemiyorum sizi. Yatak ayirmayi da fazla abartmayin derim. Biz ara ara ayri yatiyoruz hic de sogukluk yok aramizda:)

sen kaç ayliksin kız?
valla aşırı kafam karışık bi yanım sal gitsin diyor diğer yanım rahat verme diyor
Şu an 14 haftalığım. İkimiz için de eziyet gerçekten, ben rahat dönemiyorum, yatarken bile mide bulantısı olunca o da uykusunu rahat alamıyor.
Malum durum belli, eşin zaten halden anlayan biri ise aranıza soğukluk girmez merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…