Belkide sex içinde ki en masum şey olabilir ayrıca emin ol elimin şeyimizden daha pisvallahı uzun süre once okumuştum oral sex masum değil diye..bilemem tercih meselesidir tabiki.
vallahı uzun süre once okumuştum oral sex masum değil diye..bilemem tercih meselesidir tabiki.
Belkide sex içinde ki en masum şey olabilir ayrıca emin ol elimin şeyimizden daha pis
Bizim orgazmımız için en yükseltici ve en zevkli şeyin oral olduğuna inanıyorum. Vajina penis ilişkisi hatta öpüşme bile çok daha fazla mikrop alışverişine sebep oluyor. Oral sexe karşı çıkan bilim insanı da ne biliyim, bir yerden göstermen, link vermen lazım.Enfeksiyon taşıyıcısı olmamak kaydıyla (bence bu durumda ilişki kurmak oral sexten daha tehlikelidir) temizliğe de dikkat edildiğinde oral sex gayet sağlıklı ve eğlenceli tatminkar bir aktivitedir. Önermeyen bilim insanı yoktur yaa.
Vucudumuzda en temiz yerlerden biri hatta dr lar özellikle sabunla yıkanmaması gerektiğini söylüyorlar ha bence erkeklerin daha da temiz bu arada :) kimsede mümkünde işeyip mıçıp sevişmesin bi zahmetBizim orgazmımız için en yükseltici ve en zevkli şeyin oral olduğuna inanıyorum. Vajina penis ilişkisi hatta öpüşme bile çok daha fazla mikrop alışverişine sebep oluyor. Oral sexe karşı çıkan bilim insanı da ne biliyim, bir yerden göstermen, link vermen lazım.
Ne kadar da açık sözlü bi kadınVucudumuzda en temiz yerlerden biri hatta dr lar özellikle sabunla yıkanmaması gerektiğini söylüyorlar ha bence erkeklerin daha da temiz bu arada :) kimsede mümkünde işeyip mıçıp sevişmesin bi zahmet
Ben böyle dümdüz kadınım dimdirek söylerim herşeyi alışırsın bebemNe kadar da açık sözlü bi kadınbu arada evet erkeklerin bence de daha temiz fikrimce hayalimce dkdjdjdjdjjd
Fantazi mi? Yapmayan mi var yaWallahi geçen okudum gırtlak kanseri yapıyormuş.Bilim adamlarının yapması bu gerçeği değiştirmez.Ayrıca ben karısını aldatan öldüren savcı gördüm bir yanlışı bir mesleğe odaklamamak lazım.
fantezi ayrı gerçekler ayrı.:)
bende onu diyorum ama yapmayan vardırya :))))Fantazi mi? Yapmayan mi var ya
anaaaaaa kız bibii naberrrrrrr nasılsınnnnnnnn ayyy çok eskilerden birini görmek yıllar evveline dondum...:)Belkide sex içinde ki en masum şey olabilir ayrıca emin ol elimin şeyimizden daha pis
Bende seni görünce şey ettimanaaaaaa kız bibii naberrrrrrr nasılsınnnnnnnn ayyy çok eskilerden birini görmek yıllar evveline dondum...:)
nasılsın iyimisin canımBende seni görünce şey ettimiyiyim ben hep buralardayım
İyiyim duvarima git bak bolca paylaşıyorum herşeyiminasılsın iyimisin canım
Teşekkür ederim cnm iyiyim çok şükür yaşlandık baya :)çoluk çocuk büyüdüİyiyim duvarima git bak bolca paylaşıyorum herşeyimisen nasilsın