Başlık bulamadımya

vallahı uzun süre once okumuştum oral sex masum değil diye..bilemem tercih meselesidir tabiki.
Belkide sex içinde ki en masum şey olabilir ayrıca emin ol elimin şeyimizden daha pis
Bizim orgazmımız için en yükseltici ve en zevkli şeyin oral olduğuna inanıyorum. Vajina penis ilişkisi hatta öpüşme bile çok daha fazla mikrop alışverişine sebep oluyor. Oral sexe karşı çıkan bilim insanı da ne biliyim, bir yerden göstermen, link vermen lazım.

Vucudumuzda en temiz yerlerden biri hatta dr lar özellikle sabunla yıkanmaması gerektiğini söylüyorlar ha bence erkeklerin daha da temiz bu arada :) kimsede mümkünde işeyip mıçıp sevişmesin bi zahmet

Vucudumuzda en temiz yerlerden biri hatta dr lar özellikle sabunla yıkanmaması gerektiğini söylüyorlar ha bence erkeklerin daha da temiz bu arada :) kimsede mümkünde işeyip mıçıp sevişmesin bi zahmet
Ne kadar da açık sözlü bi kadın bu arada evet erkeklerin bence de daha temiz fikrimce hayalimce dkdjdjdjdjjd

Ara tatilinde memlekete geldik hava soğuk odada banyo yok
Bu milletin başıma ağrılar girdi dediği konu için eşime 1 günlük de olsa termal otele gidelim dedim küçücük ilçede bile 2750 TL verdik ne yemek ne kahvaltı sadece apart eve

epeyce bir makale okudum bu gun oral sex ve cancer arasında gercekten baglantı var mı diye kesın sonuclar yok. esn son ingilterde kapsamlı bir calsıma yapılmıs ve oral sex ile cancer arasındaki ilişki sadece j-hpv durumunda olusabilme rsikelrinden bahsedilmişki hpv normal cinsel ilişkiden de geciyor zaten. kısacası kanser ile oral sex arasında bir reel faktor yok ve öneri olarak da korkuyor ve yapmak istiyorsanız kondom ile önlem alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…