- 4 Ağustos 2024
- 23
- 41
- 27
Kız kardeşiniz kendisiyle ilgili olarak sormuştur, belki çekincesi vardı, öğrenmek istedi. Başkalarına da size de sorabilir, başınıza ağrı girecek bir şey değil. Kadınlar kendi aralarında akıl almaya, konuşmaya, cinsellik de dahil muhabbet edebilirler. Ablasısınız, geçiştirmek yerine doğru yönlendirmede, bilgilendirmede bulunabilirsiniz. Demek ki, en çok size güvenmiş, size sormuş. Kız kardeşinize daha anlayışlı olun lütfen. Konudan bağımsız olarak şunu da ekleyeyim; kadını en yükseltici uyarının oral yapılması olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı oral olmadan nasıl sevişilir ki?
9 aylık evliyim, ablam yok ama olsaydı ona neler sorardım neler, her şeyi sorardım. Ben de yakın arkadaşlarıma sordum, öğrendiklerim de çok faydalı oldu. Her şey de aramızda kaldı, hepsine önerileri ve bilgilendirmeleri, tecrübelerini benimle paylaştıklarından teşekkür ettim.
9 aylık evliyim, ablam yok ama olsaydı ona neler sorardım neler, her şeyi sorardım. Ben de yakın arkadaşlarıma sordum, öğrendiklerim de çok faydalı oldu. Her şey de aramızda kaldı, hepsine önerileri ve bilgilendirmeleri, tecrübelerini benimle paylaştıklarından teşekkür ettim.
Son düzenleme: