Keşke yok ya ne gerek var saçma sapan seyler mi deseydim acaba ? kendime kızıp duruyoru
Arkadasın yapsın ama sensen yapma cıs mı oldu?Yapacaksa temizliğe önem versin diye ona 'Eşini çok seviyorsa çok temiz olması koşuluyla belki olabilir' dedim ama demeseydim iyiymiş çünkü güldü bakışlarında kesin ablam yapıyor bakışı vardı sanki :)
Benim de bir arkadaşım yapıyormuş ama temizliğe çok önem veriyormuş deseydin.Kız kardeşim 24 yaşında 2 yıldır evli. Üstü kapalı şekilde bana oralsex olayını sordu. İşte bir arkadaşı varmışda eşi istiyormuşda arkadaşı kararsızmış ne yapacağını bilmiyormuş )
Ben ilkten anlamadım cidden arkadaşından söz ediyor sandım yapanlar vardır ama bilmiyorum dedim sonra jeton düştü. Yapacaksa temizliğe önem versin diye ona 'Eşini çok seviyorsa çok temiz olması koşuluyla belki olabilir' dedim ama demeseydim iyiymiş çünkü güldü bakışlarında kesin ablam yapıyor bakışı vardı sanki :) .
Sonradan pişman oldum. Keşke yok ya ne gerek var saçma sapan seyler mi deseydim acaba ? kendime kızıp duruyorum düşünmekten başıma ağrılar girdi
Si
Abartmayın ne olacak sanki, kız kardeşiniz sonuçtaKız kardeşim 24 yaşında 2 yıldır evli. Üstü kapalı şekilde bana oralsex olayını sordu. İşte bir arkadaşı varmışda eşi istiyormuşda arkadaşı kararsızmış ne yapacağını bilmiyormuş )
Ben ilkten anlamadım cidden arkadaşından söz ediyor sandım yapanlar vardır ama bilmiyorum dedim sonra jeton düştü. Yapacaksa temizliğe önem versin diye ona 'Eşini çok seviyorsa çok temiz olması koşuluyla belki olabilir' dedim ama demeseydim iyiymiş çünkü güldü bakışlarında kesin ablam yapıyor bakışı vardı sanki :) .
Sonradan pişman oldum. Keşke yok ya ne gerek var saçma sapan seyler mi deseydim acaba ? kendime kızıp duruyorum düşünmekten başıma ağrılar girdi
Si
Yoo hep yüksekti senden saklıyordukBu ara bu sitenin libidosu çok yükseldi. Hayırdır inşallah.
YooooYoo hep yüksekti senden saklıyorduk
Yoooo
bu aralar bir tık fazla göze batar durum var
Ben mi tuafım yoksa başka insanlar mı rahat bilemiyorum ben ablama yengeme veya kardeşimle asla bu tür soru sormam hiç başına ağrı girecek bişey yokKız kardeşim 24 yaşında 2 yıldır evli. Üstü kapalı şekilde bana oralsex olayını sordu. İşte bir arkadaşı varmışda eşi istiyormuşda arkadaşı kararsızmış ne yapacağını bilmiyormuş )
Si
Ay yok onlara sorsan simdi biz geri kafaliyiz. Benim kardesim bana boyle bir soru sorucak. Ya varya siciyim boyle medeniyete ben magarama geri donuyorumBen mi tuafım yoksa başka insanlar mı rahat bilemiyorum ben ablama yengeme veya kardeşimle asla bu tür soru sormam hiç başına ağrı girecek bişey yok
AslaOral sex yapmayan mı varmış kilütfen olmasın çünkü
o da senin degil senin bi arkadasının yaptınıgını dusunmustur :)) takma bu kadar. sorabliyorsa zaten yaptıgını da dusundugu için sormuştur.Kız kardeşim 24 yaşında 2 yıldır evli. Üstü kapalı şekilde bana oralsex olayını sordu. İşte bir arkadaşı varmışda eşi istiyormuşda arkadaşı kararsızmış ne yapacağını bilmiyormuş )
Si