Başlık bulamadımya

Kız kardeşiniz kendisiyle ilgili olarak sormuştur, belki çekincesi vardı, öğrenmek istedi. Başkalarına da size de sorabilir, başınıza ağrı girecek bir şey değil. Kadınlar kendi aralarında akıl almaya, konuşmaya, cinsellik de dahil muhabbet edebilirler. Ablasısınız, geçiştirmek yerine doğru yönlendirmede, bilgilendirmede bulunabilirsiniz. Demek ki, en çok size güvenmiş, size sormuş. Kız kardeşinize daha anlayışlı olun lütfen. Konudan bağımsız olarak şunu da ekleyeyim; kadını en yükseltici uyarının oral yapılması olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı oral olmadan nasıl sevişilir ki?

9 aylık evliyim, ablam yok ama olsaydı ona neler sorardım neler, her şeyi sorardım. Ben de yakın arkadaşlarıma sordum, öğrendiklerim de çok faydalı oldu. Her şey de aramızda kaldı, hepsine önerileri ve bilgilendirmeleri, tecrübelerini benimle paylaştıklarından teşekkür ettim.

Son düzenleme:
Omaygayttttt

Gerçekten başlık bulunacak bir konu değil

Ay yok onlara sorsan simdi biz geri kafaliyiz. Benim kardesim bana boyle bir soru sorucak. Ya varya siciyim boyle medeniyete ben magarama geri donuyorum
Eskiden kızlara ilk gece olayını düğünden önce yengeleri anlatmak üzere görevlendirilirmiş. Soruların varsa sor denirmiş. Yenge daha bir tuhaf bence :) Peki siz kime sordunuz? arkadaşlarınıza mı, annenize mi? Yoksa şimdiye kadar kimseye sormadım kitaplardan/ internetten okudum mu diyorsunuz?

Bilim insanları bile oral seksin ne kadar zararlı olduğunu kabul etmişken sizin temizliğe dikkat ettiğin sürece yapabilirsin fetvası biraz iddialı olmuş.
kardeşle böyle muhabbetlere girlmemesi gerekir :)

Evet öyle diyoruz.

Kendim de evleneceğimde merak ettiğim, öğrenmek istediğim her şeyi zaten bizim İç Anadolu normalimiz olarak evli arkadaşlarımdan, kuzenlerimden, yengelerimden öğrendim. Hala cinsellikle ilgili sorun yaşadığımızda ablamızla, arkadaşımızla, tecrübeli teyzemizle çözeriz. Konuşmalar en açık şekliyle olur ama sorun da çözülür yani. Her şey kadınlar arasında kalır. Büyükşehirlerde insani iletişimler daha sorunlu ki bu tür paylaşımlar yadırganıyor.

Bilim insanları bile oral seksin ne kadar zararlı olduğunu kabul etmişken sizin temizliğe dikkat ettiğin sürece yapabilirsin fetvası biraz iddialı olmuş.
kardeşle böyle muhabbetlere girlmemesi gerekir :)
Enfeksiyon taşıyıcısı olmamak kaydıyla (bence bu durumda ilişki kurmak oral sexten daha tehlikelidir) temizliğe de dikkat edildiğinde oral sex gayet sağlıklı ve eğlenceli tatminkar bir aktivitedir. Önermeyen bilim insanı yoktur yaa.

Gerek yok ki.internette herşey var.buraya yazsan mesela dünya kadar tecrübe okuyorsun.internet varken hiçbir şeye gerek yok.bu yüzden eski dönem adetine dönüştü zaten.iletişimimiz sorunlu olduğu için değil yani.

Yaşayan, tecrübe eden bir yakınınızdan tavsiye almak da faydalı. Sanal ortam bilgilenmeyi kolaylaştırsa da kadın kadına muhabbetin yerini tutmaz.

Bu arada, K katie2000 üyeliğini niye iptal etti ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…