Başlık bile bulamadım!🙈

Teşekkür ederim yorumunuz için, asla çat çat söyleyemem ben en iyisi ilgilenmeyeyim, soru sorduklarında cevap vereyim. Bir de o şekilde deneyeyim bakalım nasıl olacak

Çok haklısınız gerçekten öyle oluyor... yüz yüze bakacağız sonuçta kalp kırmamak da gerekiyor. Söylediğiniz gibi de yapacağım, çocukların bir suçu yok ama kısasa kısas derler ya? bazen öyle yapmak gerekiyor. Teşekkür ederim yorumunuz için

Konu sahibi çok naifsiniz,yazdıklarınız kendinizi anlatma şekliniz ,lütfen kendinizi ezdirmeyin,biraz yerinde mesafe koymanız güzel olacaktır
Yaa çok teşekkür ederim, utandım☺ siz de çok incesiniz... gerçekten biraz mesafe koymak iyi olacaktır bence de, öyle yapacağım mutlaka. Yorumunuz için de ayrıca teşekkürler, bana çok yardımcı oldunuz her biriniz...

Okurken sinirlerim tepeme çıktı ne kadar zehirli insanlar var ya Ben olsam alttan almam gereken cevabı veririm bundan sonra.

Okurken sinirlerim tepeme çıktı ne kadar zehirli insanlar var ya Ben olsam alttan almam gereken cevabı veririm bundan sonra.
Maalesef bazı insanlar acımasız, o kadar üzücü ki... en iyisi hiç bulaşmamak, kafamız rahat olur en azından... Teşekkür ederim yorumunuz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…