Merhaba değerli hanımlar bana bir konuda fikir verebilir misiniz? 2 haftadır tanıştığım ortak arkadaşlarımız olan bir arkadaşım var ben 22 yaşındayım o aynı üniversiteden eski mezun 29 yaşında farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yaş itibariyle işini gücünü eline almış maddi durumu iyi ve popüler biri, yani takım elbise ile gezen karizmatik, arabasının anahtarını elinden düşürmeyen biri. Tanıştığımız günden beri çok ilgili davranıyor sürekli benim yaşadığım şehre gelmek için planlar yapıyor. Aslında olabilir gibi düşünürken malesef instagram'da 2500 küsür kadın takipçisini gördüm boy boy resimler yüklemiş ve yüzlerce kadın beğenmiş.İster istemez rahatsız oldum kendisine sorduğumda istersen silerim ben kadın meraklısı değilim diyor ama böyle bir şey isteyemem aramızda ciddi bir şey yok. Eğer onlar ile herhangi bir alışverişi yoksa amacı ne anlamadım, insan yanındakine bile güvenemezken ona uzaktan güvenmenin zor olduğunu ve devam etmek istemediğimi söyledim çünkü yapı olarak kolay bağlanıyorum. Ancak o ısrar edip devam etmek ilerletmek istediğini söylüyor sizce ne yapmalıyım? Fikirleriniz için teşekkür ederim.