Ben de öyle düşündüm ama belki de devam etmemiz için çıkarırım demiştir bilemiyorum ki. Teşekkür ederimBir erkeğin her önüne gelen kadını takip etmesine karşıyım ne kadar cool olursa olsun bu hareketinden dolayı ''basit adam'' olarak bakmaya başlarım. Ama çıkarırım da demiş yani bilemedim ikilemde kaldım ben olsam yeni olsak bile rahatsız olduğumu ve çıkarmasını istediğimi söylerdim
O kadar üzülmüştüm ki ben mi kuruntu yapıyorum diye, yorumunuzu okumak çok iyi geldiBugun cikarirsa yarin cikardigi icin siz suclu olursunuz size catar. Balik bastan kokmus bence. Cok fazla "populer" erkeklerle birlikte olunmamasindan yanayim akari kokari bol olur. Ha yurdum erkosunun popi olmasina da gerek yok bszen surekli akani kokani da var , bu cins sikintili
Bana tek seninle konuşuyorum diyor ama kıskanç ruh hastası gibi görünmek de istemiyorum ilk haftadan şifre filan isteyemedim muhtemelen dediğiniz gibidirTek konuştuğu sen değilsin gibi. Aranızdaki yaş farkıda baya. Devam edeceksen de fazla kapılma önce bir takip et.
Bir kez çok kısa süreli gördüğüm için çok uzun süre sohbet etme tanıma gözlemleme fırsatım olmadı ama tanımaya çalışmalı mıyım bilmiyorum, haklısınızFarkında mısınız şöyle biri boyle karaktere sahil sunlardan hoşlanır şöyle dünya görüşüne sahip vb.hic biri yok sizde sadece etkinlendiginiz durrum adamın tipi, takım elbisesi ve elindeki araba anahtarına tav olmussunuz.Bence önce aradığınız kriterleri biraz gözden geçirin böyle tipler zaten bir kadini hatta bir çok kadını üzmesi normal.
Bu havalı bir özellik mi? Böyle erkekler bana keko geliyorişini gücünü eline almış maddi durumu iyi ve popüler biri, yani takım elbise ile gezen karizmatik, arabasının anahtarını elinden düşürmeyen biri.
Nooooğğğ naayıırr nolamaazzz sakın!Merhaba değerli hanımlar bana bir konuda fikir verebilir misiniz? 2 haftadır tanıştığım ortak arkadaşlarımız olan bir arkadaşım var ben 22 yaşındayım o aynı üniversiteden eski mezun 29 yaşında farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yaş itibariyle işini gücünü eline almış maddi durumu iyi ve popüler biri, yani takım elbise ile gezen karizmatik, arabasının anahtarını elinden düşürmeyen biri. Tanıştığımız günden beri çok ilgili davranıyor sürekli benim yaşadığım şehre gelmek için planlar yapıyor. Aslında olabilir gibi düşünürken malesef instagram'da 2500 küsür kadın takipçisini gördüm boy boy resimler yüklemiş ve yüzlerce kadın beğenmiş.İster istemez rahatsız oldum kendisine sorduğumda istersen silerim ben kadın meraklısı değilim diyor ama böyle bir şey isteyemem aramızda ciddi bir şey yok. Eğer onlar ile herhangi bir alışverişi yoksa amacı ne anlamadım, insan yanındakine bile güvenemezken ona uzaktan güvenmenin zor olduğunu ve devam etmek istemediğimi söyledim çünkü yapı olarak kolay bağlanıyorum. Ancak o ısrar edip devam etmek ilerletmek istediğini söylüyor sizce ne yapmalıyım? Fikirleriniz için teşekkür ederim.
arabasının anahtarını elinden düşürmeyen biri.
Bana da öyle geliyor keşke daha mütevazi ve makul görünümlü olabilseydiBu havalı bir özellik mi? Böyle erkekler bana keko geliyor
Tanıdığı tanımadığı tüm kadınları eklemesi kendisi her ne kadar çapkın olmadığını dile getirse de öyle olduğunu kanıtlar değil miNooooğğğ naayıırr nolamaazzz sakın!
Şurası zaten direkt kıro diye bağırıyor:
2500 kadın takip ediyor ve "ben kadın meraklısı değilim" diyor?
Uzak dur arkadaşım.
2500 kadın tanıyor da ne oluyor bence sizi de tanimayi versin bir insan iki cinsiyeti toplasan o kadar kişi tanıyamaz.birde kadın meraklısı değilim diyor.Baya koleksiyon yapiyorBir kez çok kısa süreli gördüğüm için çok uzun süre sohbet etme tanıma gözlemleme fırsatım olmadı ama tanımaya çalışmalı mıyım bilmiyorum, haklısınız
Bu havalı bir özellik mi? Böyle erkekler bana keko geliyor
Kadın kız meraklısı değilse neden 2500 kişiyi takip ediyor? Üzülürsün, uzak dur bence.Merhaba değerli hanımlar bana bir konuda fikir verebilir misiniz? 2 haftadır tanıştığım ortak arkadaşlarımız olan bir arkadaşım var ben 22 yaşındayım o aynı üniversiteden eski mezun 29 yaşında farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yaş itibariyle işini gücünü eline almış maddi durumu iyi ve popüler biri, yani takım elbise ile gezen karizmatik, arabasının anahtarını elinden düşürmeyen biri. Tanıştığımız günden beri çok ilgili davranıyor sürekli benim yaşadığım şehre gelmek için planlar yapıyor. Aslında olabilir gibi düşünürken malesef instagram'da 2500 küsür kadın takipçisini gördüm boy boy resimler yüklemiş ve yüzlerce kadın beğenmiş.İster istemez rahatsız oldum kendisine sorduğumda istersen silerim ben kadın meraklısı değilim diyor ama böyle bir şey isteyemem aramızda ciddi bir şey yok. Eğer onlar ile herhangi bir alışverişi yoksa amacı ne anlamadım, insan yanındakine bile güvenemezken ona uzaktan güvenmenin zor olduğunu ve devam etmek istemediğimi söyledim çünkü yapı olarak kolay bağlanıyorum. Ancak o ısrar edip devam etmek ilerletmek istediğini söylüyor sizce ne yapmalıyım? Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Arkama bakmadan kacarimMerhaba değerli hanımlar bana bir konuda fikir verebilir misiniz? 2 haftadır tanıştığım ortak arkadaşlarımız olan bir arkadaşım var ben 22 yaşındayım o aynı üniversiteden eski mezun 29 yaşında farklı şehirlerde yaşıyoruz. Yaş itibariyle işini gücünü eline almış maddi durumu iyi ve popüler biri, yani takım elbise ile gezen karizmatik, arabasının anahtarını elinden düşürmeyen biri. Tanıştığımız günden beri çok ilgili davranıyor sürekli benim yaşadığım şehre gelmek için planlar yapıyor. Aslında olabilir gibi düşünürken malesef instagram'da 2500 küsür kadın takipçisini gördüm boy boy resimler yüklemiş ve yüzlerce kadın beğenmiş.İster istemez rahatsız oldum kendisine sorduğumda istersen silerim ben kadın meraklısı değilim diyor ama böyle bir şey isteyemem aramızda ciddi bir şey yok. Eğer onlar ile herhangi bir alışverişi yoksa amacı ne anlamadım, insan yanındakine bile güvenemezken ona uzaktan güvenmenin zor olduğunu ve devam etmek istemediğimi söyledim çünkü yapı olarak kolay bağlanıyorum. Ancak o ısrar edip devam etmek ilerletmek istediğini söylüyor sizce ne yapmalıyım? Fikirleriniz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?