Dayımlar kaç defa rahat bırakın Dİye konuştu fakat onlar biz dinciyiz muhafazakarız cennete gitsin diye yapıyoruz diyorlar herşeyden kısıtlyarak ve döverek sen isteidğin kadar anlat sayınlara eninde sonunda bize muhtaçsın burda doğdun burda ölçülesin diyorlar dinsiz dincilerValla hasta olurlarsa olsunlar yapacak bir sey yok .bugun karsi durmazsan ilerde daha cok ustune gelevekler ogun biraz daha gozun acilacak ozaman keske yataklara dusselerdi diyceksin . Once liseyi bitirmeye bak .sonra universite sinavina gir iyi kotu bir bolum kazan git . Basta dayinlar falan yardim eder sonra sende bir ise virer calisirsin .bide eyrafinizda ailenizin sozunu dinleyevegi biri yok mu ? Cami hocasıdır dededir falan onlarla konusmayi dene . Allah yardimcin olsun .
Yok dayım ben sana daire bile açarım dedi onlar çok aşırı çağdaş insanlar fakat babam pskopat ondan tırsıyorlarAileniz çok cahil onlara söyleyecek çok söz var da neyse. Siz çok küçüksünüz ve yıllarca hep bir fikrin empoze edildiği bir yerde kalmışsınız , tek dileğim yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın . Eğer teyzenin dayının yanında her şey daha farklı olacaksa yardım isteyebilirsin ama onlarda ailenle aynı görüşlere sahipse ya da seni geri dönmeye zorlarlarsa her şey senin için daha kötü olur.
Ya dayin cok iyi bir adam gibi geldi gervekten yapabilevek gucu varsa yardim iste baban psikopat gozukuyosa yanlis anlama havlayan kopek isirmaz .seni bi ise falan koyarsa dayin harika olurYok dayım ben sana daire bile açarım dedi onlar çok aşırı çağdaş insanlar fakat babam pskopat ondan tırsıyorlar
İstanbul BaşakşehirHangi sehirde yasiyorsun ?
Ya dayin cok iyi bir adam gibi geldi gervekten yapabilevek gucu varsa yardim iste baban psikopat gozukuyosa yanlis anlama havlayan kopek isirmaz .seni bi ise falan koyarsa dayin harika olur
Ya zaten ben herşeye tamam desem tamam desem evde ses yok sadece susup kabul etsinler koca evindeyapsınlar diyip duruyor annem babam annem çok fena kocan da seni okutmaz çocuk yapar dayak yer oturursun diyor ben napayım bunlaradır susmaktan yoruldumYa dayin cok iyi bir adam gibi geldi gervekten yapabilevek gucu varsa yardim iste baban psikopat gozukuyosa yanlis anlama havlayan kopek isirmaz .seni bi ise falan koyarsa dayin harika olur
İslamfobilik yapan ben değilim ben öyle biri değilim böyle düşünmeyin lütfen ben zorla olana karşıyım isteklerim herkesin hakkı olan şeylerİslamafobi kokuyor bu konu .Neyse. Gerçek olarak yorum yapayım .Yapabileceğin tek şey şu an kadın sığınma evi .Yasin 18 Olmasaydi çocuk sığınma evei derdim .Ara gelip seni götürsünler .
Sen de tam tersi okuyup meslek sahibi olmak için zorla kendini. Baska yolu yok de ve hırslı ol o evden cikmak icin elinden geleni yap. Maalesef cok rezalet bi ailede dogmussun ama bin şükür ki farkındasin. Yok yere seni döven babanin o elleri senden af dilemek icin açılır umarim en kisa zamanda.Arkamda böyle düşünen birileri olunca o kadar çok mutlu hissediyorum ki ya bu deveyi güdücem yada bu diyardan gidicem başka çarem yok cahil bir birey olmak için zorluyor beni
Mutlu mu olacakmis o zaman ne biçim anne bu ya. Dogurmakla anne olunmuo iste. Kadin düşmanligi her hucresine sirayet etmis.Ya zaten ben herşeye tamam desem tamam desem evde ses yok sadece susup kabul etsinler koca evindeyapsınlar diyip duruyor annem babam annem çok fena kocan da seni okutmaz çocuk yapar dayak yer oturursun diyor ben napayım bunlaradır susmaktan yoruldum
Ailem herşeye karşı olunca bunlar imkansız gibi inanın ki tek çare gitmek sanırımSen de tam tersi okuyup meslek sahibi olmak için zorla kendini. Baska yolu yok de ve hırslı ol o evden cikmak icin elinden geleni yap. Maalesef cok rezalet bi ailede dogmussun ama bin şükür ki farkındasin. Yok yere seni döven babanin o elleri senden af dilemek icin açılır umarim en kisa zamanda.
Ne yazılabilir ki buna cidden çok üzülerek okudum.Ailem çok aşırı sorunlu psikolojik sorunları var ben en büyük kızım iki tane de küçük kardeşim var annem sinir hastası ama evin işini gücünü yine ben yapıyorum çünkü o pek yapamıyor ve hayatımın en kötü dönemlerinden birini yaşıyorum beni 4 yaşımda kuran kursuna vermişler 15 yaşımda çıktım şu an 18 yaşımdayım 3 yıldır evdeyim ve bazı şeyler artık kafama oturmaya başladı ailem çok fazla yobaz kızlarını cinselleştiren evde atlet bile giyme diyen tipler zorla çarşafa soktular kurstan çıktığımdan beri giyiyorum ve yüzümü bile kapatmazsam bana o. s. pu damgası vuruyorlar giymeyen insanalra da o şekilde bakıyorlar okula da vermediler küçükken yaşıtlarım üniye hazırlanılırken ben şu an da lise 1 e yeni girdim kafam derslere basıyordu ama kadın okumaz kafası ile göndermemişlerdi her defasında dayak yemiştim dün son damla taştı ve aileme normal uzun boydan çok güzel elbiseler olduğunu rengarenk yine onlara uyucak şekilde giyeceğimi belirterek söyledim annem babama kızın bak ne istiyor dedi babama söyledim çıngar koptu evde sen g, ötünü açıp gezmek istiyorsun yani dedi bir yerlerin şey mi istiyor dedi hani beni okula bile vermediniz benim hedeflerim var ve onları yapacağım zaman illaki çıkarmam gerekecek dedim ve asla açık olmak gibi bit laf ağıdımdan çıkmadı normal boydan bir elbise yüzünden saçımdan tuttu yere fırlattı yerde tekmeledi beni ben onun karşısında söz etme hakkım yok Muş anne dedim ne istediğimi belirtmem gerek konuşarak halledebilir dedim sen iyice kemalist olmuşsun diyor ya ne alaka ağlamaktan canım çıktı ben bu evde geleceğimi heba ediyorsam sen hastasın diye duruyorum artık canım yandı dayak atınca sanıyor ki benim fikirlerim değişecek normal insanlar gibi olmak istediğimi belirttim ama nafile artık gücüm kalmadı kocan yaptırır diyip duruyor ee sen ne güne duruyorsun neden beni birinin eline bırakıyorsun başkasının ailesi kızı okusun diye neler yapıyor sen benim normal bir elbise giymek istememden ötürü beni namussuz ilan ettiniz ve söz dinlemeyen hayırsız evlat ben oldum evlenmek istemiyorum napacağım ben hayallerim vardı benim teyzem dayımlar bu olayları biliyor fakat ben evden gidersem yardımda ederler fakat ailem eski kafa anlamıyor düzelmeyecek napacağım
Annem kendine bir şey alırken gözü görmez ben isteyince masraf diyor teyzem bana Şule’ye kızıl saç rengi bak ne kadar yakışıyor demişti oda ne alakası var bana daha çok yakışır diyip rencide etmişti beni sevmediğini artık çok net biliyorum konuşmak isteyince sen kemalistsin diyor yaMutlu mu olacakmis o zaman ne biçim anne bu ya. Dogurmakla anne olunmuo iste. Kadin düşmanligi her hucresine sirayet etmis.
Okula gitmene izin vercekler sandim. Kadin siginma evine gideceksin o zaman dayinlara pek güvenme yan cizerler.Ailem herşeye karşı olunca bunlar imkansız gibi inanın ki tek çare gitmek sanırım
Kardeşlerimi okutacaklar zaten fakat beni okula vermeden direk kursa verince ben sonradan anladım baş kaldırıp konuşmak isteyince olanlar oldu ben hiç hayatımda isteidğim bir şeyi seçemedim kendi fikirlerim olmadı çevrem olmadı bastırıldım asla üniye karşılar dolmuşla bile bir yere gitmeme izin vermiyorlar başka bir şehir asla yani son diyeceğim size iyi ki sizin gibi insanlar var ya felaketle bitecek yada mutlu olucam her zmn hemcinslerimi sevdim annem gibi olmadım olamayacağım ! Son bir kavga çıkmasını bekliyorum sonra çıkıp gidicemNe yazılabilir ki buna cidden çok üzülerek okudum.
Sorun sende değil ki sana akıl verelım, sorun ailen demutlaka aıle büyüklerin varsa, aılede lafı gecen bırılerı duruma el atsınlar.
Dinde bu kadar aşırılılıkta zarar. Ozellıkle babanın ki cok ıleri boyutta bir hastalıklı zihniyet.
Dinin şartlarını bilen adam ellerin, yüzün görünmesınde bir sakınca olmadıginı bilir demekki bildiğinden değil aksıne tamamen bilmedıgınden böyle yapıyor.
Senin kendıne yapacağın en büyük ıyılık okuyup uni. Kazanıp kendini kurtarman olur.
Ve kardeşlerınede unutmamak gerek tabıkı
Dayımlar çok çağdaş bizimkiler gibi değiller kadın sığınma evine asla bırakmam dedi dayım teyzem burda biz varken olmaz dediler bu konuda rahatım fakat tek sorun nasıl ailemi karşıma alıp kopucam tüm aile birbirine giricek korkuyorum bir an düşünüyorum acaba boyun eğsem sussam koca mı beklesem Dİye ama kendime saygım var bunları istemiyorum güçlü bir kadın olmak varken neden ele bakayım allahım yardım et nolurOkula gitmene izin vercekler sandim. Kadin siginma evine gideceksin o zaman dayinlara pek güvenme yan cizerler.
İnan ki tek korktuğum bu Kadın zaten adam akıllı iş güç yapamıyor ben gitsem eve nolur o kadar çok o role girmişim ki herşeyi düşünme ihtiyacı duyuyorum başım kaldırmıyor artık ya ben gidince yatağa düşerse herşey bana kalırsaALLAH'ın belaları.
Yavrucum polise şikayet etsen bunları diyeceğim ama gidecek kalabilecek yerin var mı ?
Din kisvesi altında insan evladına o... muamelesi ediyorsa öyle inancını alsın yerin dibine soksun.
Can bu yahu ! Dövmek küfür etmek ne demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?