Teyzem biliyor dayım arkamda onlarda annem yatağa düşer diye korkuyorlar fakat ben bunlara susuyorsam neden istediğimi yapmıyorlar ve bana söz hakkı tanımıyorlar inanın başka çarem kalmadıO kadar küçüksün ki ne yazacağımı bilemedim. Destek olacak yakınların varsa kurtar kendini o evden. Kurtar ki ayakların üzerinde durabildiğin zaman kardeşlerinin de elinden tutabil.
Peki seçemediğimiz için buna boyun mu eğmeliyizcoğrafya ve aile kaderdir malesef
keşke anne babamızı önceden seçebilsek
hayır tabiki okuyacaksın üniversiteye gideceksin ayakları yere sağlam basan bir genç kız olacaksın hadi bakalım sonra da böyle yapsınlar sana.Peki seçemediğimiz için buna boyun mu eğmeliyiz
Annene hiç bir şey olmaz. Seni yanında tutmak için kullanıyor sadece bu durumu.Teyzem biliyor dayım arkamda onlarda annem yatağa düşer diye korkuyorlar fakat ben bunlara susuyorsam neden istediğimi yapmıyorlar ve bana söz hakkı tanımıyorlar inanın başka çarem kalmadı
Arkamda böyle düşünen birileri olunca o kadar çok mutlu hissediyorum ki ya bu deveyi güdücem yada bu diyardan gidicem başka çarem yok cahil bir birey olmak için zorluyor beniAnnene hiç bir şey olmaz. Seni yanında tutmak için kullanıyor sadece bu durumu.
hayır tabiki okuyacaksın üniversiteye gideceksin ayakları yere sağlam basan bir genç kız olacaksın hadi bakalım sonra da böyle yapsınlar sana.
Güçlü bir çocuksun, yaparsın. Ve artık reşitsin. Kardeşlerin kaç yaşında, okula gidiyorlar mı?Arkamda böyle düşünen birileri olunca o kadar çok mutlu hissediyorum ki ya bu deveyi güdücem yada bu diyardan gidicem başka çarem yok cahil bir birey olmak için zorluyor beni
Erkek kardeşim ve küçük kız kardeşlerim okula gidiyor bana yaptıklarını onlara yapmıyorlar beni okula bile götürmezlerdi sırf müdür sorar diye okula gidiyor musun diye bu yaşıma gelince kendim zar zor girdim şimdi kabullendiler bunu fakat kıyafet konusu yüzünden beni suçluyorlar inanın duruyorsam annem hasta diye ben gidersem ne olucak diye düşünüyorum fakat ben ne olacağım sorsanız onlara benim iyiliğim için yaptıklarını söylerler ve ben onlara zaten ekmeğini veriyorum diye başıma kakıyor bu devran nasıl gidecekOkula gelmeyen okul çağındaki çocuklar için okul idaresi ve muhtarlık işbirliği yaparak aileye uyarı gönderir. Bu konuda yaptırım da mevcut para cezası.
Uygulamıyor muyuz bu maddeyi
Her şey kağıt üstünde mi?
Neden koruma altına alınmadı bu çocuk 18 yaşına gelip kendi hakkını savunacak yaşını mı beklemek lazım
Mayıs ta tam yaşıma giricemGüçlü bir çocuksun, yaparsın. Ve artık reşitsin. Kardeşlerin kaç yaşında, okula gidiyorlar mı?
Annenin hastaneye yatması gerekiyorsa yatar tedavisini olur. Bu kötü bir şey değil. Anneni düşünmek de senin sorumluluğun değil. Kendini düşünmen gerekiyor şu durumda.Mayıs ta tam yaşıma giricemkız kardeşim 9 erkek kardeşim 15 yaşında onlara yapmıyorlar BÖyle bir genç kız olarak susturulmak istenen tek benim polis gittim her defasında vazgeçtim çünkü annem sinir hastası olduğu için hastaneye yatırırlar denildi ve ben buna dayanamam onlar beni düşünmüyor fakat bu hale getiren kızları derler kaldıramam o kadar araftayım ki
Susmayacaksin kardeşim, hayatın heba olsun istemiyorsan kimseyi düşünmeyeceksin ve yapacaksın.onlar seni düşünüyor mu? Destek olmak yerine köstek olmuşlar hep! Nasıl insanlar var Allah'ım..... Arkanda duran sana destek olabilecek ,maddi yardımı olabilecek birileri varsa o evde bir saniye dahi durmaTeyzem biliyor dayım arkamda onlarda annem yatağa düşer diye korkuyorlar fakat ben bunlara susuyorsam neden istediğimi yapmıyorlar ve bana söz hakkı tanımıyorlar inanın başka çarem kalmadı
Onlar beni sürekli suçladığı için artık kendimi değersiz biri gibi hissediyorum herşeyin sorumlusu ben mişim gibi zaten çocukluğumdan beri yeterince dayandım artık susmayacağım bugün annem bana patlar zaten makyaj malzemlererimi çöpe attı eşyalarımı yırttı çarşafı giyiceksin gözünü bile kapatıcaksın diyor İnan dayanamıyorum ve bizi bu hale getiren anne baba sözü dinlemeyen hayin evlatsın biz seni boşu boşuna kurana vermişiz diyoslr sorsan cennete gitsin diye yaptık derlerSusmayacaksin kardeşim, hayatın heba olsun istemiyorsan kimseyi düşünmeyeceksin ve yapacaksın.onlar seni düşünüyor mu? Destek olmak yerine köstek olmuşlar hep! Nasıl insanlar var Allah'ım..... Arkanda duran sana destek olabilecek ,maddi yardımı olabilecek birileri varsa o evde bir saniye dahi durma
Zaten dün dedim normal elbise giyeyim diye çünkü hevesliyeoum hiç böyle güzel şeyler giymedim hep baktım bunun içim dayak yedim babam götünü aç ozm. Kaltak dedi sadece normal kapalı olmak istemiştimAnnenin hasta olup yataga dusmesi belki iyi bile olur tam tedavi olur . Once kendini dusun . Bide normal esarp takmana katsilar mi illa carsaf mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?