Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık size evlimisiniz bekarmısınız.Onlarca kez cavaoladigim icin artik cevaplamayacagim ve evet normal
Allah aşkına bekar adam mı yok piyasada?Bir de çocuk yapacaklar...Önce adam eşin olsun her şey sırayla bacım beee.Eşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Donasyon konusuna gidicekŞimdi elini çabuk tutmaya çalışacak artık. Karısından önce hamile kalmalı yoksa adam toz olacak.
Darısı sizin başınızda belli ki. Benden uzak olsun böylesi.Ne mutlu darisi basiniza
Zaten benim kişisel değerlerime göre haklısınız ama karşınızda bunu bu şekilde yorumlayabilecek biri yok, atı alan üsküdarı geçmiş, nafile bi çaba gibi.Valla ben bilmem. Kocası sanmasın da. Gerisi gerçekten umrumda değil. Yapıyorsun bi halt, realist ol, mert ol. Ne kendini kandır ne başkasını.
Gokcenkatun fake miydi? Yatak kiri bile göstermişti bunda sevişmişler diye.Kızlar o değil de, canım sıkılınca ben de böyle bir hikaye uydurup burasını karıştırmak istiyorum Ben hala gokcenkatun’da kaldım bu arada… Anlayanlar beğendi bile
İşte yumurta dondurmaya yanaşmıyor illa embriyo donduracak çünkü olur da adam boşanmazsa o embriyoyu kullanacak.Zaten benim kişisel değerlerime göre haklısınız ama karşınızda bunu bu şekilde yorumlayabilecek biri yok, atı alan üsküdarı geçmiş, nafile bi çaba gibi.
Zaten yumurta dondurmak, ve evleneceklerse evlenip öyle ne yapılcaksa yapmaktan başka doğru cevabı da yok bence sorduğu şeyin. bi tuhaf işler..
O zaman burada başka bir plan var. Ben de insanlar kadını neden aksine ikna etmek için bu kadar uğraştı kadın ne biliyorsa onu yapıcak zaten diyorum saf saf cevap veriyorum yumurtalarını dondursun sonra evlensin diye. yazık ama inşallah böyle art niyetli planlı bir senaryoysa buna masum bir çocuk alet olmaz.İşte yumurta dondurmaya yanaşmıyor illa embriyo donduracak çünkü olur da adam boşanmazsa o embriyoyu kullanacak.
Çünkü korkusu var. Güvensizliği var. Evlenmez diye endişesi var. Adama ait bir bağım olsun istiyor. Çocuğu doğurur ve miras hakkı olur.İşte yumurta dondurmaya yanaşmıyor illa embriyo donduracak çünkü olur da adam boşanmazsa o embriyoyu kullanacak.
Kapıcı kamera kayıtlarını vermişti hatta şahit olmayı kabul etmişti Watsapp konuşmalarını bile görmüştükGokcenkatun fake miydi? Yatak kiri bile göstermişti bunda sevişmişler diye.
Mune fake değil demişti sanki. Hatta o konuda demişti ki hepinizin çok inandığı bir konu var. Onun fake olma ihtimali var. Vakti gelince açıklarız falan. Ben asıl o konuyu merak ediyorum.Kapıcı kamera kayıtlarını vermişti hatta şahit olmayı kabul etmişti Watsapp konuşmalarını bile görmüştük
Bu arada ben fake olduğunu hiç düşünmedim ama zalım bizi merakta bırakıp gitti
Adamın ailesi falan zenginse demek. Yağlı kapı kokuları alıyorum. Yumurta dondurmak gibi daha kullanışlı ve garanti bir yöntem varken neden illa bu adamın spermleri?O zaman burada başka bir plan var. Ben de insanlar kadını neden aksine ikna etmek için bu kadar uğraştı kadın ne biliyorsa onu yapıcak zaten diyorum saf saf cevap veriyorum yumurtalarını dondursun sonra evlensin diye. yazık ama inşallah böyle art niyetli planlı bir senaryoysa buna masum bir çocuk alet olmaz.
Hanımlar,
sinirlere hakim olalım, sizler için zor bir konu ama ara sıra sekmeyi kapatıp derin nefes alarak 1’den 100’e kadar sayın
Ahretliğim bazen öyle adamı dumur eden cevaplar geliyor ki,inan cevap vermemek elde değil.Hanımlar konuya olan tepkinizi anlıyorum, ki şöyle bir uyarı mesajı yazmıştım
Değer yargılarımıza uymayan konulara bazen en güzel tepki cevap vermemektir.
yani… ben de çocuk sahibi olma konusunda kendi rezerv azlığından dolayı bir üzüntü içinde ne yapacağını bilemiyor sandım. kadının zaten halihazırda yaşıyor olduğu ilişkisiyle ilgili bir etkim olamayacağından bu konuda nefes tüketmeyi gereksiz buluyorum kendi adıma. Ama doğmamış bir çocuk için belki bir etkim olursa bunu söylemek isterim., delihindi lütfen oku..hayatındaki adam dünya iyisi olsa bile sonuçta bir zamanlar da karısıyla güle oynaya evlilik masasına oturmuş ve sonunda fikirleri değişmiş. eşin ve çocuğun güvencesidir evlilik. Bunu evlilik dışı olmuş, ve öz babası kendisini 8 yaşında nüfusuna almış biri olarak söylüyorum :) Niyetin çocuk sahibi olabilmeyi garanti altına almaksa hiç zaman kaybetme yumurtalarını dondur. Eğer hayatındaki adam savunduğun gibi senin için gerçekse evlendikten sonra dilediğiniz zaman tedaviye devam edersiniz. Ya da hayatını bambaşka biriyle birleştirirsin, o zaman da yine yumurtaların seni bekliyor olacak. Ancak böyle bir bilinmezlik içerisinde başkasıyla evli bir kadından çocuk doğurarak, o çocuğun hakkına girme bence. Yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Kendin için değil çocuğun için al kararını. Bugünkü hislerin motivasyonun her ne ise yarın değişebilir ama günahsız bir çocuk doğduğu ailenin psikolojik etkilerini bir ömür taşıyor.Adamın ailesi falan zenginse demek. Yağlı kapı kokuları alıyorum. Yumurta dondurmak gibi daha kullanışlı ve garanti bir yöntem varken neden illa bu adamın spermleri?
Ahretlik haklısınız lakin sözcükler kıymetlidir bence, her yerde sarf edilmemeli, tavsiye ise bunu gerçekten isteyene verilmeli.Ahretliğim bazen öyle adamı dumur eden cevaplar geliyor ki,inan cevap vermemek elde değil.
Zaten çekinirim kötü söz söylemeyede söylememde,bazen sinir kat sayıları artıyor ahretliğim..Ahretlik haklısınız lakin sözcükler kıymetlidir bence, her yerde sarf edilmemeli, tavsiye ise bunu gerçekten isteyene verilmeli.
Güzel ahretliğim, minnoş hatunlar sinir bile herkese bozulmamalı, sinirlenmek dahi kıymetli her yerde harcanmazZaten çekinirim kötü söz söylemeyede söylememde,bazen sinir kat sayıları artıyor ahretliğim..