• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta dönüsyonu ve kibris tüp bebek merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu yola başvuranların el-alemin agzını kapatmak için bu yola girdiklerini hiç sanmıyorum o yüzden tam algılayamadınızı düşünüyorum.. milletin agzı kapansın diye ben en azından mecbur kalırsam yapmam çocuk sahibi olmak için yaparız milletten banane..

bilgileriniz için teşekkür ederim.öncelikle bu işin günah olduğunu düşünen arkadaşlar sizleri bu işe zorlayanmı var illede donasyon diye ister yapın ister yapmayın beni ilgilendirmiyor.ben sizlere donasyon yaptırayımmı yaptırmayayımmı diye sormuyorum merkezler hakkında bilgi almak istiyordum.dini öğüt değil.kendi düşüncelerinizi kendinize saklayıp ve düşencelerinizi kendinize uygulayın...

Son düzenleme:
nişantasında özel bir klinik var o kliniğe gitmelisiniz öncelikle..
alman hastanesinin uzman kadrosu burada sizi karsılayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
banada yardımm kuzenim için çift taraflı dönor hakkında b ilgi istiyom

benimde görümcem için lazımdı. ikisinden alınacak sadece yumurta ve sperm.
dr. halil ibrahim tekin varmış kıbrıs tüp bebek merkezinde. acayip bi dr muş. 65 yaşındaki kadına tüp bebek yapıp doğurtmuş.
bu dr. ulaşabilirsek ne mutlu bize.

yaa sizindemi çift taraflı olacak canım sorun neymiş ki

benimde görümcem için lazımdı. ikisinden alınacak sadece yumurta ve sperm.
dr. halil ibrahim tekin varmış kıbrıs tüp bebek merkezinde. acayip bi dr muş. 65 yaşındaki kadına tüp bebek yapıp doğurtmuş.
bu dr. ulaşabilirsek ne mutlu bize.

kızlar Hail İbrahım tekın benım doktorumm
istanbulda nısantasında muaynesı var haftanın iki günü pazartesı perşembe ıstanbulda dıger gunler Kıbrıs da

ist telefonu 212 240 35 61
Kıbrıs telefonu 0 392 366 32 17

bu arada ben 4 kere negatıf tup denemesınden onra bu dr a gıttım ilk denemesınde hemen hamıle kaldım baska nedenlerden dolayı bebegımı kaybettım kesınlıkle cok ıyı bır doktor ve basarılı her sorunuza cevap alabiliyorsunuz ve gerçekten de türkıyede en yaşlı 2 kadını anne yaptı bırı 65 dıgerıde 58 galiba dünyanın heryerınden gelen hasları var

sizlerede basarılar

sormak ıstedıgınız bısıı olursa cevaplarım kızlarr

SEDA, daha önceden nerede denemiştin o 4 deneme nerede oldu
bişi dicem çift taraflı dönor kullanmak istiyo kuzenlerim kuzenim azopserm
eşide menapoza girmek üzre hiç öyle bi hastayla gördün konuştunmu oarada gidip gelirkene

SEDA, daha önceden nerede denemiştin o 4 deneme nerede oldu
bişi dicem çift taraflı dönor kullanmak istiyo kuzenlerim kuzenim azopserm
eşide menapoza girmek üzre hiç öyle bi hastayla gördün konuştunmu oarada gidip gelirkene

canım benım 4 denememım 2 sı yedıtepe unv hastanesi diğer ikisi internatıonal hosptal ama buralarda hiç hamıle bıle kalamadım

o kadar çok hastası varkı ama ınanın konusmadım sadece geçengun asıstanı tel bılgı verıyordu fiyh hakkında telefonla ogrenebıırsınız ama donasyon işlemlerı ıst yasak kobrısta yapıyor cnm ama çok hemde çok yaslı menepoza girmiş kadınlar gelıyor hamıle kalıyorlar gozumle gordummm eger bır ortam yakalarsam muhakkak senın ıcın konusucam cnm bu arada benım esımın kendı spermı benım kendı yumurtamla tüp denıyoruz o yuzden tedavım hep ıstanbulda oluyor dr ist da alman hastaneı ve ekıbını kullanıyor

bende bahcecide tedavi görüyom canım..
doğru söylüyosun telefonla sormamız gerek teşekkür ederiz canım .. inşallah sende bebişine kavuşursun gecende mutlu haberini alınca çok sevinmiştik ama kısmet ya

sevgili sedayıldız.
acaba maliyeti ne kadar. kendi sperm ve yumurtaları kullanılacak.

Hepinizin yazılarını tek tek okudum, kendi şahsi fikrimi söylemeden geçemedim. Günahtır veya değildir bilemem. Herkes bunun vicdani muhasebesini yapmıştır muhakkak. Evlatlık alıncada başkasının çocuğunu alıp büyütüyorsun sonuçta. En azından bu yöntemle yumurta nakli bile olsa sen doğuruyorsun, sen emziriyorsun, senin canın kanınla besleniyor. Daha ötesimi var. Amcamın senelerce çocuğu olmadı. 20 sene sonra evlatlık aldılar. Yeni doğmuş bir erkek bebekti. Günahsız..... Şimdi 15 yaşlarında tam bluğ çağında rüştünü ispat etmeye çalışan bir ergen. yengem senelerce ısınamadım diye diye gezdi. Amcam ise bebekken gayet iyiydi, şimdi ise inanılmaz bir çatışma halindeler. Çocuk ufacık bir hata yapsa avaz avazlar. İçleri sızlamıyor çocuk için. En azından birinin bağı olsaydı çocuğa bu kadar zulum olmazdı diyorum kendi kendime..... Bilmiyorum bence kendi çocuğundan farklı değil. Özellikle anne için.Yüce rabbim kimseyi bu zor kararla sınamasın kimse mecbur kalmasın inşallah. Fakat bizler birbirimizi anlamayacağızda kim anlayacak bizi öyle değilmi.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

sevgili sedayıldız.
acaba maliyeti ne kadar. kendi sperm ve yumurtaları kullanılacak.

cnm hastane 3.985-tl
Dr a 550-€ odedım
ayrıca tahlıllerı ve bütün iğneler ılaçlarada 3.800tl ödedım
yanı bana malıyetı yaklasık 9.000-tl oldu

bu arada ben aralık 2008 denedım fıyatlarda değişiklik varmıdır bılemem

peki gidip geldinmi yumurta takibi için.
yoksa sadece transfer içinmi gittin kıbrısa

peki gidip geldinmi yumurta takibi için.
yoksa sadece transfer içinmi gittin kıbrısa

cnm kendı yumurtan ve esının spermı olunca kıbrısa gıtmıyorsun dr haftanın ıkı gunu ıst da zaten senın yumurta takıbını muaynesınde yapıyor transfer işlemlerınide alman hastanesınde yapıyor

hımm. o iyiymiş. bende tüp bebek yaptırdım ankarada 5 aylık bi oğlum var. ben bu bilgiyi görümcem için istiyorum.41 yaşında görümcem kocası 47. yaşdan dolayı endişe ediyolar. az önce yazdıklarını söyledim ona ama bi tedirginliği var onunda. kalan yumurtaları kullanırlar diye korkuyor. bakalım iyice kendiside araştıracakmış.
bilgi paylaşımın için tşk ederim cnm sağolasın.

hımm. o iyiymiş. bende tüp bebek yaptırdım ankarada 5 aylık bi oğlum var. ben bu bilgiyi görümcem için istiyorum.41 yaşında görümcem kocası 47. yaşdan dolayı endişe ediyolar. az önce yazdıklarını söyledim ona ama bi tedirginliği var onunda. kalan yumurtaları kullanırlar diye korkuyor. bakalım iyice kendiside araştıracakmış.

canım yumurtalar alman hastanesınde donduruluyor sole hıc endısesı olmasın cok buyuk bır merkezzzz belkı küçük yer olsa ınsan dusunur ama ıstanbulda tüp bebekde en ıyı olan birkaç merkezlerden biride burasııı

donasyon almayacaklr herhalde? normal tüp bebek yapacaklarsa zaten yaş nedeniyle ne yazık ki öyle kullanılcak etrafa dağıtacak kadar yumurta toplanmıyor :1no2: ben 42 yalındayım almanda yaptırdım 8 yumurtam gelişti 6 tane toplandı ve sadece 2 tanesi iyi döllenebildi onu da riske atmamak için 3. gün değil 2. gün transfer ettiler. keşke 3 tane olsaydı bari diyorum ama buna da şükür. yani merak etmesin 35 den sonrki kadınların yumurtaları çok kaliteli olmadıkları için ne donasyona ne öyle dondurmaya uygun olmuyor ne yazık ki. 10 tane 7-8 tane en az 5. güne varabilen çok kaliteli embrio olacak ki bunların bir kısmını kullansınlar bir kısmıı dondursunlar. yani 35-40 sonrası yumurtalar bizim bile pek işimize yaramıyor senağlama. büyük merkezlerin herhangibir üçkağıt yapıp adlarına leke süreceklerini sanmam çünkü zaten istemedikleri kadar hastaları var. almanın falan donasyon için de kıbrısta merkezi var yni büyük merkezlerde üçkağıt olmaz

Son düzenleme:
kizlar rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun zor bi karar gercekten ama karariniz ne olursa olsun saygi duyuyorum bu arada kizlar su ikiz bebegi olan arkadas diyosunuz ya suan hamile ilk sayfaLari okuyunca hemen buluyosunuz kim oldugunu cokda saklamaya gerek olduguna inanmiyorum kadinin kendi karari sonucta buyutsun allah anali babali bebeklerini ins. ve herseyyyy gonlumuzce olsun kizlar hayatta kaydirigubbakcemile5

Back