Hepinizin yazılarını tek tek okudum, kendi şahsi fikrimi söylemeden geçemedim. Günahtır veya değildir bilemem. Herkes bunun vicdani muhasebesini yapmıştır muhakkak. Evlatlık alıncada başkasının çocuğunu alıp büyütüyorsun sonuçta. En azından bu yöntemle yumurta nakli bile olsa sen doğuruyorsun, sen emziriyorsun, senin canın kanınla besleniyor. Daha ötesimi var. Amcamın senelerce çocuğu olmadı. 20 sene sonra evlatlık aldılar. Yeni doğmuş bir erkek bebekti. Günahsız..... Şimdi 15 yaşlarında tam bluğ çağında rüştünü ispat etmeye çalışan bir ergen. yengem senelerce ısınamadım diye diye gezdi. Amcam ise bebekken gayet iyiydi, şimdi ise inanılmaz bir çatışma halindeler. Çocuk ufacık bir hata yapsa avaz avazlar. İçleri sızlamıyor çocuk için. En azından birinin bağı olsaydı çocuğa bu kadar zulum olmazdı diyorum kendi kendime..... Bilmiyorum bence kendi çocuğundan farklı değil. Özellikle anne için.Yüce rabbim kimseyi bu zor kararla sınamasın kimse mecbur kalmasın inşallah. Fakat bizler birbirimizi anlamayacağızda kim anlayacak bizi öyle değilmi.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.