- Konu Sahibi EU1
herkese merhaba,dr. banada yumurta donasyonu dedi.fakat maddiyatsızlıktan dolayı yaptıramadık kısmet olursa bu sonbahar gideceğiz. gitmeden ayrıntılı bilgi almak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
donosyanı bizde düşünmüştüm ama eşimde sperm bulununca bu ihtimal rafa kaldırıldı ama eşimin spermleri ile gebelik elde edemez isek ben eşime haksızlık olmaması için hem yumurta hemde sperm donosyonu düşünüyorum acıkcaıs.. eşimde azosperm var testisden sperm elde edildi..
kimse çıkıp yok günaj yok mübah değil gibi acıklamalar yapmasın lütfen duymak istedimiz şeyler bunlar değil..
bu forumdan bir arkadaş var nick name söylemicem ama şuan sperm donosyonu ile ikizlerine hamile.. kendisi isterse yazacaktır.. ama yaptıran çok insanlar var.. keyfi değilki bu işler kimse o yüzden çıkıp akıl hocalığı yapmasın.
Arkadasim sen niye rahatsiz oluyosun yazilanlardan anlamadim,eger burası sadece bu sekılde hamile kalanların toplanıp nasıl yaptıklarını,kac paraya yaptırdıklarını anlatacakları duymak istediğiniz bir yerse burası,bu başlık yanlış o zaman.
Herkes düşüncesini yazar burda sende yazmışsın düşünceni kimse senin bu düşüncene karışamaz yargılayamaz doğru yada yanlış diye,aynı şekilde sende karışamazsın asıl senin yaptıgın akıl hocalıgı oluyor şimdi.
donosyanı bizde düşünmüştüm ama eşimde sperm bulununca bu ihtimal rafa kaldırıldı ama eşimin spermleri ile gebelik elde edemez isek ben eşime haksızlık olmaması için hem yumurta hemde sperm donosyonu düşünüyorum acıkcaıs.. eşimde azosperm var testisden sperm elde edildi..
kimse çıkıp yok günaj yok mübah değil gibi acıklamalar yapmasın lütfen duymak istedimiz şeyler bunlar değil..
bu forumdan bir arkadaş var nick name söylemicem ama şuan sperm donosyonu ile ikizlerine hamile.. kendisi isterse yazacaktır.. ama yaptıran çok insanlar var.. keyfi değilki bu işler kimse o yüzden çıkıp akıl hocalığı yapmasın.