• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta dönüsyonu ve kibris tüp bebek merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlattıklarını aynen anlattım görümceme .gidecek bakalım hayırlısı olsun.
görümcemle kocası arasında nikah yok. bizim sorun orda .türkiyede yaplmıyo biliyosunuz nikahsız. kendi sperm ve yumurtalarını kullanacaklar. Allah hepinizin yanrımcısı olsun.
arkadaşlar tüm paylaşımlarınız için tşk ederim.
benim oğlum da 5 aylık tüp bebek.bana dediki oğlum...annecim orda daha çok bebek var bu tarafa gelmeyi bekleyen. anneler hiç endişe etmesinler hepsinin zamanı var gelecekler....dedi.
inşallah dileğiniz umutlarınız yakın bi zamanda yeşerir.
sağlıcakla kalın...

Gulcıcek 61 67 ben bunu sormuŞtum alman hastanesıne tedavıye almanda (veya bahÇecı) baŞlıyorsun sadece yumurta toplama ve transfer ıslemlerı ıÇın ortalama 5 gunluĞÜne kıbrısa gıdıyorsun. 2350 eur + ılaclar eger full turkıye de yapılırsa 2500 eur + ılaclar kıbrıs olursa. Bır de tabıı ulasım ve otel masrafları eklenıyor. Hayırlısı olsun

tşk ederim cnm sağolasın. burda yapılamıyacak.uzun yıllardır evliler fakat resmi nikah yok .bazı sebeplerden ötürü.

merhaba arkadaşlar ben yumurta donasyonu oldum ve 9. gunum beklıyoruz bende kanser tedavısınden dolayı yumurtalıklar bıtmış benım merak ettığım yapıpta hamıle kalanlar varmı bılgı verırsenız sevınırım

merhaba arkadaşlar ben yumurta donasyonu oldum ve 9. gunum beklıyoruz bende kanser tedavısınden dolayı yumurtalıklar bıtmış benım merak ettığım yapıpta hamıle kalanlar varmı bılgı verırsenız sevınırım

ilkonce gemıs olsun arkadasımmm
açıkcası bu sorunun cevabını bende merak edıyorum inşallah hersey gonlunce olurrr ve hamılesındır
Dr un Halil beymı ??

Merhabalar arkadaşlar

Ben de de robertsian translokasyon var.Anlamı iki kromozom birbirine yapışıyor,tek bir kromozom gibi oluyor.Yapışıp tek gibi göründüğünden 45 kromozom var gibi görünüyor.. genetik materyal kaybı yok, o yüzden anne-baba sağlıklı oluyor.Çocuğuna geçitiğinde anomalili doğabiliyor.Özellikle 14.koromozom denk gelirse kesin özürlü çocuk doğuyor.

Bunun dışında 43 yaşına geldim.Bu sürede 6 micro bir doğal gebelik düşüğü ve dış gebelik yaşadım.Bu yüzden tek yumurtalığım alındı.
1 hafta önce de laporoskopi oldum.Diğer tüpümde hidrosalpenks şüphesiyle rahimden ayrıldı.Kist aspire edildi.Yapışıklıklar düzeltilebildiği kada müdahale edildi.

Tabiki bu kadar sürede artık adetim 1seneye yakındır gelmiyor.
Donor yumurta ile tüp bebek önerildi.İçimde anne olma isteği o kadar yoğun ki sıcak bakıyorum bu duruma.Evlatlıkta alabilirdim ancak eşim evlatlığa sıcak bakmıyor ileride ailesi gelir çocuğu elimizden alır yada çocuk gerçek ailesini arar o zaman bu bize üzüntü verir diyor.
Bilmiyorum bu sürece geldik işte görüşlerinize açığım.Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Merhaba Elifime,

ben de donasyon yapmak istiyorum. Cok zor bir karar. Hic arastirma yaptin mi? Yaptiysan lütfen bana da bilgi verir misin?

Tesekkürler

selam kızlar... kıbrısta tüp bebekte cinsiyet tercihi için gıden varmı?ben düşünüyorum..

Merhabalar)
Yumurta donasyonu yapan kişiler var mı aranızda arkadaşlar? Sizin tavsiyenizi gerekiyorum. Bu nasıl bir prosedür? Kıbrıs'ta onu yapmak çok pahalı mı?

41 yaşındayım. Genç donor yumurta daha mı tutumlu ve başarılı olur mu?

Merhaba. üzerinden uzun zaman geçmiş, ne yaptınız, yavrularınıza kavuştunuz mu acaba

Back