Boşanmadan nakil düşünmüyorum ki. Dönerse ki asla dönmez, dönsün. Kimsenin peşine düşmem. Anlık yaşıyorum böyle iyiyim.Gecenlerde kuzenim esini aldatmis ( kim bilir ne zamandir da ancak ortaya cikti). Esine dedik al donuna kadar al mustehak . Dava acildi bakti hersey elden gidecek döndu evine. (Keske eside kabul etmeseydi o ayri mevzu) Yani siz de tup bebek yapinca donerse evine cokta şok olmayin . Gecen sene de tanidik davaya 1 gun kala 2 senedir ayri yasadigi karisina donup ,cok pismanimcilik oynadi . Hani esiniz degil ya hazir olun , cocuk isine de hic girmeyin size degil de es kaza olursa çocuga olur olan
nedensizce aklima iki babanin kizlari hakkinda konustugu bir fikra geldi allah affetsin :/Maddeler çoğalabiliyor mu? Başka türleri var mı?
Kız seni aldatacak bile bir eşin yok senin eşin yok, yok ki senin eşinBaya zoruna gitmiş. Korkma ya belki eşin seni aldatmaz
konuyu niye açtınız o zaman?Boşanmadan nakil düşünmüyorum ki. Dönerse ki asla dönmez, dönsün. Kimsenin peşine düşmem. Anlık yaşıyorum böyle iyiyim.
Çocuğu da anlık yapacak. Yapıp bir anda, koyacak kenara. Anlık yaşam ve çocuk. Nasıl olacaksa o.konuyu niye açtınız o zaman?
Arkadaşlar niye soruyu cevaplamak yerine yrgo dağıtıyosunuz bi salın ya size ahlaki açıdan etik olup olmadığını sormuyo arkadaş
Sence niye acaba? Tekrar okuyun bakin neyi sormuşum?konuyu niye açtınız o zaman?
Ay hem metres hem yüzsüzSence niye acaba? Tekrar okuyun bakin neyi sormuşum?
anaa ece gursel'in kardesiymis baktim hesaplarina acik hesaplari da aklim durdu bi yerime kacti resmen noluyo kadinlara erkeklere insanlara sastim kaldim nasi yani yaw ciddi ciddi bunlar yasanmis dimi yani uff neyse ben susayim sacmalicam yoksa :/Evet, hesapta adamın sosyal medyasindan yapılmış aciklama ama çok saçma. "Eterle bayilttilar. Zaten ben kaza geçirdim,17 yıldır cinsel hayatım yok" falan demiş,hesapta.
Hadi o yalandır elbet ama metres olup çocuk yapan kadının su paylasimi %100 gerçek; Eki Görüntüle 3164600
Eki Görüntüle 3164604 Bir de demiş ki ; ben rifatla evli olsam baskasindan çocuk yapsa boşanırim.
Maşallah,öyle de bir erdem sahibi
Haberin detayları falan filani burada. İlgisini çeken baksin.
Hadi o adam ultra zengin falan. Umarim konu sahibinin metreslik yaptığı adam da paraca zengindir de şu yaşadığı rezilliğe değer, çocuğuyla rezil olmaz.
Benim akraba çevremde de bir metres vardı çocuk yapan. Adam hem fakir hem çirkinkadına da çocuğa da kuruş yardimi olmadı.
yani git elin metres hayatına bak, memur adamlara metres mi olunur
"Başkasıyla evli" adamdan tüp bebek yaptırabilir miyim diye soruyorsunuz konuda. Yazdığınızdan da mı haberiniz yok?Sence niye acaba? Tekrar okuyun bakin neyi sormuşum?
Çakma kocana da okutsana bunlarıMune Konumu kapatırsanız sevinirim.
Aldatma konusu olunca nasıl da ödünüz kopuyor aynı şey başıma gelir diye hakaretler yagdirarak rahatlamaya cabaliyorsunuz.Ustelik bu konuda aldatma bile yok. Yolundan çekilmeyen eşine yoluma sana rağmen devam ederim diyen bir erkek var. Adam boşanma davası açmış iletişimi kesmiş. Bir sabah kahvaltı masasından kalkıp bana gelmedi. Korkmayın siz doğru eş secmissinizdir. Sizinki aldatmazÇakma kocana da okutsana bunları
Ne iğrenç hayatlarEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Anlik yaşıyorsanız dölleyecek sperm arayacağınıza yumurtalarınızı dondurun bu kadar basit.Boşanmadan nakil düşünmüyorum ki. Dönerse ki asla dönmez, dönsün. Kimsenin peşine düşmem. Anlık yaşıyorum böyle iyiyim.
Sizden başka korkan yok. Kimse kaçak göçek evcilik oynamıyor.Aldatma konusu olunca nasıl da ödünüz kopuyor aynı şey başıma gelir diye hakaretler yagdirarak rahatlamaya cabaliyorsunuz.Ustelik bu konuda aldatma bile yok. Yolundan çekilmeyen eşine yoluma sana rağmen devam ederim diyen bir erkek var. Adam boşanma davası açmış iletişimi kesmiş. Bir sabah kahvaltı masasından kalkıp bana gelmedi. Korkmayın siz doğru eş secmissinizdir. Sizinki aldatmaz
Siz öyle sanın. Davalık esle empati kurup kisisellestiriyorlar. Bir kadının diğerine tercih edildiği her konuda böyle yukseliyorlar.Sizden başka korkan yok. Kimse kaçak göçek evcilik oynamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?