- 19 Mayıs 2020
- 46.333
- 207.229
İsabet olmuş. Arkadaşlarınıza derdinizi neden açmıyorsunuz, kendileri farklı iş yapmamış ki sizi mi yadırgayacaklar?Arkadaşız zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsabet olmuş. Arkadaşlarınıza derdinizi neden açmıyorsunuz, kendileri farklı iş yapmamış ki sizi mi yadırgayacaklar?Arkadaşız zaten
Konu bu değil ama söyleyeyim giderim hemen. Bir erkek değer vermiyorsa bitmiştir artık.Heee heeeeee
Eşiyle evlenirkende dünyadaki tüm kadınlar bir araya gelse dönüp bakmam bile, senden başkası olacağına ölürüm diyordu
Durun bakalım üçüncü bir kadına salyaları aktığında size ne diyecek, gerçi siz karısı gibi değilsiniz seni artık istemiyorum dediği anda hemen peki diyeceksiniz dimi
Açamam ilişkimi söylemedimİsabet olmuş. Arkadaşlarınıza derdinizi neden açmıyorsunuz, kendileri farklı iş yapmamış ki sizi mi yadırgayacaklar?
Evlenmeden koymayı düşünmüyorum kiAblacım çocuğa nasıl bir hayat, nasıl bir gelecek sunmayı planlıyorsunuz? Sizce tek sorun merkezlerin izin verip vermemesi mi yoksa zaten başlı başına problem siz misiniz?
Arkadaş değil de aynı kişi gibisinizArkadaşız zaten
Sizin eşiniz nerden oluyorki?Eşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Salsın ipini ne demek yaOnu da düşündüm. Arkadaşımın eşi vefat etti embriyoları kaldı tüp bebek merkezinde. Kadının ahını aldığımı düşünmüyorum. Çünkü boşanmak istemiş ki o sırada ben hayatında bile yoktum kadın ayak diretmiş. Birinden boşanmıyorsanız onun sizi terketmesi ve hayatına başkasını alması çok olağan bir durum.insan ömrü kaç yıl ki adam uzun süren bir davayı bekleyecek. Salsın ipini
aaahahha ameliyat dikislerim var, goz gezdireyim dedim konulara galiba dikislerim patliyodu az once aaahahaha allah affetsin ne guldum mesajiniza aashahahha anirdim bi anda hefff aahhaahahaaaYalnız o sizin eşiniz değil diyerek linci başlatmak istiyorum
Bir yerde de 41 yaşındayım yazmıştınız ve tüp bebek yaptırdığınız da yazıyor forumda .2 başarısız tüp bebek ve bir düşük .Türkiye’de evli olmayan çiftlere tüp bebek nasıl yapılıyor ?8 folikül gördü biraz kilom var. 38 yaşındayım
Çocuğu imha ederim.diyen birinin normal sözleriSalsın ipini ne demek ya
İt mi bu ipini salacak, damızlık öküz mü ipini salacak?
Söyleyiverin canım, yiyecekler mi sanki? Sizi en iyi onlar anlar.Açamam ilişkimi söylemedim
Nişanlıyken aldatılmış ama evlendikten sonra boşanmak aklına gelmiş ve kendide aldatmışYalnız adam güzel hikaye yazmış.Nişanlıyken eşi tarafından aldatılmış,o yüzden en kısa zamanda boşanacakmış.
Hmm siz bence bu adamı hamile kalıp kafeslemeye çalışıyorsunuz gibi şırıngayla hamil kalmaya çalışmalar falan aman amanHareket yuzde 2 olmasına rağmen siringayla 3 kez hamile kaldım ama yumurta da kalitesiz. Hepsi düştü maalesef. Tek bildigim siringayla tazyikli olarak itince başarılı olduğu. En azından dolleniyor .
Kime göre? Bir kapatmaya göreKumalar aynı statüde olur. Adam ikisiyle de ilişkisini sürdürür. Ben onun tek eşiyim. Oburuyla görüşmüyor. Öbürü diye birşey yok
Niye ifşa etmediniz? Gururla herkese duyurulacak birşey değil mi yaşadığınız? İnsan kocasını saklar mı hiç?bizim dini nikâhımız var. Eşiyle ayrılınca resmi nikah yapacağız hemen. Böyle bir çift daha vardı bizim gibi. Eşi boşanmaya yanaşmıyordu kibrisa gidip ikiz yaptılar. Onlara soracağım da soramıyorum ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.ilk eş vefat edince evlenebildiler
Kesin öyledir kesinKadın istemediği için süren bir evlilik ama. Kötü niyetle insanları mahkum etmek ne kadar makul? Evlenince hayatimizi hibe etmiyoruz. Zorla elinde tutmak istediği şey bir insan. Onu istemeyen bir insan. Evlenirken iyi boşanırken neden kötü? Eşim hadi erkek arkadaşım diyeyim o kadar bilendi ki dünyadaki tüm kadınlar ölse, onunla yine de bir araya gelmem bir köşede ölüme yatarım diyor.
bizim dini nikâhımız var. Eşiyle ayrılınca resmi nikah yapacağız hemen. Böyle bir çift daha vardı bizim gibi. Eşi boşanmaya yanaşmıyordu kibrisa gidip ikiz yaptılar. Onlara soracağım da soramıyorum ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.ilk eş vefat edince evlenebildiler
Şuan değer gördüğünü mü sanıyorsun?Konu bu değil ama söyleyeyim giderim hemen. Bir erkek değer vermiyorsa bitmiştir artık.
Şimdi gelir birileri de derki çok dramatize etmeye gerek yok ne çocuğu hücre topluluğu oÇocuğu imha ederim.diyen birinin normal sözleri