- 19 Mayıs 2020
- 46.330
- 207.226
Tabiii. Sonuçta adamın asıl karısı o, asıl evlilik onlarınki gibi olur ama bunu tek bilen ikisi.Niye ifşa etmediniz? Gururla herkese duyurulacak birşey değil mi yaşadığınız? İnsan kocasını saklar mı hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiii. Sonuçta adamın asıl karısı o, asıl evlilik onlarınki gibi olur ama bunu tek bilen ikisi.Niye ifşa etmediniz? Gururla herkese duyurulacak birşey değil mi yaşadığınız? İnsan kocasını saklar mı hiç?
Sabahtan beri bi yukarı bi aşağı vurdu kendini yok o benim eşim yok asıl evlilik bizimki diye. Meğer bu kocişi ile kendi arasındaki minik bir sırmış yaMadem evlisiniz, nıkahınız var, yaşadığınız şey normal, niye arkadaşınıza bile söylemiyorsunuz?
Dini nikah sizin gibiler gizli saklı cinsellik yaşasın diye uyduruktan yapılan bir şey değildir. İlan etmekte gerekir. Siz nikahlıyız diye kendinizi kandırın. Yaşadığınız şeyi ifşalanacak bir şey orak görün, aynen.
Dini nikahı ne sanıyorsunuz? Kimsenin bilmediği dini nikahta nikah değildir. Başkasıyla resmi nikahlı bir adamın dini nikahını hangi imam kıydı?bizim dini nikâhımız var. Eşiyle ayrılınca resmi nikah yapacağız hemen. Böyle bir çift daha vardı bizim gibi. Eşi boşanmaya yanaşmıyordu kibrisa gidip ikiz yaptılar. Onlara soracağım da soramıyorum ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.ilk eş vefat edince evlenebildiler
Çok eskiye dayalı olduğu için ispat edemez. Tamamen tesadüfen eşi olduğunu bilmeden bir grupta kadının muhabbeti dönünce öğrenmiş.
Çok safsın vallahi ahhahahahahahsKumalar aynı statüde olur. Adam ikisiyle de ilişkisini sürdürür. Ben onun tek eşiyim. Oburuyla görüşmüyor. Öbürü diye birşey yok
Sevgi dolu yuvaTabiii. Sonuçta adamın asıl karısı o, asıl evlilik onlarınki gibi olur ama bunu tek bilen ikisi.
İnsan kocasını neden saklar?ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.
Kocasi değilse saklarİnsan kocasını neden saklar?
Adam madem boşanmak istiyor,karısıyla anlaşma yoluna gitsin,ne istiyorsa versin kadına, sonuçta ihanet de var ortada..siz de gizli saklı işlerden kurtulursunuzEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Şşş kocası o agskdkdlflföfKocasi değilse saklar
Sevgi dolu ama saklı yuva. Saklı köy gibi.Sevgi dolu yuva
Kendi kendilerine karı kocacılık oynuyorlar katip, yaşları evcilik için biraz büyük amaSabahtan beri bi yukarı bi aşağı vurdu kendini yok o benim eşim yok asıl evlilik bizimki diye. Meğer bu kocişi ile kendi arasındaki minik bir sırmış ya
Bu nasil soru Allah askina , amh iniz dusukse yumurtalarinizi dondurun evlenince esinizden sperm alirlar dollerleer.Eşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Yoo. Şöyle olmuş. Cooook sonra bir sohbet ortamında öğrenmiş. Çok komik ama öyleNişanlıyken aldatılmış ama evlendikten sonra boşanmak aklına gelmiş ve kendide aldatmış
Baya zoruna gitmiş. Korkma ya belki eşin seni aldatmazYoo. Şöyle olmuş. Cooook sonra bir sohbet ortamında öğrenmiş. Çok komik ama öyle
Yoo neden korkayim ve zoruma gitisn burada sen kork sen ve sevgilin yasattiginizi yasayacaksiniz. Ayrıca o yaşında evli bile olsa bir talip bulmussan benim de şansım olur galibaBaya zoruna gitmiş. Korkma ya belki eşin seni aldatmaz
Çok var böyle köprüden önce son çıkışta dönen. Çoğu da ölsem dönmem diyenlerdi. Öyle gözlerinden ateş çıkara çıkara nefret kusandan korkacaksın zaten. Bu hala içinde bitirememiş demek oluyor.Gecenlerde kuzenim esini aldatmis ( kim bilir ne zamandir da ancak ortaya cikti). Esine dedik al donuna kadar al mustehak . Dava acildi bakti hersey elden gidecek döndu evine. (Keske eside kabul etmeseydi o ayri mevzu) Yani siz de tup bebek yapinca donerse evine cokta şok olmayin . Gecen sene de tanidik davaya 1 gun kala 2 senedir ayri yasadigi karisina donup ,cok pismanimcilik oynadi . Hani esiniz degil ya hazir olun , cocuk isine de hic girmeyin size degil de es kaza olursa çocuga olur olan
aminnnHer şeye de bir kılıfı var. Bu ne arsızlıkk?!!
Allahım uzak tutsun böylelerini ailemizden, eşimizden, dostumuzdan