- 12 Mart 2019
- 14.737
- 34.110
Hanımefendi siz önce evlenmeye çalısın sonra embriyo oluşup oluşmayacagını düşünün. Bak ne güzel babası cocuk büyümez diyosunuz nerden baksanız yanlıs bu işTamam da Babasız çocuk büyümez ki. Belki embriyo oluşmayacak belki oluşacak orası çok net değil
Evli adamdan cocuk yapma tiyolarımı bunlar8 folikül gayet iyi maaşallah.
Biraz kilonuz olmasi sorun değil aşırı kilo olmasın.
Siz yürüyüş yapın bol su için, testere dişli Aslan pençesi çayı için.
Spermlerde de sorun yoksa 6 ay dogal yolla deneyin, yumurtlama günlerinde birlikte olun.
bizim dini nikâhımız var. Eşiyle ayrılınca resmi nikah yapacağız hemen. Böyle bir çift daha vardı bizim gibi. Eşi boşanmaya yanaşmıyordu kibrisa gidip ikiz yaptılar. Onlara soracağım da soramıyorum ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.ilk eş vefat edince evlenebildilerNikah yoksa eş te olmuyor.
Siz onun ne ilk ne ikinci eşi değilsiniz.
O evlilik bitecek ama. Çok sürünse bile sadece biraz vakit kazanırEvli adamdan cocuk yapma tiyolarımı bunlar
Dini nikahla ayrılınca hak talep edemezsiniz bunu biliyorsunuz. Daha bişey diyemicem adam boşanmadan bu işi yapmayı düşünmeyin bence sizin için en güvenlisi bu olur. Dondurun yumurtalarınızıbizim dini nikâhımız var. Eşiyle ayrılınca resmi nikah yapacağız hemen. Böyle bir çift daha vardı bizim gibi. Eşi boşanmaya yanaşmıyordu kibrisa gidip ikiz yaptılar. Onlara soracağım da soramıyorum ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.ilk eş vefat edince evlenebildiler
İnşallah ne diyeyim.O evlilik bitecek ama. Çok sürünse bile sadece biraz vakit kazanır
Etik boyutu için girişmiş arkadaşlar ben hormonel kısmına el attım.Evli adamdan cocuk yapma tiyolarımı bunlar
Siz bu kadınla tanıştınız mı?O evlilik bitecek ama. Çok sürünse bile sadece biraz vakit kazanır
Gidin hemen arkadaş olun, iyi anlaşırsınız.bizim dini nikâhımız var. Eşiyle ayrılınca resmi nikah yapacağız hemen. Böyle bir çift daha vardı bizim gibi. Eşi boşanmaya yanaşmıyordu kibrisa gidip ikiz yaptılar. Onlara soracağım da soramıyorum ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.ilk eş vefat edince evlenebildiler
He ya he he .resmi nikah olmadan es olmaz.kandir kendinibizim dini nikâhımız var. Eşiyle ayrılınca resmi nikah yapacağız hemen. Böyle bir çift daha vardı bizim gibi. Eşi boşanmaya yanaşmıyordu kibrisa gidip ikiz yaptılar. Onlara soracağım da soramıyorum ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.ilk eş vefat edince evlenebildiler
Arkadaşız zatenGidin hemen arkadaş olun, iyi anlaşırsınız.
Ay neee, soru her yorumla daha da değişiyor.Arkadaşız zaten
İyi yapmışsınızEtik boyutu için girişmiş arkadaşlar ben hormonel kısmına el attım.
Dalgamı geliyorsunuz ama trol mü yoksaArkadaşız zaten
Bizce değil de sizce eşsiniz yaa neden ilişkinizi ifşa edemediniz.biz evliler eşlerimizi rahatlıkla ilan ediyoruz.sizin neyiniz eksik.he söyleyelim nikahınızbizim dini nikâhımız var. Eşiyle ayrılınca resmi nikah yapacağız hemen. Böyle bir çift daha vardı bizim gibi. Eşi boşanmaya yanaşmıyordu kibrisa gidip ikiz yaptılar. Onlara soracağım da soramıyorum ilişkimizi ifşa etmedik çünkü.ilk eş vefat edince evlenebildiler
Ablacım çocuğa nasıl bir hayat, nasıl bir gelecek sunmayı planlıyorsunuz? Sizce tek sorun merkezlerin izin verip vermemesi mi yoksa zaten başlı başına problem siz misiniz?Eşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Heee heeeeeeKadın istemediği için süren bir evlilik ama. Kötü niyetle insanları mahkum etmek ne kadar makul? Evlenince hayatimizi hibe etmiyoruz. Zorla elinde tutmak istediği şey bir insan. Onu istemeyen bir insan. Evlenirken iyi boşanırken neden kötü? Eşim hadi erkek arkadaşım diyeyim o kadar bilendi ki dünyadaki tüm kadınlar ölse, onunla yine de bir araya gelmem bir köşede ölüme yatarım diyor.
Şu yazdığınız şeyden sonra bence siz anne olmayın yazık yaimha edilir. Yapacak bir şey yok