ben kiralama kısmına takıldım,
bindallıyı giymenizi istiyorsa kendisi kiralamalı bence, insanlık hali yani herkes çat diye bindallı kiralayacak kadar extra parayı bulamayabilir veya o parayı oraya harcamak istemeyebilir...
eğer konu istememekse bence açık açık söyleyin,başkalarının özel günü için kendi özelinizden hayalininzden vazgeçmeyin
ikiside söz konusu
sonuçta düğün için zaten birşeyler takacağız veya hediye alacağız. birde bindallı kiralamak niye?
onu da geçtim istemiyorum da zaten.
benim bildiğim kadarıyla bindallı kiralanmıyor, sadece bazı gelinlikçiler, gelinliğin yanında veriyor geline, ödünç olarak, en azından benim dolaştığım mağazaların hepsinde bindallı kiralamıyoruz, ama gelinliğin yanında ödünç veriyoruz denilmişti. bende satın almak zorunda kalmıştım. arkadaşınızın nereden kiralamak istiyor? merak ettim :)Herkese selam arkadaşlar..
Düşünüp içinden çıkamadığım bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum.
1 mayısta çok yakın arkadaşımın kına gecesi olacak. Geçen gün çok yakın arkadaşları olarak bizimde o gece bindallı giymemizi istediğini söyledi. Bu fikir bana açıkcası garip geldi ama çok hevesliydi hevesini kırmamak adına birşey söylemedim. Salı günü toplaşıp bindallı kiralamaya gidilecekmiş.
Ben çok yakın arkadaşımda olsa başkasının kına gecesinde bindallı giymek istemiyorum. Gelinlik gibi birşey bu da bence. İlerde evlenirsem ben de kına gecemin olmasını istiyorum bende bindallı giymek istiyorum. Şimdi onun kına gecesi için giyersem kendiminkinin bir anlamı kalmayacak gibi geliyor.
İkinci bir mevzuda insanlara sizde bindallı kiralayacaksınız gibi bir emrivakide bulunması bana açıkcası çok itici geldi.
Bu durumdan arkadaşımı kırmadan nasıl kurtulabilirim bana yardım eder misiniz?
bizim burda kiralayan çok yer varmış hatta kartını almış arkadaşım bir kaç yerin.benim bildiğim kadarıyla bindallı kiralanmıyor, sadece bazı gelinlikçiler, gelinliğin yanında veriyor geline, ödünç olarak, en azından benim dolaştığım mağazaların hepsinde bindallı kiralamıyoruz, ama gelinliğin yanında ödünç veriyoruz denilmişti. bende satın almak zorunda kalmıştım. arkadaşınızın nereden kiralamak istiyor? merak ettim :)
nerede oturuyorsunuz? keşke bende sizin oradan yapsaydım alışverişi. boşu boşuna dolapta duruyor bindallımbizim burda kiralayan çok yer varmış hatta kartını almış arkadaşım bir kaç yerin.
eskişehirdeyiz biz canımnerede oturuyorsunuz? keşke bende sizin oradan yapsaydım alışverişi. boşu boşuna dolapta duruyor bindallım
İstanbul'da bulamadım maalesef kiralık bindallı arkadaşınız o yönden şanslıymış :) size gelince; durumunuzu uygun bir dille anlatıp, arkadaşınızı ikna edin. sonuçta içinize sinmeyen bir şeyi yapmak sizi mutlu etmez ve eminim arkadaşınız da mutsuz olmanızı istemez.eskişehirdeyiz biz canım
esnaf sarayı diye bir yer var burda.
orda gelinlik abiye bindallı kiralayan satan dükkanlar var
Herkese selam arkadaşlar..
Düşünüp içinden çıkamadığım bir durumu sizinle paylaşmak istiyorum.
1 mayısta çok yakın arkadaşımın kına gecesi olacak. Geçen gün çok yakın arkadaşları olarak bizimde o gece bindallı giymemizi istediğini söyledi. Bu fikir bana açıkcası garip geldi ama çok hevesliydi hevesini kırmamak adına birşey söylemedim. Salı günü toplaşıp bindallı kiralamaya gidilecekmiş.
Ben çok yakın arkadaşımda olsa başkasının kına gecesinde bindallı giymek istemiyorum. Gelinlik gibi birşey bu da bence. İlerde evlenirsem ben de kına gecemin olmasını istiyorum bende bindallı giymek istiyorum. Şimdi onun kına gecesi için giyersem kendiminkinin bir anlamı kalmayacak gibi geliyor.
İkinci bir mevzuda insanlara sizde bindallı kiralayacaksınız gibi bir emrivakide bulunması bana açıkcası çok itici geldi.
Bu durumdan arkadaşımı kırmadan nasıl kurtulabilirim bana yardım eder misiniz?
hic sen eglencene bak ne güzel 4 5 kız gıyın bindallılarınızı ohhh gelinide araya alın bı guzel oyanıyım selfi cekilin bunlar bi daha geri gelmez yaniE cok guzel bisey bu.keyfini cikarin.neden cok anlamlar yukleyip durursunuz su kiyafetlere..batil inanclara takilip durmayin.
yaa bi bindallı kiralamak 50 tl bisey kızlar yaa ne apartıınız beeeikiside söz konusuee
sonuçta düğün için zaten birşeyler takacağız veya hediye alacağız. birde bindallı kiralamak niye?
onu da geçtim istemiyorum da zaten.