dediğiniz gibi bi organizasyon yok. ayrıca düğün salonu evin bahçe gibi bir yerde de olmayacak. sokakta.gelinin nedimeleri seklinde bi organizasyon yapilacaktir belki.. bnm arkadasimin kinasinda da bindalli giyen kizlar etrafinda dans etmislerdi.. tek basina, kafaya gore bi kisi giyse sacma da; bunda bsy yok bence..
haklısınız. yakın arkadaşlarıma bindallı giydirmek istiyorum kiralasam giyer misiniz demek yerine sizde bindallı kiralayacaksınız dedi.Kiralasınlar sizde giyin aksi takdirde kesinlikle kiralamayın abes yani.
onlarda da mı var böyle bir adet :)İnşallah Arnavut veya Boşnak gelini olmazsınız o zaman..
onlarda da mı var böyle bir adet :)
dilooss nasılsın bildn mi beni :)Gelin daha özel oluyor tabii ki, yani kiyafeti, etrafindakiler daha az süslemeli oluyor... Görüntü olarakta hos oluyor acikcasi... Yani böyle bi istegi varsa kirmayin derim yakin arkadasinizi ve merak etmeyin, kendi kinanizla alakasi yok, anlami kaybolmaz yani...
anlattigin kadarina yorum yapiyorum
dediğiniz gibi bi organizasyon yok. ayrıca düğün salonu evin bahçe gibi bir yerde de olmayacak. sokakta.
Ayyy evet canim yaaa, sonradan dank ettidilooss nasılsın bildn mi beni :)
teşekkür ederim bu arada düşüncen için.
Bende trakyaliyim, annem cok israr etmisti, vallah ben giymedim... Tamam hos duruyor gercekten ama kendim giymek istememistim, eski zamanlari yasatmak gibi bisey o kadar önemsemedim... Ama icinde olanlar yapsin tabii ki...Trakyada göçmenlerde vs adettir bu.Gelin ve yakınları (genç olanlar) bembeyaz bindallı giyerler.Yani seni yakını olarak görmüş,bence giy.