Tercih etmiş zaten gördüm anladım. Kendimce anlam veremedim, acım büyük olduğu için taktir edersiniz ki sizin kadae mantıklı bakamıyorum. Adam için güzellik önemliyken, onun profilinde biri değilken ne bulmuş olabilir merak ediyorum dedim. Ne var bundaİyide bu seni ilgilendirmez ki .
Benim hayatımda da böyle durumlar oldu .
Benden sonra bunu bulmuş dediklerim oldu tabi ama yani sonuçta tercih etmiş banane o saatten sonra.
Kız güzel olsa banane çirkin olsa banane
Ben tercihi olmamışım mesela .
Anlam verilecek bir şey yok.
Erkeklerin neyi tercih edicegini bilemezsin ve güzellik emin ol son sıralarda olan bir özellik.
Aksine çok bakımlı makyajlı kadınlarla ciddi ilişkiler kurmak istemiyorlar böyle bir önyargı var .
Bir kadın cok iddialıysa anca kendi gibi birini bulacak öyle
Tabii gececek zaten, sizinki suan şok hali. Zamanla gececektir. Hayatta malesef boyle insanlarda var. Allah hep iyilerle karsilastirsin.Kesinlikle. Bunu da düşündüm, ama arkadaşlarım şahit çok daha özel bir şeydi. Enayi yerine koyulmak canımı yaktı.
Teşekkür ederim bundan sonra bu kadar üzüleceğimi sanmıyorum
Zengindir belki ne bilim .Tercih etmiş zaten gördüm anladım. Kendimce anlam veremedim, acım büyük olduğu için taktir edersiniz ki sizin kadae mantıklı bakamıyorum. Adam için güzellik önemliyken, onun profilinde biri değilken ne bulmuş olabilir merak ediyorum dedim. Ne var bunda
Valla vuracan tekmeyi.Sevgili gibiydik cümlesi bana çok absürt geliyor. Eğer bir erkeğin ciddi travmaları yoksa hayatının merkezine koymak istedikleri kadını öyle bir koyuyor ki ayağını yerden kesiyor. Gibisi falan kalmıyor. Keşke gibilere kanmasaydınız. Muhtemelen daha önce de varmış o kişi. Dışarda erkek çok salla.
Bu yollardan da geçtik yaşandı broValla vuracan tekmeyi.
Böyle belirsiz tıp korkutur beni.
Zaten kimse belirsiz kalamaz hayatımda bir kurtlanıp yıkarım ortalıgı
Öncesinde ciddi bir travması vardı evet. Aldatılma gibi uzun bir ilişkiden. Tabi bu yıllar önce olmuş ama ondan sonra ilişki yapmamış. Belki de bu bahaneydi ama samimi bir şekilde anlatmıştı. Bu diğer kızla da adını koydu mu bilmiyorum tabi. Sadece sürekli beraber olduklarını gördümSevgili gibiydik cümlesi bana çok absürt geliyor. Eğer bir erkeğin ciddi travmaları yoksa hayatının merkezine koymak istedikleri kadını öyle bir koyuyor ki ayağını yerden kesiyor. Gibisi falan kalmıyor. Keşke gibilere kanmasaydınız. Muhtemelen daha önce de varmış o kişi. Dışarda erkek çok salla.
Evet bu da yaşandı. Bir de daha önce aldatılma ya da böyle tercih edilme gibi bir şey yaşamamıştım. Bu da yaşandı. Ali cabbar gibi geziyorum ortalardaBu yollardan da geçtik yaşandı bro
Sekerim dur sen daha yeni baslıyorsunBu yollardan da geçtik yaşandı bro
Kesinlikle salakmış. Umarım bulur belasınıIyyy erkek milleti.
Yeminle nefret ettim.
Hepsi salak ya.
Yemin ettim ben artık sevmiyicemSekerim dur sen daha yeni baslıyorsun
Aman kızlar sallayın ya bu erkoları sevmeyin sevilince bunlar şaşırıyor
Sevme ya ne sevicen o kim.Yemin ettim ben artık sevmiyicem
Kesinlikle öyle. Hepsi ayrı sorunSevme ya ne sevicen o kim.
Bende eskiden anlamlandırmaya calışırdım ama yok yani erkolar da bir anlam yok .
Komplike gibi geliyor Hersey o dönem sonra bir bakıyorsun aslında bir şey yok .
Hayat kısa amann kime giderse gitsin.
Aşko yeter ki sevsinler travma mravma kalmıyor.Sevgili gibiydik cümlesi bana çok absürt geliyor. Eğer bir erkeğin ciddi travmaları yoksa hayatının merkezine koymak istedikleri kadını öyle bir koyuyor ki ayağını yerden kesiyor. Gibisi falan kalmıyor. Keşke gibilere kanmasaydınız. Muhtemelen daha önce de varmış o kişi. Dışarda erkek çok salla.
Konu ne inanın merak ediyorum. Enerjiyse enerjimiz çok iyi tutuyordu, anlaşmaksa anlaşıyorduk. Güldürmekse güldürüyordum. Cinsellikse ten uyumumuz çok güzeldi. Zor mu olmalıydım illa, sıkıntı mı çıkarmalıydım.seninle adını koymadığına göre bence o kadınla zaten ilişkisi vardı..
Ayrıca konu İnan güzellik falan değil .
İnanın hiçbir şeyle alakası yok. Kendinizde suç aramayı bırakın. Erkeklerde aşk böyle olmuyor, onlarda sevgi idealist. Neden gerekmiyor yani.Konu ne inanın merak ediyorum. Enerjiyse enerjimiz çok iyi tutuyordu, anlaşmaksa anlaşıyorduk. Güldürmekse güldürüyordum. Cinsellikse ten uyumumuz çok güzeldi. Zor mu olmalıydım illa, sıkıntı mı çıkarmalıydım.
Aklıma tek bir neden geliyor çok saçma ama. Bir gün iş yerinde bir olay yaşamıştı, bana anlattı çok canı sıkkındı. Bende o gün modumda değilim, istemsizce çok ilgili davranmadım konuya. Kötü olmuş dedim, tüm söyleyeceğin bu mu, çok ilgisiz davrandın dedi. Bunun ertesi günü benden uzaklaştı bitti sonra da.
Acaba diyorum bu olayda o kız yanında mı oldu, destek oldu.
Belki çok alakasız ya da saçma bilmiyorum, ama aklıma başka bir şey gelmiyor. Sebep buysa da zaten kendi bilir ben zaten hep yanındaydım y
Ay valla öyle .nerde fedakar iyi melek gibi kadın varsa hep eziliyor .Erkeklere hoşgeldiniz. O yırtınmalarınız boşunaydı. Nasıl kadınlar seviliyor tahmin edemezsiniz. Çıldırırsınız. O yüzden hayatınızı bir erkoya yaranarak harcamayın. Çünkü gider ağzına edeni baştacı yapar. Bunlar da böyle. Uğraşmayınca sevmiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?