Takıntı haline getirmeyin. Ayrıca kendinizi kıyaslayıp boşuna üzülmeyin. Karakteri bozuk birisi için üzülmeye değmez.4-5 ay süren bir ilişkim vardı. İlişkinin adı koyulmamıştı aslında sevgiliyiz dememiştik ama gayet de sevgili gibiydik. Bir anda hiç sebep yokken çıkıp gitti hayatımdan. Aylardır da sürekli bir neden aradım. Neden bitti neden diye, sürekli kendimi suçladım. Ama meğer benim hiç bir suçum yokmuş, başkası varmış hayatında. Tabi bu kişi için mi beni bıraktı yoksa, bu kişi yeni mi girdi hayatına bilmiyorum ama hayatında biri olduğunu öğrendim. Ama tahminlerim o yüzden bırakti.
Bunu görmem benim için iyi oldu aslında beynimde bitirdim. Sanırım bir kaç güne hatırlamiyicam. Çünkü başka birine giden birini sevemem.
Ama o kadar çok canım yandı ki. İster istemez onun da canı yansın istiyorum. Bende olmayıp onda olan ne vardı diye düşündüm. İnsan ister istemez kendini kıyaslıyor böyle durumlarda. Baktım ben çok daha güzelim, fiziğim çok daha güzel. Onu hep mutlu etmeye çalıştım, bir sorun çıkarmadım. Ne kadar değer verdiğimi hissettirdim. Onun için dış görünüş de önemliydi, hadi karakterine aşık oldu diyicem, insan birinin profilinden bile nasıl birini anlayabiliyor. Anladım ki ben kendimi çok aşağıda görüp boşuna suçlamışım. Meğer onlar benim kalitemde bile değilmiş.
Benim tam hayalindeki gibi biri olduğumu söylerdi birde, bir kaç özellik hariç tabi.
Ne oldu o zaman ne değişti de ona gitti anlamıyorum..
Ama mutlu olmasını istemiyorum, hep beni arasın istiyorum. Çünkü ben onun yüzünden aylarca mutsuzdum. Tam kendimi iyileştirdim derken bide bunu öğrendim. Bana en başında söyleseydi anlardım, bu kadar aylarca üzülmezdim. Başka biri var dese bile anlardım üzülürdüm ama geçerdi şimdiye kadar.
Belki saçma ama ahım çıksın istiyorum. Beni kandırdığı için, insan yerine koyup söylemediği için…
Siz kendi kendinize umutlanmissiniz sanirimsevgiliyiz dememiştik ama gayet de sevgili gibiydik. Bir anda hiç sebep yokken çıkıp gitti hayatımdan. Aylardır da sürekli bir neden aradım. Neden bitti neden diye, sürekli kendimi suçladım.
Kendi kendime umutlanmadım. Ne yaşadığımı biliyorum, haftanın 3-4 günü beraberdik. Umut verdi ki umutlandımSiz kendi kendinize umutlanmissiniz sanirim
Göreceli olamayacak kadar nesnel. Kendisini önceden de tanıyorum, onun istediği profilde hiç değil. Bu yüzden ne bulmuş merak ediyorum. Öyle biri olsa anlam verebilirdimBöyle seyler her kadının basına geliyor maalesef.
4-5 ay uzun bir sure flört için.
İlişkiye dönmüyorsa zaten adam için bir seceneksin.
Ben ondan güzelim falan da bu düşünceler de gereksiz güzellik göreceli.
Tercihi ondan yana olmus .
Şimdiye kadar takıntı yapmıştım sanırım. Ama iyi ki öğrendim de bitti artık benim için deTakıntı haline getirmeyin. Ayrıca kendinizi kıyaslayıp boşuna üzülmeyin. Karakteri bozuk birisi için üzülmeye değmez.
Kesinlikle. Bunu da düşündüm, ama arkadaşlarım şahit çok daha özel bir şeydi. Enayi yerine koyulmak canımı yaktı.Muhakkak ki ozel bir arkadaslikmi degilmi insan ayirt edebilir. Demekki sevgililik yolundaymissiniz en azından. Insani en cok enayi yerine konmak kotu hissettiriyor. Ben eski esim tarafindan aldatildigimda boyle hissetmistim. Kotu bi pskolpji. Belki sizden sonra tanimistir ve size soyleme cesaretini bulamamistir. Ama bu bile onun acizligini ve uzulmeye degmedigini gosterir. Tabii siz kendinize uzuluyorsunuz o ayri. Ama uzulmemeye calisin o kimki sizi uzebilsin. Erkekler cok hileci olabiliyor. Buda bir ders oldu deyin ve unutmaya calisin bu durumu. Cok gecmis olsun.
Ama sonrasinda aylarca iletisim kurmamissiniz ayrilmis oluyorsunuz yaniKendi kendime umutlanmadım. Ne yaşadığımı biliyorum, haftanın 3-4 günü beraberdik. Umut verdi ki umutlandım
İyide bu seni ilgilendirmez ki .Göreceli olamayacak kadar nesnel. Kendisini önceden de tanıyorum, onun istediği profilde hiç değil. Bu yüzden ne bulmuş merak ediyorum. Öyle biri olsa anlam verebilirdim
Evet farkındayım ayrılmıştık ama bana adam gibi bir açıklama yapmadı, hiç bir sebep yoktu. İki ay öncesine kadar mesaj attı. Yani aptal yerine koyduAma sonrasinda aylarca iletisim kurmamissiniz ayrilmis oluyorsunuz yani
Zaten hep öyle derler. Beğeniyormuş öylelerini, sizi kandırmış.Göreceli olamayacak kadar nesnel. Kendisini önceden de tanıyorum, onun istediği profilde hiç değil. Bu yüzden ne bulmuş merak ediyorum. Öyle biri olsa anlam verebilirdim
Baktım ben çok daha güzelim, fiziğim çok daha güzel. Onu hep mutlu etmeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?