Daha iyi anlıyorum, teşekkür ederimİnanın hiçbir şeyle alakası yok. Kendinizde suç aramayı bırakın. Erkeklerde aşk böyle olmuyor, onlarda sevgi idealist. Neden gerekmiyor yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyi anlıyorum, teşekkür ederimİnanın hiçbir şeyle alakası yok. Kendinizde suç aramayı bırakın. Erkeklerde aşk böyle olmuyor, onlarda sevgi idealist. Neden gerekmiyor yani.
Cevap burada zaten..Sanırım bir kaç güne hatırlamiyicam. Çünkü başka birine giden birini sevemem.
Yedikleri b.ktan kendilerinin de haberi yok çok da irdelememek lazım.Ay valla öyle .nerde fedakar iyi melek gibi kadın varsa hep eziliyor .
Sınırların olacak çekeceksin çizgiyi .
Göreceli olamayacak kadar nesnel. Kendisini önceden de tanıyorum, onun istediği profilde hiç değil. Bu yüzden ne bulmuş merak ediyorum. Öyle biri olsa anlam verebilirdim
AnladımKonu güzellik değil hala anlamadınız mı?
Tercih etmiş zaten gördüm anladım. Kendimce anlam veremedim, acım büyük olduğu için taktir edersiniz ki sizin kadae mantıklı bakamıyorum. Adam için güzellik önemliyken, onun profilinde biri değilken ne bulmuş olabilir merak ediyorum dedim. Ne var bunda
Sürekli o kadınla beraberlerse belki de evlilerdir. Adam sizinle görüştüğü zamanlarda evli falan olmasın.Öncesinde ciddi bir travması vardı evet. Aldatılma gibi uzun bir ilişkiden. Tabi bu yıllar önce olmuş ama ondan sonra ilişki yapmamış. Belki de bu bahaneydi ama samimi bir şekilde anlatmıştı. Bu diğer kızla da adını koydu mu bilmiyorum tabi. Sadece sürekli beraber olduklarını gördüm
Yok evli falan değil ben sürekli onda kalıyordum o evde değilken bile. Öncesinde de tanıyorum evli değil yaniSürekli o kadınla beraberlerse belki de evlilerdir. Adam sizinle görüştüğü zamanlarda evli falan olmasın.
İnşallah görürüm o günleri. Göreceğime de inanıyorum. Ama ben dönmem, hala çok seviyorum ama başka birine gitti bunu asla unutmamİnş sana geri döner de bu sefer sen istemezsin
Ya demek istediğim sorun çıkaran bir tip olmadım. Ota boka trip atan bişeyleri sorun eden değil de sorun varsa tatlı tatlı konuşan biri oldum.Gerçekten uyumluyduk, o da beni mutlu etti."onu hep mutlu etmeye çalıştım ve ona hiç sorun çıkarmadım". Bence neden sizi tercih etmediği bu cumlenizde gizli . Bu kadar uyumlu olmak iyi birşey değil .
Tamam bende onu demeye çalışıyorum. Fazlaca uyumlu olmuşsunuz kadın dediğimiz cins arıza çıkaran bir cinstir . Uyumlu olursanız siliklesirsiniz. He bu demek değil ki full çirkef olalım . Ama az biraz huysuzluk iyidir diri tutarYa demek istediğim sorun çıkaran bir tip olmadım. Ota boka trip atan bişeyleri sorun eden değil de sorun varsa tatlı tatlı konuşan biri oldum.Gerçekten uyumluyduk, o da beni mutlu etti.
Yok evli falan değil ben sürekli onda kalıyordum o evde değilken bile. Öncesinde de tanıyorum evli değil yani
Belki de öyledir. Ama görsün bakalım hangisi mutlu edicekTamam bende onu demeye çalışıyorum. Fazlaca uyumlu olmuşsunuz kadın dediğimiz cins arıza çıkaran bir cinstir . Uyumlu olursanız siliklesirsiniz. He bu demek değil ki full çirkef olalım . Ama az biraz huysuzluk iyidir diri tutar
Tamam demedik de, beni sevdiğini söylediOhooo ben de sandim ki gorusup konusuyorsunuz sadece. Cinsellik var, surekli adamin evinde kalma var hala bu adam size sevgilim dememişse friendswbenefits olayina girmişsiniz. Adam cinsellik ve vakit gecirmek için sizinleymiş zaten niye sasirdiniz baskasina gitmesine
Tamam demedik de, beni sevdiğini söyledi
Duyguları olduğunu da söyledi. Hareketleri de bu yöndeydi.
İlla ki demesi gerekiyordur belki ama boşuna ümitlenmedim demek istiyorum.Ee sevgilimsin demekten alikoyan neymiş madem kendisini? Imza atmiyor, sorumluluk almiyor agzindan cikacak bir kelimeyi sizden esirgeyip yok duygularim var bilmem ne evirip cevirip donduren ama sizinle her şeyi yaşayan tiplere kapilmayin boşuna. Aşik olan adam öyle bir sahip cikar ki duygularina asla "gibiyiz"lere yer birakmaz. Bunu bilirim bunu soylerim.
Ha sana asigim diye haykirip aldatanlar da var o ayri mevzu ama diyemeyenden en azindan beklentiniz olmasin.
bi "konu " yok benceKonu ne inanın merak ediyorum. Enerjiyse enerjimiz çok iyi tutuyordu, anlaşmaksa anlaşıyorduk. Güldürmekse güldürüyordum. Cinsellikse ten uyumumuz çok güzeldi. Zor mu olmalıydım illa, sıkıntı mı çıkarmalıydım.
Aklıma tek bir neden geliyor çok saçma ama. Bir gün iş yerinde bir olay yaşamıştı, bana anlattı çok canı sıkkındı. Bende o gün modumda değilim, istemsizce çok ilgili davranmadım konuya. Kötü olmuş dedim, tüm söyleyeceğin bu mu, çok ilgisiz davrandın dedi. Bunun ertesi günü benden uzaklaştı bitti sonra da.
Acaba diyorum bu olayda o kız yanında mı oldu, destek oldu.
Belki çok alakasız ya da saçma bilmiyorum, ama aklıma başka bir şey gelmiyor. Sebep buysa da zaten kendi bilir ben zaten hep yanındaydım y
4-5 aylık süren bir ilişkide halen biz sevgiliyiz diyemediyseniz zaten bu işin yurumeyecegini anlamış olmanız gerekiyordu.4-5 ay süren bir ilişkim vardı. İlişkinin adı koyulmamıştı aslında sevgiliyiz dememiştik ama gayet de sevgili gibiydik. Bir anda hiç sebep yokken çıkıp gitti hayatımdan. Aylardır da sürekli bir neden aradım. Neden bitti neden diye, sürekli kendimi suçladım. Ama meğer benim hiç bir suçum yokmuş, başkası varmış hayatında. Tabi bu kişi için mi beni bıraktı yoksa, bu kişi yeni mi girdi hayatına bilmiyorum ama hayatında biri olduğunu öğrendim. Ama tahminlerim o yüzden bırakti.
Bunu görmem benim için iyi oldu aslında beynimde bitirdim. Sanırım bir kaç güne hatırlamiyicam. Çünkü başka birine giden birini sevemem.
Ama o kadar çok canım yandı ki. İster istemez onun da canı yansın istiyorum. Bende olmayıp onda olan ne vardı diye düşündüm. İnsan ister istemez kendini kıyaslıyor böyle durumlarda. Baktım ben çok daha güzelim, fiziğim çok daha güzel. Onu hep mutlu etmeye çalıştım, bir sorun çıkarmadım. Ne kadar değer verdiğimi hissettirdim. Onun için dış görünüş de önemliydi, hadi karakterine aşık oldu diyicem, insan birinin profilinden bile nasıl birini anlayabiliyor. Anladım ki ben kendimi çok aşağıda görüp boşuna suçlamışım. Meğer onlar benim kalitemde bile değilmiş.
Benim tam hayalindeki gibi biri olduğumu söylerdi birde, bir kaç özellik hariç tabi.
Ne oldu o zaman ne değişti de ona gitti anlamıyorum..
Ama mutlu olmasını istemiyorum, hep beni arasın istiyorum. Çünkü ben onun yüzünden aylarca mutsuzdum. Tam kendimi iyileştirdim derken bide bunu öğrendim. Meğer aynı iş yerinden biri beraber işe gelip beraber gidiyorlar. Ben onun için ağlarken o onunla uyuyup onunla uyanıyormuş. 24 saat onunlaymış. Bana en başında söyleseydi anlardım, bu kadar aylarca üzülmezdim. Başka biri var dese bile anlardım üzülürdüm ama geçerdi şimdiye kadar.
Belki saçma ama ahım çıksın istiyorum. Beni kandırdığı için, insan yerine koyup söylemediği için…