• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkası varmış meğerse

bi "konu " yok bence
ihanette de belirsizliklerde de anlam aramaya çalışıyoruz ama beyhude
karakterle ilgili böyle şeyler
bide seni diğer kızla aldattı gibi kesin bi sonuç var mı elinde ?
bundan emin değilsen ihanete uğradım diye düşünme
ayrıca hatayı yanlış yerde arıyorsun senin hatan canı sıkkınken yanında olmaman değil
senin hatan sevgilin olmayan bi erkeğe sevgililik sunmuş olman
özellikle sevgili olmadan cinsellik yaşanıyosa erkeğin bunu romantik ilişkiye döndürme kafasına girmesi imkansız gibi bişi
Emin değilim ama bittiği dönemde o kız işe girdi. İlla ki o dönemlerde mi başldı bilmiyorum. Ondan sonra bana mesaj attı mesaj attığında da var mıydı yok muydu bilmiyorum. Ama beni kandırdığını biliyorum öyle ya da böyle ihanet etti
Diğer kızla aralarında ne olduğunu da bilmiyorum. Sadece sürekli beraberler. Belki onla da adını koymamıştır.

Son düzenleme:
Bunun çok güzel olmakla çok iyi olmakla hiçbir alakası yok. Her türlü kombinasyonunu yaşadım bu durumların.

Benim yıllarca yok saydığım, açıkça dünyada tek erkek kalsa bile onunla birlikte olma ihtimalim olmadığını söylediğim bir erkek 3 yıl aralıksız peşimden koştu. Ne iyi davranıyordum ne umut veriyordum, konuşmuyordum her yerden engellemiştim, yoluma çıksa yönümü değiştiriyordum. Şu an ki ilişkimin çok ciddi olduğunu anlayınca benden umudu anca kesti.

Burada insanın bunu yazması komik belki ama çok güzel olduğumu söylerler ve bu girdiğim her ortamda konuşulur. Ama üniversite zamanımda 1-2 ay bir flörtüm olmuştu aşkından 1 yıla yakın ölüp bittim kendi kendime. Arkadaşımın arkadaşıydı ve benimle ona aşık olduğum için dalga geçiyorlardı. Çocuk bir türlü beni sevemedi olmadı yani.

Şu anki sevgilimle çok uzun zamandır birlikteyiz kendisi de yakışıklı birisi ve bu sebeple yanında yöresinde hep çok kadın olmuş. Ailesi takıldığı kızları görünce bu kesin başımıza bir yıldırım düşürür diyorlarmış 😀 Genelde hep anlamsız tiplerle takılıyormuş ve hiç ciddi ilişki yapacağına kendisi de inanmıyormuş. Ta ki beni görene kadar. Ailesi hep diyor sen bizim kabul olmuş duamızsın diye 😀

Yani demem o ki sizin nasıl bir insan olduğunuzla alakalı olmayabiliyor bazı ilişkiler. Bu adam da böyle bir adam diyip yolunuza bakacaksınız. Bir gün hakettiğiniz sizi bulur emin olun. O zaman da iyi ki dersiniz 🙂 sizin hayatınızdayken başkasını hayatına aldığını düşündüğünüz bir adama kafa yormaya bile değmez.

Ben size şöyle söyleyeyim; kadınlar için sevgililik bir sonuçtur yani her şey iyi gidiyorsa sevgili olmak gereklidir süreç bu şekildedir, denenir bakılır sonra da okeyse sevgili olunur.

Erkekler içinse bir araçtır, yani yapamadığı şeyleri yapmak, aşamadığı sınırları aşmak, göremediği güzellikleri görmek için kullanacağı bir kavramdır. O nedenle zaten her istediğini yapan, her koşulda uyumlu olan, karşılık beklemeden cinsellik yaşayan, beraber uyuyan, uyanan ve bütün bunları sevgili olma gereği duymadan yapan bir kadınla sevgili olmak onlar için gereksiz olur.

Üstüne üstlük ben güzeldim, akıllıydım, zekiydim diyorsunuz. Sıradan bir erkek bu kadar iyi ama benden hiçbir şey beklemeden ne istesem yapıyor demek ki bunda bir sorun var diyip irite olur çünkü büyük çoğunluğu kendi aşağılık komplekslerinin esiri oluyor genelde..

Emin değilim ama bittiği dönemde o kız işe girdi. İlla ki o dönemlerde mi başldı bilmiyorum. Ondan sonra bana mesaj attı mesaj attığında da var mıydı yok muydu bilmiyorum. Ama beni kandırdığını biliyorum öyle ya da böyle ihanet etti
Diğer kızla aralarında ne olduğunu da bilmiyorum. Sadece sürekli beraberler. Belki onla da adını koymamıştır.
boş yere kendi kendini yeme diye söylüyorum
bilemezsin o kızla arasında ne var ne yok seninleykende onunla mıydı vs
elinde bi kanıt olmadan aldatıldım kafasına girmeni istemem
zaten aldatılman için sevgili olman gerekirdi siz değilmişsiniz
sizinki gibi ilişkiler bende yaşadım dönem dönem
böyle ilişkiler yaşarken durumun iyice farkında olarak yaşamak lazım beklentiye girmemek için
benim vardı mesela eskiden böyle takılmak cinsellik yanında anı yaşamak filan hoşuma giderdi
ama güvenilmez bi tipti ve hayatı çok sorunluydu ilişki sorumluluğu altına girip
anı yaşamak yerine hayatıma sevgilisi olarak devam etmek cazip gelmiyodu istemedim ilişki
hatta o bi kere istedi ama ben istemedim açık açıkta söyledim yani sen çapkının tekisin senle ilişki yaşanmaz dedim
çünkü bu tip ilişkilerde hesap soramazsın onunla neden görüştün diyemezsin
her an hayatlara bi başkası girebilir bişey yapamazsın

valla kızlar deneyim li biri olarak söylüyorum,atalarımız boşuna dememiş.S... yaranır diye.emin olun o kadar doğru bir söz ki.Erkeklerin üstüne gitmeyeceksin, bırakın onlar koşsun peşinizden .anca öyle yaranırsınız.

adam benden gittikten sonra kimin tuttuğuyla igilenmem ben sonuçta bitmiş , aldatmış vs vs diye düşünürsen kendini yer bitirirsin dışarda ne erkekler var oturup kimsenin yasını tutamam kendine yazık etme silkelen kalk.

Back