Başkalarını anne yapmak

Şu memeye bağlı olmasın şeysini de gelin bebekle uğraşıyor hizmetten geri kalıyor diye çıkarmışlardır kesin, hepsine cahillik dersin de bu bildiğin psikopatlık ya. İyi niyet değil kesinlikle.

Yahu mama diye bir şey var ya hani, koyuyorsun mamayı hastane çantasına şekeri düşmesin diye az az şırıngayla veriyorsun süt gelmeyince. Ne şekerli suyu orta çağda mı yaşıyor bu aile?

Allah göstermesin böyle insanalrla karşılaşmayın inşallah işt ebi doğu görevi
İçin gidicez bekliyoruz buraya kiracı koymamıza izin verseler çoktan çıkmıştık burdan

Pardon da siz kendi çocuğunuzu koruyamayacak kadar pısırık biri misiniz? Neden anne oldunuz? 3 aylık bebeğim var hadi bakalım biri yapsın şu anlattıklarınızın tek birini hadi bir denesinler? Bir tarafları yer mi? Anne dediğin kaplandır aslandır hayvan bile evladını koruyor siz köşede mi ağlayacaksınız? Zaten bu denli pasif biriyseniz yapmasaydınız anne olmasaydınız. Çocuğunuzu korumamak ne demek o adamı boşar hayatlarını cehenneme çeviririm bir denesinler bakalım. Suç onlar da değil sizde zaten yuh artık.

Yahu mama diye bir şey var ya hani, koyuyorsun mamayı hastane çantasına şekeri düşmesin diye az az şırıngayla veriyorsun süt gelmeyince. Ne şekerli suyu orta çağda mı yaşıyor bu aile?
mama götüreyimmi ekstra bu arada hastane veriyomuş mamayı

mama götüreyimmi ekstra bu arada hastane veriyomuş mamayı
Ne olur ne olmaz koyun siz yine de, sakın verdirmeyin şekerli su falan. Bebeğiniz doğunca daha iyi anlayacaksınız, savunmasız minicik olacak o daha, koruyun o tuhaf insanlardan lütfen eşiniz de sizi koruyamıyorsa onu da dehleyin anasını da

Bu kadar problemli insanlarla görüşmeyin.

Ne mecburiyetiniz var ki?

Kilitleyin kapınızı oturun.

Çocuğum doğdu da ben ağlıyorum mu dedim doğumdan sonra muhtemelen bu aile içind ebüyük bir kavga çıkacak ve ben gitmek durumunda kalıcam şimdiden kurtarabilir miyim diye buraya yazdım.

Yazdığınız her şeyi okudukça ben burada sinir oluyorum. Anneniz geliyo temizlik yapıyor kv de gelip sanki temizlikçi varmış gibi başında mı duruyor. Yardım etmiyorsa defolsun gitsin. Niye alıyorsunuz eve. Siz evde yokken nasıl evinize giriyorlar vermeyin anahtarınızı. Kv annene sen gidersin ben bakarım dediğinde sen diyemiyor musun hayır ben annemi istiyorum diye. Şaka gibi olay ya

Anladım sizin göbeğinizi iyi bağlamışlar, şimdi mık deseniz size ev verdik'e dönecek muhabbetin yönü. Ondan bi yere kadar hareket edebiliyorsunuz. Ama bu demek değil ki sizi sinir hastası etme hakları var bu demek değil ki el kadar bebenizin hayatı ile oynayabilirler. Canınız yansın istemiyorsanız sesinizi çıkaracaksınız. Doğurdu okuttu büyüttü işlerine de girmek istemiyorum ama patır patır üremeyi bilen zaten bu kadarını yapmak zorunda. Birileri birilerini dünyaya getirdi, boğazına ekmek koydu diye ben neden fatura ödüyorum ne alaka?

Çocuğum doğdu da ben ağlıyorum mu dedim doğumdan sonra muhtemelen bu aile içind ebüyük bir kavga çıkacak ve ben gitmek durumunda kalıcam şimdiden kurtarabilir miyim diye buraya yazdım.
Aslında şimdiden hayır yapmayacaksınız doktor ne derse ben ne istersem öyle olacak , bana annem yardımcı olacak diye tavrınızı koyarsanız, kabul etmeyecekseniz gelmeyebilirsiniz diye sınırınızı çizerseniz o kavgaya gerek kalmaz. Lohusa psikolojisi bebeğin bakımı derken bu insanların kavgasıyla mı uğraşmak istiyorsunuz gerçekten

Aslında bunların hepsinin suçlusu eşiniz. Kapıdan sokmam böyle insanları. Bu adamı da boşarım. Evi dağıtmak mağara kaçkını gibi davranmak Kv nin yaptıkları. Bunların hepsini eşin pasifliği yaptırıyor. Tek bir hamlede hepsini kapı dışında bırakabilir ama yapmıyor.
Bu insanlara bebeği göstermem cinnet geçirir yine yapmam.
Ama durun zaten bir doğum olsun bir de lohusalık eklensin üstüne mis. 3 ay geçti elime biri geçse duvardan duvara atarım kimse gık diyemez öyle bir sinir hali şimdiden laf esirgemeyin. Susarsanız beterini yaparlar

Karı koca bu kadar korkak ve pısırık oldukça bebeği elinizden alırlar siz de arada görmeye gidersiniz kv evine..... olmaz !! Saçma!!! demeyin sizde o potansiyel var kv ve çevresi yırtık .Kadın istediği gibi yetiştirir sizde anca vitrinden seyredersiniz.Hic bir şeyden korkmuyor koca sansürü yoksa böyle sinmiş bir şekilde evladınız üzerinde yapilan planları dinlemek hiç doğru değil.......

Kız sorma bu aileyi benim elime verseler şu 3.5 ayın stresini ne atarım var ya

Evet doğru zaten ben burayı istemedim bize alt katı verecekleri ama alt kat daha yeniydi diye ve aşagıya kendi indi bende başkasının kullandığı eve girmem dedim. Eşim varını yoğunu saatı bende yardımcı oldum. mimarlar geldi baştan çizdik odalar değişti mutfagı banyoyu taşıdık inanılmaz paralar harcadık. Eve giren herkes büyülenmiş gibi bakıyor kv diyoki keşked eo daireyi sana vermeseydim (evin eski halini görseniz göçebe) keşke keşke vermeseydi şimdiye evimizin kredisini ödemiştik ve çok iyi daireler alabiliyorduk. Şimdi bu ev gözümde hiç bişey isterse duvarları altın olsun.

Ben şeyi anlamadım niye ağzınız yokmuş gibi davranıyorsunuz? Böyle pısırık devam ederseniz kaynana size kese bile atar. Bu arada g*ğüs değil o, meme. Bebeği besleyen mucizevi bir organ. Sansürlemeye gerek yok.

Sessiz kalmayın kesinlikle sesinizi çıkarın. susarsanız daha beterlerini yaparlar. Siz sustukça tepenize çıkarlar hayatınıza daha da fazla müdahale ederler asla susmayın. bu benim hayatım benim çocuğum kimseyi istemiyorum kendi başımın çaresine bakarım diyin. ve inanın bakarsınız da. ben de bu çocuğu nasıl doğuracam nasıl bakacam diye ağlayıp sızlarken tek başıma çocuğuma daha iyi baktığımı farkettim. hem sizin psikolojiniz açısından hem de bebek için kesinlikle bu tip insanları hayatınızdan uzaklaştırın. isterse anneniz babanız bacınız olsun farketmez. hayatınıza müdahale edenleri silin gitsin ALlah aşkına milleti mutlu edecez diye kendimizi mutsuz ettik yıllarca. artık yeter diyin kırılan kırılsın küsen küssün. hiçte umrunuzda olmasın. Bu aileden de Allah kurtarsın.

Verdiyse de oğluna verdi evi, ben geline niyetlenip ev veren hiç görmedim. Oğluna ev verdi diye de bebeğinizin ağzına şekerli su basamasın, sizin mahreminize giremesin ne münasebet.

Haddini bil.senin yazdığın mesajı çevirip sana ısmarladım demekki sen oluyorsun terbiyesiz.sen git kocam beni tutuyir diye kendini avut.
Yavrum sen ne istiyorsun benim kocamdan niye böyle yapıyorsun?? niye haakret ediyorsun?? mesela tanımadığın bir insana neden bu kadar saldırıyorsun??. Ve ben yazarken eşimden bahsetmemiştim sen atladın kocanda kocan diye. Ee deidm eşim böyle biri değil ben yaşıyorum ya onunla tanıyorum hani. sen hala yok kendini avutuyorsun diye saldırıyorsun. Ne yapiyim şimdi durduk yere eşime gidip bir kadın sen beni savunmuyorsun diyo gel boşanıcaz mı diyim ne istiyorsun kaostan mı besleniyorsun ayrıca derdini gördüğün bir insana bu kadar saldırmak ahlak kurallarına terstir ayıp yani lütfen. ben sinirlensem ne kazanacaksın yada yazdığınla diyelim gözümden bir damla yaş düştü cebine ne giricek seni ne memnun edecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…