Başkalarını anne yapmak

Ama siz kabullenmişsiniz gibi duruyor. Sanki bunlara izin vermek zorundaymışsınız gibi yazmışsınız.
Yani gidip hır gür çıkarmıyorum. Ama konuşmayı kesiyorum bir görümcemle kavga ettim. Baya kalkıp saldırıcaktım. Yüzsüzlük zirve ya gelmiş hiç bişey yokmuş gibi konuşmaya çalışıyor konuşmuyorum hala saçma sapan doktor ne dedi. yüzüne küfür etsen ertesi gün seni mahalleye rezil eder sonraki gün sana kahvaltıya geleyim der. Böyle bir kepazelik yazdıklarım zaten uzun tepkileirmi yazmadım. Görümcemide dövmediğim için pişmanım. Şeytan ne ki yanında ben boşanayım diye elinden geleni ardına koymuyor. Anneme bile sataşıyorki annem adla kendini savunabilen kadın değil kadına teryesizlikler yaptı evime girip her yeri karıştırmış. En son annem gidince herkesin içinde rezil ettim dedim sen çok çabalıyorsun ama benden sana düşman olmaz kendi seviyende düşman bul şeytan felan da dedim oda ağladı bana saldırıcaktı eşim bu sefer girdi araya bagırdı ona
Tamam neden görüşüyorsunuz?

Gerekirse yüzyüze bakılmayacak hale getirecek kavga ederim yine de yaptırmam bunları. Ki aşırı sakin biriyimdir. Ne kadar pasifsiniz hayır ben yapacağım diyemiyor musunuz , o bebek size emanet bi zarar gelirse nasıl alacaksınız o sorumluluğu? Lütfen benim işime karışmayın istemiyorum kalmanızı diyin. Anneniz hayatta mı, o gelemeyecek mi

Ya sesinizi çıkarsanıza ben ortalığı ayağa kaldırırdım. He eşinizle aranız kötü olacak diye korkuyorsanız bassın gitsin annesinin evine.
Ne korkucam eşim yokkende ben vardım. Ben eşime kendimde diyorum herşeyden önce kendim gelirim ama o kadar büyük kalabalık bir ailenin içinde tekim ki kendi yanlışlarını bana doğru kabul ettirmeye çalışıyorlar ben de bu sefer evime kapandım görüşmüyorum ama bu dogum yaklaştıkça sürekli git şunu al bunu al diye konuşmaya başladılar. ben sırf bunlara masraf yapmamak için hastane odası süsletmeymiş Çikolataymış hiç birini yapmıyorum. Çünkü düşünsenize 100 kişilik hazırlık yapsanız 70 i bu çingeneler bide hiç biri bana senin bişeye ihtiyacın var mı diye sormuyorlar bile .

Ya hu burda sorun bende mi kadını tuttum heryerden engelledim dedim ki bir daha bana selam bile verme. Şeytan. diye yüzüne bağırdım. Mevlüt okunurken bizi barıştırmaya çalışıyorlar neymiş gidip öpecekmişim. Deidm ne sçamaşıyosunuz. Arkamı döndüm çıktım. Konuşmadıgım bu görümce kişisi gelmiş gecen sen doğumu nasıl yapıncan diye soruyo. Ben vermem gereken tepkiyi veriyorum ama kibarca şimdi muhtemelen doğumdan sonra beni delirticekler ben bu konuşmadığımla yaptıgım kavgayı diğerleriylede yapıp babamın evine dönücem. Çünkü şuanda ben görüşmüyorum onlarla evime gelip gitmeye başlayacaklar. Olayda böyle olacak

Allah aşkına ya nasıl bu kadar pasif olabiliyorsunuz? En basitinden annesi benim, ben nerede istersem orada yatırırım vs. diyemiyor musunuz? Okurken çıldırdım burada. Onların iğrençliği ayrı, sizin pasifliğiniz ayrı canımı sıktı. Kusura bakmayın ama eğer anneyseniz o bebeğe iyi bir yaşam sunmalısınız. Bu iğrenç kayın aileyle de düzgün bir yaşamı asla olamaz.
O küçük çocukları yaklaştırmayın mesela. Biri laf ederse de "diğer bebeklere yumruk attılar, benimkine de atmalarından korkuyorum, o yüzden biraz büyüyüp akıllandıktan sonra yaklaşabilirler ancak" deyin. Çekiniyorsanız bebeği onların yanında emzirmeyin, geçin odanıza. Her saçmalığa cevap yazamıcam ama kısaca ben olsam kıyameti koparırdım. Kimse kalkıp benim çocuğumu büyütme planları yapamaz, ne münasebet. Lütfen doğumdan önce herkesle kavga edip küsün. Bebeğiniz ancak bu şekilde huzurla büyüyebilir.

Aile apartmanında mı yaşıyorsunuz

Daha bebek doğmadan babanızın evine dönme kısmını düşünmeniz çok radikal bir karar değil mi? Evliliğiniz sağlam değil gibi görünüyor burdan. Ayrıca pasif agresifsiniz. Ya tepki vermiyor ya da dövmekten bahsediyorsunuz. Sizinde iletişim yollarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor.

Valla gerekiyorsa öyle yapın. Ne demek küçücük bebeğe çocuk yumruk attı delirdim okurken. Lütfen bebeğinizi koruyun ve yalnız bırakmayın onlarla, dediğim gibi gerekirse de yıkın ortalığı tabiri caizse. Ben olsam şu an hayır bunları ben nasıl istersem öyle yapacağız siz de gelmeyeceksiniz derdim.

Bi çılgınlık yapıp tavır mi koysan artık, bütün ipleri koparsan mesela yada en iyisi kendi annenin yanında doğum yapsan..ben iki doğum yaptım kaynanam hastaneye geldi bi saat durdu gitti bi daha aylar sonra görüştük küs olduğumuz için falan değil ben öyle istediğim için kendi annem geldi bir iki hafta durdu gitti evine sagolsun hiç stressiz güzel bir lohusalik geçirdim..

Lütfen aman küsmesin etmesin diye susma şu dönemde böyle bi insansın küsmesi en iyi yapacağı şey olur

Sizin gibi insanlara her şeyi en ince detayıyla mı anlatmak lazım kardeş azcık tahmin yürüt. Olaylar gelişirken elbetteki bazı tepkiler oluyor ama bu planlamalar konuşmala benim dışımda gelişip sonra mesela yanımdan geçerken söylenip gidiliyo bende hayır ben çok çocuk baktım korkmuyorumda kendim yapıcam dediğimde ertesi gün bu lafım köydeki akrabalara kadar gidiyo sonra bir şekilde laf arasında birinin gelini torununu kv dokundurtmamışta allah onu çarpmış kocasından boşanıp babasının evine gitmiş çocuğuda kv kalmış gibi laflar bende diyorumki İyi olmuş kız kurtulmuş ahhaha. Ama sabahın köründe evine gelip geceye kadar evinden çıkmayan insanları bi hayal et hangi birini nasıl kovabilirsin. Ki eşinin anne babası ablası yiğenelri

Yemin ediyorum hepiniz s. gidin diye avaz avaz bağırır konuyu komşuyu beri bakıtırım, herif kazara mık mı dedi, onu da veririm anasının koluna paldır küldür yaşamlarına devam ederler. Bu ne be kavaklıdere cin kabilesi gibi aile, bunları çok aradınız mı?

Annem de bunlardan korkuyo. annem gelecek zaten ben anneme yakın oturuyorum. Kadına sen gidersin ben kalırım diyolar sırf eşim için varya çok fenalar. hamileyim diye annem evime temizlğe geliyo kv kadının başında bekliyo geçen temizlik yaparken kadına dediki çekmeceleri açma Ve bizim ailemizde böyle şeyler çok ayıptır işte bir evde izinsiz çekmece açmak dolap açmak felan. yatak odasının tozunu alırken döndü kadına bunu dedi kadında son komidini siliyor ve asla bir yeri açıp bakmadı. kendisi ben evde yokken evime girip heryeri açıp inceliyo şimdi kamera takıcam bakalım ne yapacak. Evde heryere işaret koyuyoruz eşimle eve girmişmi diye.

Bi de belimde geçmek bilmeyen bir ağrı var doktor hanım onun da tanısını koyarsanız beni uğraştırmış olmazsınız teşekkürler.

Ya sessiz kalıyorsunuz ya döverim diyorsunuz . Orta yolu bulmanız lazım. Hayır diyip geçin , kim ne derse desin artık. Eşiniz de sizin yanınızda olduktan sonra onlar kapının dışında kalır.

Çok rahat koyarsın
Hatta eşini de kov

Anne babasına karşı eşini koruyamayan da evlenmesin ,erkeğim diye gezmesin

Alın bebeğinizi ya annenler bu eve girmeyecek yada ben bebeği annemlerde büyüteceğim diye söyleyin
Bişey yapmazsa boşanırsınız bunları çekmekten daha güzeldir emin olun

Kaynana bunları derken sen neden ağzını açamıyorsun? Kadının eline kukla olmuşsun. Biz ne yapalım

Bi de belimde geçmek bilmeyen bir ağrı var doktor hanım onun da tanısını koyarsanız beni uğraştırmış olmazsınız teşekkürler.

Ah canım neyseki hamilesin birşey demek istemem. Burada kestiğim ahkamların çeyreğini onlara kesebilseydin şuan başkalarını anne yaptığını düşünüyor olmazdın, kıyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…