Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi35 haftalık gebeyim. İlk hamileliğim. Doğum korkusu almış başını gitmiş ama benim daha büyük korkularım var. Aklımdan çıkmıyor ve sürekli ben bu çocugu doğurmayacagım diye dolanmaya başladım. Eşimin ailesinden korkuyorum. Onların yanında çocuk emzirmekten korkuyorum. Çünkü biliyorum g*ğüs bölgemi görüp gidip onu konuşacaklar bunun burası böyle şurası böyle diye. Doğuma gidilince ılık duş aldırıyorlarmış kaynanam şimdiden başladı ben gelip seni yıkayacağım diye ama bana kabus gibi geliyor..beni öyle görmesin ben yanlarında çorapsız bile duramıyorum ki ayaklarımı inceliyorlar ve o kadar rahatsız oluyorum ki. Normalde gayet açık biriydim buraya geldiğimden beri tesettürlü biri gibi giyiniyorum yanlarında taciz ediliyor gibi hissediyorum. Kv ve kızları planlar kurmuş bizim ev sıcak oluyo diye bebek kv de uyuyacakmış. Gelip beni sağıp bebeğe şekerli sütler verecekmiş bi kaç kere sarılık olmasın diye. “ Ben onu yedirip doyurucam kilo aldırıcam. Hergün yıkarım. Yok kafasını tülbentle sıkıcam başı güzel şekilli olacak gelip giydiricem.“ Reflü yatağı aldım görümcem gelmiş annem onu onda yatırmaz. Annem gelip orda kalacak zaten. Bebeğe şampuan aldım gecen görümcem diyoki annem yıkar bunlarla yok işte bez aldım sen göbek kordonuna dokunma annem değişecek 40 gün benimle kalacaklarmış. Sürekli benim çocuğa bakamayacağım ima ediyorlar ve yanlış ne varsa yapıyolar görümcemin bebeğinede kv baktı ağzındaki sakızı bile çocuğa veriyo bu benim için en rezil olay zaten.. sonra bu çocuğun dişleri niye çürüdü oluyo banada diyoki ağzımdaki kaşıkla görümcemin bebeğine yemek verecekmişim. Olmaz dedim benim vücudumdkai bakterileri bu çocuk nasıl kaldırsın. Kırk tane laf saydı ben hastalıklıymışım gibi oldu. Zaten sesten nefret eden bir insanım görümcelerimin bir sürü çocuğu var ve ben ömrü billah böyle çocuklar görmedim eve 15 dk lık uğrayıp gittiklerinde bile (wc ye giriyolar bişey bırakıyolar) o bişey bıraktıklarında mutlaka bi yerlere zarar verip gidiyolar sonradna fark ediyorum. Ör: saksılardaki toprkaları dökmek duvarları yazmak halıları boyamak bazı eşyaları kırıp dökmek çizmek en son buz dolabım boydan boya çizildi mesela. kv diyoki o çocuk onu yapmaz en son eşim delirdi ben mi
Çizdim burayı hepiniz burdaydınız gördünğz o elinde taşla bişeyler yapıyordu burda dedi. Suçu arkamdan bana atıyorlar telefonumu çocuk bozdu onunda suçunu bana attılar herkes görmesine rağmen. Diyolarki sabahları çocuğumu sana bırakayım sen duşunu felan alırsın o bebeğe bakar. ama çocuğunu ben tek başına bir odada bırakamıyorum en kötü inadıma gidip camları yalıyor. Perdelere yediklerini sürüyor ben ne yapıcaam??? Ve bebeğe zarar veren çocuklar görümcemin beneği yeni doğdugund abu çocuklardna biri 40 günlük beneğin karnına yumruk attı. Biri uyuyan bebeğin suratının ortasına yumrugu indirdi ben oturdum ağladım. Çocukların annesi küsmesin diye de çocuklara hiç bişey demiyolar ama ben kendimi tutamam döverim. O bebek orda son nefesini veriyor sandım. Hiç korkmuyor böyle şeyleri normal karşılıyorlar
Pısırık işte arkadaşım, sen sadece kabul etmek istemiyorsun. Git eşinle kavga et demiyoruzki . Benim eşim de öyleydi. Herkesin her şeyine dikkat eden adam annesi bebeğimi dudağından öperken havaya bakıyordu, kör, sağır zannedersin. Ben çocuğumu alıp tepki verirdim. O öyle izlerdi. Derdi ki, sen konuştun, uyardın ben gerek duymadım. Sonra arar konuşurum. En son beni yüz göz etme ya konuş şunlara ya da ben ağır konuşur ipleri koparırım, seni de orda bırakırım, dedim diye dikkat etmeye başladı. O da benden değil küsersek işine gelmez diye yani. Erkeklere o rahatlığı vermiceksin. Ben hep beklerdim ki kendi anlasın ama nafile. Mesele çocuk oldu mu babanı tanımayacaksın. Kim bunlar? Çok mu önemliler?adama dönüp sorarla rbir sayfalık bir yazıdan eşimin pısırık oldugunu nerenizden çıkardınız pardon nerden çıkardınız ???
Okurken cinnet geçirdim. Seninde bi temizinden cinnet geçirip acil o ortamdan uzaklaşman lazım.35 haftalık gebeyim. İlk hamileliğim. Doğum korkusu almış başını gitmiş ama benim daha büyük korkularım var. Aklımdan çıkmıyor ve sürekli ben bu çocugu doğurmayacagım diye dolanmaya başladım. Eşimin ailesinden korkuyorum. Onların yanında çocuk emzirmekten korkuyorum. Çünkü biliyorum g*ğüs bölgemi görüp gidip onu konuşacaklar bunun burası böyle şurası böyle diye. Doğuma gidilince ılık duş aldırıyorlarmış kaynanam şimdiden başladı ben gelip seni yıkayacağım diye ama bana kabus gibi geliyor..beni öyle görmesin ben yanlarında çorapsız bile duramıyorum ki ayaklarımı inceliyorlar ve o kadar rahatsız oluyorum ki. Normalde gayet açık biriydim buraya geldiğimden beri tesettürlü biri gibi giyiniyorum yanlarında taciz ediliyor gibi hissediyorum. Kv ve kızları planlar kurmuş bizim ev sıcak oluyo diye bebek kv de uyuyacakmış. Gelip beni sağıp bebeğe şekerli sütler verecekmiş bi kaç kere sarılık olmasın diye. “ Ben onu yedirip doyurucam kilo aldırıcam. Hergün yıkarım. Yok kafasını tülbentle sıkıcam başı güzel şekilli olacak gelip giydiricem.“ Reflü yatağı aldım görümcem gelmiş annem onu onda yatırmaz. Annem gelip orda kalacak zaten. Bebeğe şampuan aldım gecen görümcem diyoki annem yıkar bunlarla yok işte bez aldım sen göbek kordonuna dokunma annem değişecek 40 gün benimle kalacaklarmış. Sürekli benim çocuğa bakamayacağım ima ediyorlar ve yanlış ne varsa yapıyolar görümcemin bebeğinede kv baktı ağzındaki sakızı bile çocuğa veriyo bu benim için en rezil olay zaten.. sonra bu çocuğun dişleri niye çürüdü oluyo banada diyoki ağzımdaki kaşıkla görümcemin bebeğine yemek verecekmişim. Olmaz dedim benim vücudumdkai bakterileri bu çocuk nasıl kaldırsın. Kırk tane laf saydı ben hastalıklıymışım gibi oldu. Zaten sesten nefret eden bir insanım görümcelerimin bir sürü çocuğu var ve ben ömrü billah böyle çocuklar görmedim eve 15 dk lık uğrayıp gittiklerinde bile (wc ye giriyolar bişey bırakıyolar) o bişey bıraktıklarında mutlaka bi yerlere zarar verip gidiyolar sonradna fark ediyorum. Ör: saksılardaki toprkaları dökmek duvarları yazmak halıları boyamak bazı eşyaları kırıp dökmek çizmek en son buz dolabım boydan boya çizildi mesela. kv diyoki o çocuk onu yapmaz en son eşim delirdi ben mi
Çizdim burayı hepiniz burdaydınız gördünğz o elinde taşla bişeyler yapıyordu burda dedi. Suçu arkamdan bana atıyorlar telefonumu çocuk bozdu onunda suçunu bana attılar herkes görmesine rağmen. Diyolarki sabahları çocuğumu sana bırakayım sen duşunu felan alırsın o bebeğe bakar. ama çocuğunu ben tek başına bir odada bırakamıyorum en kötü inadıma gidip camları yalıyor. Perdelere yediklerini sürüyor ben ne yapıcaam??? Ve bebeğe zarar veren çocuklar görümcemin beneği yeni doğdugund abu çocuklardna biri 40 günlük beneğin karnına yumruk attı. Biri uyuyan bebeğin suratının ortasına yumrugu indirdi ben oturdum ağladım. Çocukların annesi küsmesin diye de çocuklara hiç bişey demiyolar ama ben kendimi tutamam döverim. O bebek orda son nefesini veriyor sandım. Hiç korkmuyor böyle şeyleri normal karşılıyorlar
Ben boşanmaktan korkmuyorum ki ama eşimle boşanmam için annesi ve ablaları yeterli bir sebep mi sizce. Bunu soruyorum. Çoğu zaman yeterli geliyor gözüme sonra bakıyorum biz neleri neleri aştık maddi manevi nelerin süteisndne geldikte bu eve girdik bunları neden sevindireyim diyorum. Eşim bana her tartıştıgımızda derki ne ben sensiz ne sen bensiz yaşarsın. Biz birbirmiz içiniz halledicem şöyle olucak böyle olucak çabalıyorda ama bir tarafta her geçen gün daha ileri giden ailesi var birde asıl beni delirten bir haftadır hepsi bana çok iyi davrnaıyor hiç bişey olmamış gibi yedi yirmidört peşimdeler samimiymişiz gibi iyice deliriyorum bu duruma ne gerek var biz sizle zaten zamanında büyük tartışmalar yaşamışız az seviyenizi bilin dimi. Cevap vermiyorum konuşmuyorum duymamazlıktan geliyorum. Ama fark ettim kendi içlerinde de öyleler büyük kavgalar edip akşamınd bişey olmamış gibi takılıyorlar. Çok garip bence birbirleirnin kuyularını kazıyorlar sonra iki gün geçmeden can kurbanlarDemekki kayınvalide padişah evlenirken hiç sorgulamadinizmi eşe dair tek kelime yok konuda iç dokmussunuz heralde valla susup oturacaksiniz yada bosatir sizi kayınvalide ve gorumceniz .Çekip çekip durmanın sonu budur sinir olmak hasta olmak takıintili olmak haklida olsanız yapacak birşey yok bu evlilikte hiç gaz vermiyorum sonra sizi dinledim bosaniyoruz olur
Aileme söylemedim. Çünkü büyük kavgalar çıkar diye korktum başta sonralarıda saçmalığın daniskası her olay oldugunda bir cenazemiz vardı babam bütün aileisni kaybetti artık hali kalmadı bend eonun yanında çok mutluyum çok iyiyim diyorum. Annemde hastanelerde sürekli tedavi görüyor bir hastalığı var bir senedir araştırılıyor bulunamadı kan kaybediyor peşine geziyoruz. Hani ben gidip hiç demedim bana eziyet ediyorlar. Kız kardşeime anlatıyorum oda anlamıyor boşver diyip geçiyo dinlemez bile ergen kafası sadece gezmeye çalışıyorSizin aileniz bir sahibiniz filan yokmu ?
Ben evime klima taktırıcam evim sıcak olmaz benim yanımd aıyuyacak diyor. Ne alaka saçma sapan konuşmayın diyor anasıda bu erkek anlamaz diyor. Zaten ogluyla laf dalaşına girmez anasıBen eşinizin sizin tarafinizda olduğunu düşünmüyorum öyle olsa eşim şunu dedi kızkardeşinie diye birşey yazarsınız.Anne ve kızkardeş bu kadar çok konuşabiliyor sa o eş size ya sus ya git der
Eşimle bunalrı konuştum sen gel sen yıka utanıyorum diyorum başka yabancı insan olsa utanmam çekinmem ama heryerinizi inceleyen teşhirci bir insan düşünün kolunuzun gözükmesinden çekinirsiniz ya o hesap eşim diyo zaten ben yapıcam ben gelicemde o hengamede ne ederler bilmiyorumEsinle doktora git ve onların normal karsiladigi her seyi (şekerli su gerizrkaliligi dahil) esinin yaninda doktora sor. O bizzat doktordan duysun. O hadsiz ve cahil kadina da çocuğuna senin bakacagini onun seni yıkamasini istemediğini, mahremiyet diye bir sey oldugunu onun yanindq rahat hissetmeyecegini acik açık soyleyeceksin. Benim cocuguma sekerli su verecek kadını ben kapidan iceri sokmam. Ilk 40 gun yaninda kalmasını iatemeidigni de açıkça söyle. Bunun için cirkeflik yaparsa da o benim cocugum ve benim kurallarimla büyüyecek... De. Daha da anlamazsa bana gönder ben onu parcalayayim
Nasıl ya... Hepsini okumadım ama onlat bu planları kurarken siz niye birşey demiyorsunuz? Bebeğin yeri evidir. Doğacak ve evine gelecek. Kayınvalidengiller de arada bebek görmeye gelip gidecekler.35 haftalık gebeyim. İlk hamileliğim. Doğum korkusu almış başını gitmiş ama benim daha büyük korkularım var. Aklımdan çıkmıyor ve sürekli ben bu çocugu doğurmayacagım diye dolanmaya başladım. Eşimin ailesinden korkuyorum. Onların yanında çocuk emzirmekten korkuyorum. Çünkü biliyorum g*ğüs bölgemi görüp gidip onu konuşacaklar bunun burası böyle şurası böyle diye. Doğuma gidilince ılık duş aldırıyorlarmış kaynanam şimdiden başladı ben gelip seni yıkayacağım diye ama bana kabus gibi geliyor..beni öyle görmesin ben yanlarında çorapsız bile duramıyorum ki ayaklarımı inceliyorlar ve o kadar rahatsız oluyorum ki. Normalde gayet açık biriydim buraya geldiğimden beri tesettürlü biri gibi giyiniyorum yanlarında taciz ediliyor gibi hissediyorum. Kv ve kızları planlar kurmuş bizim ev sıcak oluyo diye bebek kv de uyuyacakmış. Gelip beni sağıp bebeğe şekerli sütler verecekmiş bi kaç kere sarılık olmasın diye. “ Ben onu yedirip doyurucam kilo aldırıcam. Hergün yıkarım. Yok kafasını tülbentle sıkıcam başı güzel şekilli olacak gelip giydiricem.“ Reflü yatağı aldım görümcem gelmiş annem onu onda yatırmaz. Annem gelip orda kalacak zaten. Bebeğe şampuan aldım gecen görümcem diyoki annem yıkar bunlarla yok işte bez aldım sen göbek kordonuna dokunma annem değişecek 40 gün benimle kalacaklarmış. Sürekli benim çocuğa bakamayacağım ima ediyorlar ve yanlış ne varsa yapıyolar görümcemin bebeğinede kv baktı ağzındaki sakızı bile çocuğa veriyo bu benim için en rezil olay zaten.. sonra bu çocuğun dişleri niye çürüdü oluyo banada diyoki ağzımdaki kaşıkla görümcemin bebeğine yemek verecekmişim. Olmaz dedim benim vücudumdkai bakterileri bu çocuk nasıl kaldırsın. Kırk tane laf saydı ben hastalıklıymışım gibi oldu. Zaten sesten nefret eden bir insanım görümcelerimin bir sürü çocuğu var ve ben ömrü billah böyle çocuklar görmedim eve 15 dk lık uğrayıp gittiklerinde bile (wc ye giriyolar bişey bırakıyolar) o bişey bıraktıklarında mutlaka bi yerlere zarar verip gidiyolar sonradna fark ediyorum. Ör: saksılardaki toprkaları dökmek duvarları yazmak halıları boyamak bazı eşyaları kırıp dökmek çizmek en son buz dolabım boydan boya çizildi mesela. kv diyoki o çocuk onu yapmaz en son eşim delirdi ben mi
Sevgili konu sahibi boşanmaktan korkuyorsun diye düşünmedim.Sadece diyorumki hani eşiniz diyormuş ya halledicez.Hani diyorsunuz ya onlarimi sevindireyim.Birde diyorsunuz ya ben sinir oluyorum.Dediklerinizi geçiyorum yaptıklarınıza bakıyorum sinir olup içine atıp oturan siz .Sadece konuşup aksiyon almayıp sizi idare etmeye ne sis ne kebap yansın davranan eşiniz.Tablo bu.O zaman esinizi alıp karşınıza buraya yazdıklarınızı usturuplu bir dille anlatıp dayanamıyorum deyin bakalım ne yapacak . Dedikleri önemsiz sizin bu halınızı görmüyormu hamile halinizle görüyor biliyor fakat birşey yapmıyorBen boşanmaktan korkmuyorum ki ama eşimle boşanmam için annesi ve ablaları yeterli bir sebep mi sizce. Bunu soruyorum. Çoğu zaman yeterli geliyor gözüme sonra bakıyorum biz neleri neleri aştık maddi manevi nelerin süteisndne geldikte bu eve girdik bunları neden sevindireyim diyorum. Eşim bana her tartıştıgımızda derki ne ben sensiz ne sen bensiz yaşarsın. Biz birbirmiz içiniz halledicem şöyle olucak böyle olucak çabalıyorda ama bir tarafta her geçen gün daha ileri giden ailesi var birde asıl beni delirten bir haftadır hepsi bana çok iyi davrnaıyor hiç bişey olmamış gibi yedi yirmidört peşimdeler samimiymişiz gibi iyice deliriyorum bu duruma ne gerek var biz sizle zaten zamanında büyük tartışmalar yaşamışız az seviyenizi bilin dimi. Cevap vermiyorum konuşmuyorum duymamazlıktan geliyorum. Ama fark ettim kendi içlerinde de öyleler büyük kavgalar edip akşamınd bişey olmamış gibi takılıyorlar. Çok garip bence birbirleirnin kuyularını kazıyorlar sonra iki gün geçmeden can kurbanlar
Gelecek ama bunlar o kadar kalablıkki görümcemin dogumunda gördüm . Hasta odasında beş altı çocuk. Çocuklar meyvesularını yerlere dökmüş biri sondayı eline almış bu ne diye sallıyo. Görümcemin kendi görümcesi gelmişti kadını kovmaktan beter ettiler kadında kalktı gitti. Oda 500t otobüsü gibi ben gidelim diyorum herkes oturun diyo bi çocuk bebeğin yattıgı puseti odanın içinde koştura koştura sürüyor. Çok korkunç bir ortamdı özel hastanede ziyaretçi sayısına bkmazsızın kabul ettikleri için devlette dogurmak istiyorum. Allahım başıma bu gelmesin diye hergün dua ediyorum ama şimdiden araç ayarlamaya çalışıyolar hastaneye gelmek için. Biz sizle geliriz felan hepsi ben kalırım diyo.herşeyi bu kadar kabul ettiğinize göre size yazabilecek bişey yok maalesef ki
ya cinnet geçirip ortalığı yıkacak ve kimseyi sokmayacaksınız hiçbişeyinize
ya da çekeceksiniz böyle
anneniz gelmeyecek mi doğumunuza?
Normal mi, sezeryan mi olacak? Normal ise kendin bile yikanabilirsin. Normal dogumdan sonra ayaga kalkma süresi daha kisa. Sezeryan ise adi adi üstünde ameliyat ve bir gun sonra banyo yaparken kalkip banyo yapip giyinemezsin. O yuzden sezeryan ise esin gelsin. O olmazsa annen. Ama kayinvaliden asla. Benimki de teklif etmisti. Hemsireler yikasin gerekirse ama kv olmaz demistim. Ki benim kv iyi niyetlidir ama beni o sekilde gormesini istememEşimle bunalrı konuştum sen gel sen yıka utanıyorum diyorum başka yabancı insan olsa utanmam çekinmem ama heryerinizi inceleyen teşhirci bir insan düşünün kolunuzun gözükmesinden çekinirsiniz ya o hesap eşim diyo zaten ben yapıcam ben gelicemde o hengamede ne ederler bilmiyorum
Odanda kalabalik istemedigini soyleyeceksin. Cocugun ne isi var dogum odasinda? Esin ve annen yeterli. Ne görgüsüz insanlar. Bunu net soylemezsen ileride cok sorun yaşarsınGelecek ama bunlar o kadar kalablıkki görümcemin dogumunda gördüm . Hasta odasında beş altı çocuk. Çocuklar meyvesularını yerlere dökmüş biri sondayı eline almış bu ne diye sallıyo. Görümcemin kendi görümcesi gelmişti kadını kovmaktan beter ettiler kadında kalktı gitti. Oda 500t otobüsü gibi ben gidelim diyorum herkes oturun diyo bi çocuk bebeğin yattıgı puseti odanın içinde koştura koştura sürüyor. Çok korkunç bir ortamdı özel hastanede ziyaretçi sayısına bkmazsızın kabul ettikleri için devlette dogurmak istiyorum. Allahım başıma bu gelmesin diye hergün dua ediyorum ama şimdiden araç ayarlamaya çalışıyolar hastaneye gelmek için. Biz sizle geliriz felan hepsi ben kalırım diyo.
Ya ben ne yaptım bu güne kadar hiç biriyle konuşmadım şu son bir hafta işte nstye gidecektim bunlar bu doguruyor dedi ve hepsi başıma üşüştü ben hiç biirnin evine dahi girmiyordum konuşmuyordum hani deidmki küsersem gelmezler bu sefer gece yarısı evime gelmeye başladılar. Valla hani arsızın yüzüne tükürsen yarabbi şükür der. Geçen kv görümcesiyle kavga etti ama nirbrileirne girdiler yalancı diye bagırıyolar. Akşamında beraber ekmek pişirip yediler agzım açık kaldı.Sevgili konu sahibi boşanmaktan korkuyorsun diye düşünmedim.Sadece diyorumki hani eşiniz diyormuş ya halledicez.Hani diyorsunuz ya onlarimi sevindireyim.Birde diyorsunuz ya ben sinir oluyorum.Dediklerinizi geçiyorum yaptıklarınıza bakıyorum sinir olup içine atıp oturan siz .Sadece konuşup aksiyon almayıp sizi idare etmeye ne sis ne kebap yansın davranan eşiniz.Tablo bu.O zaman esinizi alıp karşınıza buraya yazdıklarınızı usturuplu bir dille anlatıp dayanamıyorum deyin bakalım ne yapacak . Dedikleri önemsiz sizin bu halınızı görmüyormu hamile halinizle görüyor biliyor fakat birşey yapmıyor