Başkalarını anne yapmak

Bak senden intikam almak istiyorlar işte bu şekilde . Kadın kadının kurdudur bu ülkede . Geleneksel yaşamlarında sen onların ezikledigi kişi olmaliydin tam olarak basaramamislar. Seni nasıl vurabilirlee cocugunla çok iyi biliyorlar. Sende şimdiden yenik başlamışsın sebep ne ? Dünyaya getirdigin anda senin ve çocuğunun yolculuğu başlayacak . Erkeklerden alamadığı hırsları senden almalarına izin verme. Sakin , kendine güvenli ve kararlı dur. Gerekirse cirkefleseceksin

Ya hala yok kavga ediyor yok dövüş ediyor yok had bildiriyor diye sayıyorsunuz. Anladık zaten evet iyi öğrenmiş kavgayı çıktığı yerden, onu yapabiliyor. Marifet kendi yanınızda iken değil kendi yokken de sizi saydırabilmek. Bu da anca mesafe ile olur. Kavga dövüş edip sonra anam da anam diye döndükten sonra bir anlamı yok, bu döngü bitmeyecek. Onun anası onun ailesi olduğu için ona koymaz, ama siz bu gidişle deli olursunuz.

Ben ne okudum ya bismillahirrahmannirrahim bunlar deccal mi nasıl yaratıklar ya nolur eşinizin bunların farkında olup önüne geçmeye çalıştığını söyleyin. Kavgaysa kavga benim doğuracağım çocuğa gelip BM’yle yapacağız şöyle yapacağız diyecek ne münasebet ya ne münasebet nolur kendinizi ezdirmeyin uzaklaştırın siz şimdi bile lohusa sayılırsınız bunları nasıl söyleyebiliyorlar. Sizi niye inceliyorlar o çocuk camı niye yalıyor allahım sakızı nasıl çocuğun ağzına veriyor bunlar nasıl aile nasıl canlılar

Bebeğinizin hayatı söz konusuysa mecbursunuz dik durmaya. Kavgaysa kavga, tartışmaysa tartışma, yoluşmaya kadar giderse yoluşma. Ağzından çıkarıp çocuğa verme derken?? Sizin bu bebeği bir saniye gözünüzün önünden ayırmamanız gerekirken millet ne ara ağzından çıkarıp vericek? Çocuğu alıp götürürüz dediklerini şimdiden kabullendiniz mi? Çocuk sizin, siz doğuruyorsunuz. Görümcem ve eşi doktor. Doğum yaptığında eşi dudağında uçuk olduğu için 1 hafta maskeyle gezdi evde, bebeği de kucağına almadı siz ağızdan ağıza yemek diyorsunuz. Yetişkinin ağzındaki bakteri de bebeğinizi öldürebilir. Hiç mi diş çürüğü kötü koku yapan bakteri yok bu cahillerde?

Israrla kocamdan şikayetim yok diyorsunuz, bu insanlar kimden alıyor bu cesareti, komşudan mı? Sert bir cümlesi hatta cümleye gerek yok tek bir lafı yeter bunları susturmaya. Yeni doğmuş bebek o kadar küçük narin ve savunmasız oluyor ki kucağınızda tuttuğunuzu anlamıyorsunuz. Kaynana kolundan görümce bacağından çekecek, kocanız da dışlanmamak için sessiz mi kalacak? Sadece sizin canınız yüreğiniz yanar, ağlarsa ana ağlar. Onlar da Allah verdi Allah aldı der gözyaşı bile dökmez. Lütfen üslubunuza ve cevaplarınıza dikkat edin. Çoğumuz anneyiz ve zorluklara göğüs gererek büyütüyoruz çocuklarımızı. Kocanız benim kocam olsa yere batsın senin kocalığın babalığın derim. Annesinin kardeşlerinin dedikleri yenilir yutulur şeyler değil. Asıl bebek doğduktan sonra size koca lazım. O cahil sürüsünü sizden uzak tutması, lohusalığınızın sakin ve huzurlu geçmesini sağlamsı lazım. Ablasına annesine gidip karıma şunu yapın bunu yapın yemek gönderin... bunları kendisi yapacak, milleti başınıza tebelleş etmeyecek. İki köfte kızartıp makarna haşlayamıyor mu da sizin için yemek istiyor? Bir de şunu merak ettim, niye her an her dakika iç içesiniz? Bizim aileler kontrolden kontrole öğreniyordu bebekle ilgili gelişmeleri.

Yıllar önce bir ünlü, çocuklarım büyür gider ama kocam hep benimle kalır, önceliğim kocam diyordu. Hem kocadan oldu hem çocuğu vefat etti. Ben de artık konunuzu takip etmiyorum, neyi nasıl istiyorsanız öyle yapın. Burada okuduğum çocuklara acıya acıya bir hal oldum.

Benhepsini okuyamadim.korku filmi gibi.Siz bı temiz delirdin en iyisi hamileyken.Lohusaliga hazırlık olur.Oturup kendiniz ağlamayın.Oyle bir mamyaklasirim ki böyle tiplere ,konuşurken 2 kere düşünürler.

Ben varya böylelerinin üzerine bela olurum! İçime cin girmiş numarası yaparım. Geldiklerinde gözlerimi ters çevirir sesimi değiştiririm. Yanlarındaki biriyle konuşurum. Büyük sizi istemiyor çok rahatsız oluyor kızıyor duymuyor musunuz kalkın derim. Arada yalandan cinnet geçiririm. Çantalarından gizlice eşyalarını çıkarır arapça karalar banyoya koyarım. Oturduğum zaman “senin eşyanı almışlar banyoda oynamışlar git bi bak” derim. Öyle bir korkuturum ki onları bela olurum musallat olurum başlarına.
Sen kalkmış ne taviz vermişsin! S.ç ağızlarına otur.

Vallahi korkutmak istemem ama lohusalık zaten cinnetlik bir süreç sizin durum tam bir delirmelik bu ne ya ağizlarinin payını verin çok merakliysa kv niz kendi dogursun baksın ne cahil insanlar korkunc

Ahahah ya bu ne çok iyi

Yahu ben ne okudum boylee

Lohusalik döneminde,sonrasında eşinizin idare etmek gibi bir rolü falan olmamalı. Doğum yapan siz olacaksınız, bebek sizin ve ne isterseniz o olmalı. Bu kadar basit. Öyle bağırıp çağırıp ertesi gün bir şey yokmuş gibi davranmaktan bahsetmiyorum. Eşinizin iletişim dili de doğru değil. Net olacak, karım ne istiyorsa o olacak, kimi istiyorsa yanında o kalacak. Sizde misafir olarak arada görüp evinize gideceksiniz, daha fazlasına gerek yok.

Sizin aileniz bir sahibiniz filan yokmu ?

Bu sekilde konusursaniz konu sahibinin algilayabilecegini dusunmuyorum. Keskin ve net seyler soylemeniz gerek. Ya cok sindirilmis korkuyor yada boyle alistirdigi icin sesini cikaramaz bu saatten sonra. Bir agirligi yok evde

Konu sahibi senin tepsikisizligin sakin duruşun bize burda sinir krizi gecirtti dogum yaptigin ilk gun cinnet gecirip hepsini kovman gerem. Bana kalsa coktan dovulmeleri gerekiyordu. Kayinvalide ve sirasiyla gorumce sonrasinda camlari yalayan cocuklar

Eşiniz bunca saçmalığa ne diyor

en mantıklı çözüm bu gibi geldi bana valla bravo senden öğrenecek çok şeyimiz var

Eee eşiniz sizin yanınızda olduğuna göre anasını,ablasını niye kafaya takıyorsunuz?

Demekki kayınvalide padişah evlenirken hiç sorgulamadinizmi eşe dair tek kelime yok konuda iç dokmussunuz heralde valla susup oturacaksiniz yada bosatir sizi kayınvalide ve gorumceniz .Çekip çekip durmanın sonu budur sinir olmak hasta olmak takıintili olmak haklida olsanız yapacak birşey yok bu evlilikte hiç gaz vermiyorum sonra sizi dinledim bosaniyoruz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…