- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- 23
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
kime kibirlenmişim? ben olsam sizle arkadaş olmam içim kururdu diyen, simdi de zekam icin uluorta yorum yapan sizsiniz bence asıl kibirlenen de . kusura bakmayın ama ne zekam ne de arkadaşlık kurulacak yapıya sahip olup olmayisimi yorumlamak size kalmadı. Benim fikirlerime katilmiyor olabilirsiniz iğneleyici yorumlar katarak bayağı bir insan seviyesine düşmenize gerek yok. Ben saygımi ve çizgimi iyi biliyorum. ama siz saygısızsınız şu son yazdiklarinizdan itibaren ozellikleBende dahil olmak üzere herkes kimin ne demek istediğini anladı,Allah a şükür hicbirimizin mental problemleri olduğunu sanmıyorum:)
Daha öncede bahsettiğim gibi 80 lerin sonunda doğdum yani hem 80 leri hem 90 leri bilebilecek yaştayım.
Burda her cümlenize ayrı ayrı anlam katmak zorunda değiliz,gayet kibirlenseniz de bana göre ortalama bir zekaya sahipsiniz hatta Ipek Ongun vardır teenager kitapları yazan ordaki kızlar kadar melankolik .
Ben nasıl 70 leri özlüyorum ahhhh ne güzel hippiler varmış dersem ve millette bana gülerse zira 86 liyim 98 li birisi de ben eskileri özlüyorum diyemez .
Bu aynı ahhhh eski bayramlar ne güzeldi diyen yaşlılar gibi klise bi laf hatta onların ki daha mantıklı çünkü biliyorlar o zamanları.
Iki tane dizi izlemekle ,bir kaç kitap tozu yutmakla ne alaka eskileri özlemek bilemedim ,komik geldi ..
Ironik bile olabilir ..
Bilmediğiniz bir şeyi ozleyemezsiniz
Bizimkiler dizisini izleyerek ordaki komşuluklari özlemek ne kadar gerçekçi?
O zaman ki şartlar belli
Teknoloji olmadığı için insanlar birbirleriyle daha sosyal ..
Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
kimse hiçbir şeye mecbur değil mesela şu an benim konum size sacma geldiyse başka konulara bakıp kafa yorabilirsiniz ne dersiniz?Son olarak herkes sizin gibi eskilere meraklı mi olmalı mecbur muyuz ?
Ne alaka yani kap içindekini sızdırır?
Biri de demişki entellektüel birilerini bulursunuz insallah bu ne alaka ?
Entellektuelite geçmişi ozlemekle mi oluyor?
Elinde akıllı telefonla buraya gelip en ucuz yollusundan felsefe yaptığıni sanmak sizinle aynı fikirde olmayan insanları anlayissizlikla suçlama hakkını size kim veriyor ? Hem de hayatta daha çok yeni olan size ?
Çok merakli iseniz gayet güzel eski zaman da yaşayabilirsiniz
Öncelikle elinizdeki telefonu bırakarak tabi
En naftalin kokulusundan bir hayat diliyorum küçük kız sana ?
Eskiden naftalin vardı tabi
Şimdi senin odandaki oda parfümünü kim kaybetmiş
kime kibirlenmişim? ben olsam sizle arkadaş olmam içim kururdu diyen, simdi de zekam icin uluorta yorum yapan sizsiniz bence asıl kibirlenen de . kusura bakmayın ama ne zekam ne de arkadaşlık kurulacak yapıya sahip olup olmayisimi yorumlamak size kalmadı. Benim fikirlerime katilmiyor olabilirsiniz iğneleyici yorumlar katarak bayağı bir insan seviyesine düşmenize gerek yok. Ben saygımi ve çizgimi iyi biliyorum. ama siz saygısızsınız şu son yazdiklarinizdan itibaren ozellikle
Masum hislerle yazılmış bir yazıya bu kadar yüklenmek hayret verici. Katılırsın katılmazsın,isteyen istediğini hayal edip özleyebilir.Kimseye hakaret içermiyor,saldırı niteliği, anlamsız gönderme vs. aykırı hiç bir şey yok.
Hayallere bu kadar müdahele edilmez.
Bende 1920 lerde yaşamak isterim,kimse keyfimin kahyası değil ki. Hakarete varıcı sözlere ne gerek var?
Kap içindeki sızdırır sözünü ben yazdım.İçimden ne geliyorsa hayal ederim,burada satırlara dökerim. Önemli olan ahlaka ters olmaması,hakaret ve kötü şeyler içermemesi.Kimsenin tenkit etme hakkı da olamaz.Çünkü bir eylem yok.Sadece hayal var.
Son olarak herkes sizin gibi eskilere meraklı mi olmalı mecbur muyuz ?
Ne alaka yani kap içindekini sızdırır?
Biri de demişki entellektüel birilerini bulursunuz insallah bu ne alaka ?
Entellektuelite geçmişi ozlemekle mi oluyor?
Elinde akıllı telefonla buraya gelip en ucuz yollusundan felsefe yaptığıni sanmak sizinle aynı fikirde olmayan insanları anlayissizlikla suçlama hakkını size kim veriyor ? Hem de hayatta daha çok yeni olan size ?
Çok merakli iseniz gayet güzel eski zaman da yaşayabilirsiniz
Öncelikle elinizdeki telefonu bırakarak tabi
En naftalin kokulusundan bir hayat diliyorum küçük kız sana ?
Eskiden naftalin vardı tabi
Şimdi senin odandaki oda parfümünü kim kaybetmiş
İşin ironik yanı son 1 ayda kullanıcı tarafından açılan konu sayısı, site kullanıcı ortalamasının üstünde. Kendini İfade etme şekli yine iğnelediği alternatif yollar, okunan ve tavsiye edilen kitaplara baktım konularında maalesef kof, popülist akıma dahil yazarlar oldukça fazla, imrenilen dönem ise henüz yaşanmamış. Olsun, okumak da bir dönemi anlamaya yeter ama insanlar öldü, asıldı, dövüldü diyorum. Cevap yok. İnce nüktedan bir karikatüre ise sayfalarca olumsuz cevap. Kardeş, senden çok var işte, anla yani. Karikatürlere konu olmuşsunuz. Kafayı çevir artık başka yöne. İğnelediğin toplumun popüler akımı “samimi olalım 90’lara dönelim” işte. Görsene.Insanoglu hic degismiyor. Hep yasamadigi bir seylerin kölesi. Bir arkadasim daha köyde yasayacagim diyor. Ben koyde buyudum oyle heidi gibi degil diyorum yok biz gittik gorduk diyor. Belkide gorur yazdığımı oda okusun bu kiz gibi br heves oda sadece. Onu yasasa bu sefer sehre merak saracakti. Ben bakkaldan ekmek almaya ozenirdim. Kendi ekmegimizi yapmak cok yorucu gelirdi. Ama yirmilik kizimiza sorsan mukemmel. 21. Yüzyılın sorunu bu felsefeci ve sair gencler sanirim. Sorun arkadas once yasayana sorun sonra mantikla hayal kurun. Anneni dinle iste git hakkari yuksekova bilmem ne köyüne bi hafta yaşa. Telefonu da birak tableti parfumu azicik makyaj dediginiz 6 kilo luk fondoteni. Rollon parfüm hepsini birak. Bir belgeselde diyor ki dogada yasamak isteyenlere "siz dogada yasamaya haziriz zannederken szin icin planlari olan bir doğa var" aynen boyle iste.
felsefe yapmadım ben, spontone hislerimi yazdım. bir nevi günlük gibi. hay hay. katılın ya da katılmayın umrumda bile değilFelsefe yapmak , 2 satirlik siirli resim kitabi basmak, geçmişe ozenmek(soba ustu mandalina kabugu en tutani) , yalnizlik, yagmur fetişi. Iste yeni nesil sanat ve edebiyat anlayışı. Bende boyle diyorum kabim bu , disina da bu siziyor. Kimse de bunu elestiremez o zaman hade bakalim
İşin ironik yanı son 1 ayda kullanıcı tarafından açılan konu sayısı, site kullanıcı ortalamasının üstünde. Kendini İfade etme şekli yine iğnelediği alternatif yollar, okunan ve tavsiye edilen kitaplara baktım konularında maalesef kof, popülist akıma dahil yazarlar oldukça fazla, imrenilen dönem ise henüz yaşanmamış. Olsun, okumak da bir dönemi anlamaya yeter ama insanlar öldü, asıldı, dövüldü diyorum. Cevap yok. İnce nüktedan bir karikatüre ise sayfalarca olumsuz cevap. Kardeş, senden çok var işte, anla yani. Karikatürlere konu olmuşsunuz. Kafayı çevir artık başka yöne. İğnelediğin toplumun popüler akımı “samimi olalım 90’lara dönelim” işte. Görsene.
Çoklu sanat anlayışı neden eleştirilsin ki?Durup dururken acayip mevzudan felsefe yapmak , 2 satirlik siirli resim kitabi basmak, geçmişe ozenmek(soba ustu mandalina kabugu en tutani) , hastalikli yalnizlik, yagmur fetişi. Iste yeni nesil sanat ve edebiyat anlayışı. Bende boyle diyorum kabim bu , disina da bu siziyor. Kimse de bunu elestiremez o zaman hade bakalim
İşin ironik yanı son 1 ayda kullanıcı tarafından açılan konu sayısı, site kullanıcı ortalamasının üstünde. Kendini İfade etme şekli yine iğnelediği alternatif yollar, okunan ve tavsiye edilen kitaplara baktım konularında maalesef kof, popülist akıma dahil yazarlar oldukça fazla, imrenilen dönem ise henüz yaşanmamış. Olsun, okumak da bir dönemi anlamaya yeter ama insanlar öldü, asıldı, dövüldü diyorum. Cevap yok. İnce nüktedan bir karikatüre ise sayfalarca olumsuz cevap. Kardeş, senden çok var işte, anla yani. Karikatürlere konu olmuşsunuz. Kafayı çevir artık başka yöne. İğnelediğin toplumun popüler akımı “samimi olalım 90’lara dönelim” işte. Görsene.
ben dönemin olumsuz yönlerini yansitsa idim, olumsuzlardan giderdik. ama konumu alıp bambaska bir yere çektiniz. niçin cevap vereyim? benim anlatmak istedigim bunlar degildi kiİşin ironik yanı son 1 ayda kullanıcı tarafından açılan konu sayısı, site kullanıcı ortalamasının üstünde. Kendini İfade etme şekli yine iğnelediği alternatif yollar, okunan ve tavsiye edilen kitaplara baktım konularında maalesef kof, popülist akıma dahil yazarlar oldukça fazla, imrenilen dönem ise henüz yaşanmamış. Olsun, okumak da bir dönemi anlamaya yeter ama insanlar öldü, asıldı, dövüldü diyorum. Cevap yok. İnce nüktedan bir karikatüre ise sayfalarca olumsuz cevap. Kardeş, senden çok var işte, anla yani. Karikatürlere konu olmuşsunuz. Kafayı çevir artık başka yöne. İğnelediğin toplumun popüler akımı “samimi olalım 90’lara dönelim” işte. Görsene.
Çoklu sanat anlayışı neden eleştirilsin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?