- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
Aidiyet duygusunun olmaması... Öyle büyük bir eksikliktir ki... Hayata yarım tutunmak, hatta tutunamamak gibi...
vallahi birazdan sobalı kısmı çıkarıcam , bu neKoca yazıda soba ve bıcı bıcıyı gören realist KK kadınları, olsun, sizde seviliyosunuz
98 hatta 99 doğumlu biri olan senvallahi birazdan sobalı kısmı çıkarıcam , bu ne
bu da farklı bir bakış açısı. şimdi de samimiyetsizlikten ve yalnızlıktan, şişirilmiş egolardan ölüyorlar.86 doğumluyum 90 ların alasını yaşadım yani :)
Sadece trt vardı ,akşama kadar sıkıntıdan öl..
Otobüslerde sigara içiliyordu
He evet ecin devesi gibi sabahtan akşama kadar sokaklardaydik doğru.
Kimsenin tacizine uğramadık çok şükür
Komşu amcalar sapik değil gerçekten amcaydı ...
Parklar cıvıl cıvıl
Şimdi bakıyorum her yer boş!
Samimiyet var mıydı bilmiyorum bana kalırsa her dönemde çok samimiyet sonra hadsizlige dönüşüyor.
Teknoloji çok önemli benim için
Eskiden insanlar bir veremden ölüyormuş
Simdi sirf komşumla iki çekirdek çıtlaticam diye tüm bu nimetlerden vazgeçemem
98 doğumluyum, film ve dizilerden alıyorum şarkılardan hissediyorum. illa yasamak gerekmiyor ki yaşamadığımı belirtmiştim yazıda98 hatta 99 doğumlu biri olan sen
Nereden biliyorsun 90 ların çok samimi olduğunu?
bu da farklı bir bakış açısı. şimdi de samimiyetsizlikten ve yalnızlıktan, şişirilmiş egolardan ölüyorlar.
bu kanıya nereden vardınız hakkında hiçbir bilginiz olmadigi bir insan için? saygı duyuyorum . her ruh birbirine ısınamaz pek tabii. ben de çok sıcakkanlıyımdır. boş muhabbeti sevmem sadece :)Nerede yaşıyorsunuz siz yahu :)
Ben hala kasaptan ,manavdan ,eczaneden alışveriş yapınca iki kelam ediyorum insanlarla
Beyaz yakalı,15 cm topuklu giyen kızlar bile birbiriyle arkadaş .
Benle siz arkadaş olamazdık mesela
Okumak başka sanırım sizleyken içim kuruyabilirdi :)
98 doğumluyum, film ve dizilerden alıyorum şarkılardan hissediyorum. illa yasamak gerekmiyor ki yaşamadığımı belirtmiştim yazıda
hissetmekle alakalı bir durum, fikirlere saygı duyuyorum . beni anlayabilecekler için açtım bu konuyuBana biraz abartı geldi.90 ları yasamayıp cok sevmek falan biraz hikaye tadında hayatlar olmus.
bu kadar ithalat yapan ülkede şükür bir ihracatçıya rastladık.Kolay gelsinEee iste hayat filmlerdeki gibi geliyor
Güzelmiş :)
Neyse mesajlarima bakmam lazım
Doğal tas ihracatı yapıyorum ben yabancılara sen gibi 90 larda kalsaydık
Muhtemelen oturur da hayal kurar fabrika kızı minvalinde bir şey olurdum
Düşünsene whatsapp yok
Çok teşekkür ederim. bu samimiyeti hissettirmeye çalışmıştım aslında bende. benden de kocaman sevgiler,hürmetler..Anlayan anladı canım.Özlenen zorluklar değil,o zorluklar arasındaki şükür,doyum,,samimiyet,vefa.Ben yazıdan, günümüzde ne kadar yitirilmiş değer varsa onlara özlemi hissettim. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?