- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cici kız,konun kapanmadan yetişip yazayım,yaşına göre güzel düşünüyor,güzel yazıyorsun,tebrik ederim.Ayrıca seni de anladım,bir söz vardır"iki kişi camdan bakmış,biri yerdeki çamuru görmüş,biri gökteki yıldızları"Mune konuyu kapatır mısınız saçma bir yere çekildikçe çekiliyor ve gidiyor .
Evet katılıyorum. İnsanlar artık fırsat buldukça ve imkanı elverdikçe köy, çiftlik hayatına başlıyor. Şehirlerden uzaklaşan insanlar gün be gün artıyor. Bunu "sadeleşme" olarak isimlendiriyorlar. Teknolojinin getirdikleri olduğu kadar götürdükleri de var. Tabiki bu demek değildir teknolojiden faydalanmayalım. Bu kadar şehirleşme, hava kirliliği, betonlaşma, GDO'lu gıdalar, AVM'ler, zamanın hızla akıp gitmesi vb. derken eskiye özlem duyulması, başka bir yüzyılda yaşama isteği gayet normal...Dünya kaynıyor,ekolojik denge bozuldu,amansız savaşlar kapımızda. Allah bilir tabii de,Bilim insanları gaz lambalı,at arabalı günlere yakın zamanda dönüş olacağını öngörüyor.Yani,zamanı belli değil ama burun kıvrılan,küçük görülen köy hayatı uzak değil.Hele bir de insanların yürekleri bu denli kirlendikten sonra eskisinden çok daha zor olacağı ortada.
Bizse bugün oturmuş,kimseye zararsız hayaller kuran birinin hayallerini kirletiyoruz.. Boş ver sevgili mecmiruh. Hayal kurmanın yasağı da,vergisi de yok :))) İsteğin gibi hayal kur,ama anlayanlarla paylaş.
Ya bu karikatürü göremiyorum çok merak ettim biri hayrına bana mesaj olarak atsa çok sevinirimEki Görüntüle 2112213 Dakikalardir şu karikatürü bulmak için verdiğim çabayıMune görse bana pro üyelik verirdi
![]()
karikatür kimi için komik kimi için abartı o kadar, pek bi esprisi yok =) küfürlü olduğu için benim çok hoşuma gitmedi sadece çünkü konu amacından o kadar sapmıştı ki . Ayrıca beni burda durmadan yanlış anlayıp iğneleyen negatif yorumlu üye banlanmış şu an . Bu konu için bu kadar negatiflik yaymasaydı şu tartismalarin hicbiri ortaya cikmayacakti =)Ya bu karikatürü göremiyorum çok merak ettim biri hayrına bana mesaj olarak atsa çok sevinirim![]()