Başka kızlar için sürekli yalan söyleyen koca...

gerçekten bu kadar saf mısınız? Yoksa işinize mi öyle geliyo?

Eşinizin düzelmeyeceğini sizde biliyorsunuz :) bence siz buna ne kadar katlanırsınız onu düşünün , kendi duygularınız üzerinden hayatınıza yön verin, çünkü eşinizin ipiyle kuyuya inilmez :))

ayy iğrenç ya!
acaba kaç tane aklı başında kız , evli bir adama hadi kahve içelim moralim bozuk kafa dağıtalım der! velev ki dedi. ee sen azıcık aklı başında erkek ol da başka kızı davet edeceğine eşini al hep birlikte gidin.
valla ben hazmedemem böyle bir şeyi. ki dar görüşlü de değilim. işten erkek arkadaşları aramam gerekir ararım, aynı apartmanda oturduklarımızla işe birlikte gelmişliğim var. bir şe sormam gerekir ararım eşim de aynı ama bu resmen aldatma!

kızlar bıle ne olduğunu anlamışta takmıyor bıle..aynısını sız yapsanız ne yaprmış onu sorun

Ne var canım iş arkadaşları ile kahve içmesinde yazacaktım ki, en altta yazan kızla konuşmalarını okuyunca vazgeçtim.

Siz son bir şans verdiğiniz halde bunlara devam ediyorsa düzelmeyeceği belli. Devam edipte kendinizi hırpalamayın.

Hayat boyu dedektifçilik mi oynayacaksınız? Azad edin kendinizi. Hayat güzel ve bir tane. Ve inanın o tıynetsiz kocanızdan ibaret değil!

Önüne gelene yürüyor. Bir değil iki değil. Ben onu affetmekten yoruldum o yorulmadi yürümekten. Bunun bir hastalık olduğunu dusunuyor. Birden fazla kadınla büyüyen erkek çocuklar büyüdüklerinde de etrafında birçok kadın olmasını ve sürekli pohpohlanmayi istermiş. Bu da teyzeleri ve teyzelerinin kızlarıyla büyümüş. Hastalık benimki diyor.

Kiz israr etmemis. O da yalan. Teklif bence esinden gelmis. Yalan soyleyen birine ne kadar guvenilir ki? Esin asla duzelmez.

Kiz israr etmemis. O da yalan. Teklif bence esinden gelmis. Yalan soyleyen birine ne kadar guvenilir ki? Esin asla duzelmez.
Aynen o da şüpheli tabi. Hatta belki de sadece ikinci çağırdığı kızla gitti kahve içmeye. İlkini bahane etmiş olabilir. İlki çünkü baya çocukça tavırlı bir kız. Ama ikinci dediğim kız eşimden iki yaş küçük ve daha olgun. Hatta eşim ona bir akşam yemek bile ısmarlamis şık bir restoranda. Ama kız seviyeli bir kız, birşey diyemem elin kızına. Bizimki fena yollu. Erkeğin o...su resmen .

Simdi herseyi bir kenara birak ve bundan sonra ne yapacaksin onu dusun. Sen bu adsmin psikologi degilsin. Bu adami duzeltemezsin. Onunde iki yol var. Birincisi bu sekilde yasarim diyorsan devam et ama suphelerle yasamak cok zor.
Ikincisi ise once para biriktir. Hicbirseyi odeme. Adama odet. Biraz parasiz kalsin. Yeterli birikim yapinca da bosan.

Agzinin ortasina kurekle vurmalik bir esin var,kusura bakma ama bu adamin cani cikar huyu cikmaz degismez yani,peki sen bu adamla ne zamana kadar evli kalabilirsin?ben olsam kesin paranoyak olmustum boyle bir esle,hayat boyu cekilecek bir huy degil.Calisan kendi ayaklarinin uzerinde duran bir kadinsan,kendine aci biran once bosan,yoksa psikolojik olarak sen cokersin ona hic bir sey olmaz

Ne güzel söylemiş atalarımız;
Horoz ölür gözü çöplüğünde kalır ve ya 7sinde neyse 70misinde de o ya da huylu huyundan vazgeçmez... Daha sayardım da aklıma gelmiyor. Sal ipini gitsin bu adamın. Bundan bir cacık olmaz. Daha ne yapması lazım onu boşaman için?

Ben sevip değer verdiğim insanlara yalan söylemem, söyleyeceğim şeyi de yapmam, sen yapar mısın? Bu adam belli ki sana değer vermiyo. Bence devam eder bu şekilde çünkü karşısında bunu kabul eden bir eş var. Neden boşanamıyorsun onu anlayamadım?

Siz bu adama daha kaç şans vereceksiniz ben asıl onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…