Başka kızlar için sürekli yalan söyleyen koca...

Ya bu adamı böyle kabul edip susacaksın ya da boşanacaksın

boşanın demek dile hep kolay gelir ama inanın bu adamdan ne koca nede baba olur. Nasıl bir tür çözemedim. Boşanın,düzelmez..

birlikte çalıştığımız biri vardı iş yerindeki herkese yürürdü evliydi hatta bi arkadaşımla mesajlaşmalarını yakaladım ben ordan ayrıldım bi defa banada mesaj attı bende engelledim yani can çıkar huy çıkmaz

Bir müddet ayrı kalalım diye öneride de bulundum ama adam gitmek bilmiyor. Ha bugün gidicem ha yarın derken kaç haftadır gitmedi. Bir de diyor ki kızım anlamıyor musun ben bu evlilik bitmesin diye mücadele ediyorum, gitsem evden istediğim gibi yaşarım karışan eden olmaz onla bunla niye konuştun diyen olmaz rahat rahat takılırım ama ben gitmiyorum burdan mantıkla düşün hiç degilse diyor

Normalde evlilikler hakkında olumsuz yorum yapıp insanların aile akıbetinde payım olsun istemem çok anormal bir durum olmadıkça ama sizin için olumlu hiç bir şey denmiyor maalesef. Kız arkadaşına "aklımı başımdan aldın" demesi nasıl bir şeydir. Başlı başına bu yeter zaten bu evliliğin devamını düşünmeye. Güvenilir bir insan olsa arkadaşları ile kahve içebilir tabi ki ama eşiniz o güveni ne yazık ki verecek biri değil anlattığınız kadarıyla. Ne desem bilemedim allah kolaylık versin. Yalnız geleceğiniz için iyi düşünün, böyle bir hayat yaşamak zor. Ayrıca tutucu olduğunuzu düşünmedim bu sorun eşinizin güvenilmez tavırlarından kaynaklanıyor belli ki. Umarım her şey gönlünüze göre olur.

Lafta görünüşte çok seviyor beni. Ama sevgi bu olamaz yaa, bu değil sevmek.

Arkadaşım yanlış anlama da adam niye evden gitsin?
Sıcak yemeği,ütülü gömleği hazır.
Şimdi çekip gitse kim yapacak ona bu hizmeti?

Amin Allah razı olsun. Evet hiç güvenilir değil böyle bir ömür sürmek çok zor gerçekten. Hiç ortak paylaşımımiz da yok. Mesela eşler para biriktirir geleceğe yatırım yapar .biz de yok. Herkes kendi parasını kendi yiyor. Ben kirayı ve faturaları düşünüyorum. Ben ödüyorum herseyi. Adam evin bekar delikanlısı gibi yaşıyor.

Arkadaşım yanlış anlama da adam niye evden gitsin?
Sıcak yemeği,ütülü gömleği hazır.
Şimdi çekip gitse kim yapacak ona bu hizmeti?
Aynısını söyledim. Sen yemekle çamaşırları falan uğraşmak için gitmiyorsun, evliliği kurtarmak için birşey yapmıyorsun dedim. Yemek yapmak zor değil, biliyorsun canım yapmak isteyince senden güzel yemek yapıyorum diyor.

adamın her lafı yalan ya... bence düzelmez mi diye sormak doğru soru değil, bizi kaç celsede boşarlar diye sormanız lazımdı.. tabi ben hazmederim diyorsanız o ayrı

Ha canı isteyince sizden güzel yemek yapıyorsa o ayrı! O zaman tabii daha iyi anladım bu durumu (!)
Evin masraflarına da canı isteyince mi ortak olacakmış?
Adamın neden gitmediğini hala anlamadınız mı cidden?

Bu adami sakin birakmayin seytan tuyu de varmis zaten kesin kaparlar. Siz sakin vazgecmeyin bekleyin o sizden vazgecene kadar.

İnanın üzüldüm halinize. Anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz ,işiniz var. Hayat boyu eşinizin dedektifliğini yapacağınıza kendinize güzel bir hayat kurun bence. Bazı insanlar hatalarından ders alıyor gerçekten ama anladığım kadarıyla eşiniz böyle biri değil. Size yazık. Boşanma kararı vermek zor elbet ama bu koşullarda yaşamak daha zor bence. Umarım gönlünüze göre olur.

O bit yavrusuna bu kadar katlanmanız bile bir mucize. Nasıl başarıyorsunuz bunu, kolay olmasa gerek?

Erkeğin yaptığı her hataya şans veririm ama kadınlara zaafı olmasına asla.kat a

Çünkü zaafı olması hata değil huy .HUY!

İstesen de değiştiremezsin. Ama sen yinede ayrılma böyle gidişle tiksineceksin ağzından burnundan gelecek yılların değil ömrün geçecek.

O şeytan tüyü dediğin şeytan tırnağı olup batıp duracak Etine.

Bırakıp gidin sizden sonra başkalarıyla olsunlar yatsınlar kalksınlar , pişman olup dönünce affetmezsin hayatın kıymetlenir.değerini anlarsın .

Basliga cevabinizi vermissiniz konunuzun son cumlesiyle... evet duzelmez. Siz affettikce artarak devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…